پارک علم و فناوری استان کرمانشاه
  • ֎تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
  • تعداد بازدید : ۶۶
  • زمان مطالعه : حدود ۲.۵ دقیقه

معرفی دستاوردهای فناورانه پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برای مدیریت بهینه مصرف آب


بحران آب یکی از جدی‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی و اقتصادی در ایران و بسیاری از کشورهای جهان است. این بحران در ایران حاصل دلایل متعدد از جمله مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی، افزایش جمعیت و سطح زیر کشت، تغییرات اقلیمی، تبخیر بالاو ... می باشد و با توجه به اینکه گستره این بحران شامل تمامی بخش های جامعه می شود لذا می طلبد که همه بخش ها جهت ارائه راهکارهای مختلف برای مدیریت پایدار این بحران تلاش کنند.

F20250818085258467790-1.png

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، شرکت های نوپا، استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان با ساختار چابک خود از جمله بخش هایی هستند که به سرعت جهت مدیریت این بحران ورود کرده و در صدد ارائه راهکارهایی جهت مدیت آن و بهینه سازی مصرف آب هستند. 

پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز در این زمینه پیشرو بوده و شرکت های تحت حمایت این پارک با توجه به ضرورت جدی توجه به این بحران در سطح استانی، کشوری و منطقه ای، سعی دارند با نوآوری خود نقشی کلیدی در اجرای راهکارهای پایدار جهت مدیریت، کاهش مصرف و افزایش بهره وری آب ایفا کنند. در ادامه به معرفی محصولات و دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در راستای مدیریت و بهینه سازی مصرف آب خواهیم پرداخت.

فن آوران کاشت زاگرس با مدیریت مازیار نامداری که در زمینه تولید تجهیزات گلخانه ای از جمله بذرکار سینی، پرکن سینی، بوم آبیاری، سینی نشا و دیگر تجهیزات خط نشا فعالیت دارد و نیز گروه صنعتی فناوران آبیز قطره با مدیریت آرش قدسی و فعال در زمینه طراحی و تولید انواع قطره چکان های pc و آبیاری قطره ای، از جمله شرکت های فعالی هستند که سعی دارند با محصول خود در حوزه مدیریت بحران آب راهکارهایی ارزشمند ارائه دهند. 

تولید سامانه واترباکس برای کاشت درخت در اراضی خشک، بدون استفاده از آبیاری و مصرف انرژی توسط بهروز سهرابی از شرکت زیست فناوری سپهر باختر، طراحی، ساخت و بومی سازی سازه ها و تجهیزات گلخانه ای توسط علیرضا پیره از شرکت بنا کشت رویان و طراحی و ساخت ماشین های کشاورزی حفاظتی جهت کاشت، داشت و برداشت نخود توسط ایرج یاوری از شرکت شیلر صنعت دالاهو نیز گام هایدیگریست که در این حوزه توسط شرکت های تحت حمایت پارک کرمانشاه برداشته شده است. 

قدیر محمدی از شرکت نشا کاشت زاگرس و فعال در زمینه تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی و نهال پیوندی انگور، علیرضا باقرخانی از آوین آویسا آرویج و فعال در زمینه طراحی و ساخت دستگاه آنالیز مشخصات هیدرولیکی خاک و نیز کامران الفتی از پژوهان صنعت کرمانشاه و تولید کننده پکیج های تصفیه فاضلاب نیز توانسته اند در زمینه رفع چالش های حوزه مدیریت آب محصولات و خدمات شایان توجهی ارائه دهند. 

اما علی خسروی مدیر عامل شرکت کاغذ معدنی خسروی با تولید کاغذ و مشتقات کاغذی از کربنات کلسیم و نیز محمد علی نقدی از تحلیل گران سیستم زاگرس با سامانه یکپارچه امور مشترکین منابع آب (ساماب) با دو محصول متفاوت سعی در ارائه راهکارهای پایدار در مدیریت بحران آب داشته اند. 

طراحی و ساخت سخت افزارهای مبتنی بر اینترنت اشیا توسط شراره مطیع پور از پویشگران صنعت پایا و تولید دستگاه sms کنترلر صنعتی با قابلیت اینترنت اشیا توسط ساسان کریمی از شرکت تابلو سازان آپادانا نیز در زمره تلاش های شرکت های نوآور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه جهت مدیریت بحران آب است. 

پارک علم و فناوری کرمانشاه با حمایت از شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ‌هایی که می‌توانند به شکل‌های متنوع و مؤثری در کاهش بحران آب نقش‌آفرینی کنند سعی دارد تا رسالت خود در این زمینه را انجام دهد. این شرکت‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، مدل‌های کسب‌وکار خلاقانه و رویکردهای چابک، راه‌حل‌هایی ارائه می‌دهند که هم مقرون ‌به ‌صرفه‌اند و هم در مقیاس‌های مختلف قابل اجرا هستند.

     ساعت: 06:14:09

  • کد خبر : 19049

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: