پارک علم و فناوری استان کرمانشاه
  • ֎تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ ۱۰:۳۴:۵۹
  • تعداد بازدید : ۳
  • زمان مطالعه : حدود ۲.۵ دقیقه

بازدید مدیر شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فاوا از مرکز گیم و انیمیشن پارک علم و فناوری کرمانشاه


F20260815103345769474-1786480034-6a7b85a28d155-img-8275.jpg

مدیر شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در بازدید از مرکز گیم و انیمیشن پارک علم و فناوری کرمانشاه، ضمن ارزیابی ظرفیت‌ها و عملکرد این مرکز، بر تکمیل زیرساخت‌ها، اتصال تیم‌ها و هسته‌های فعال به بازار و استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و تسهیلاتی برای توسعه فعالیت‌های آن تأکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، زهراالسادات سیدزاده یزدی، مدیر شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فاوا، به همراه رامین عبدی، کارگزار همکار پارک فاوا در حوزه راه‌اندازی مراکز رشد تخصصی فاوا، از مرکز گیم و انیمیشن جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کردند.

 

در این بازدید که با حضور سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه، زهرا فدایی، معاون فناوری پارک، سعید مطاعی، کارشناس اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و جمعی از مدیران و کارشناسان پارک و مرکز گیم و انیمیشن برگزار شد، ظرفیت‌ها، دستاوردها، چالش‌ها و نیازمندی‌های این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

 

در ابتدای این برنامه، سیدمهدی میرمَعینی، مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری کرمانشاه، گزارشی از روند فعالیت مرکز گیم و انیمیشن، موفقیت‌ها، دستاوردها، برنامه‌های اجراشده و چالش‌های پیش‌روی این حوزه ارائه کرد.

 

در ادامه، امید نوروزی، راهبر مرکز گیم و انیمیشن، با ارائه گزارشی از وضعیت مرکز، ظرفیت تیم‌ها و هسته‌های فعال، کارآموزان، محصولات و محتوای تولیدشده، نیازمندی‌ها، چالش‌ها و برنامه‌های پیش‌رو را تشریح کرد.

 

سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه، نیز با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های مرکز گیم و انیمیشن، آموزش و توانمندسازی فعالان این حوزه، تسهیل فرآیند ورود محصولات به بازار و توسعه فعالیت‌های بین‌المللی، بر آماده‌سازی ساختارهای لازم برای تعریف و اعلام پروژه‌ها، توسعه بازار و تقویت حوزه بازاریابی تأکید کرد.

 

رامین عبدی، کارگزار همکار پارک فاوا در حوزه راه‌اندازی مراکز رشد تخصصی فاوا نیز با اشاره به ضرورت عارضه‌یابی مرکز، شناخت دقیق تیم‌ها و هسته‌های فعال، بررسی نیازمندی‌های تخصصی و تجهیزات مورد نیاز، تدوین برنامه‌ای منسجم برای توسعه مرکز و طراحی مدل درآمدی را ضروری دانست.

 

وی هدف از این بازدید را بررسی چالش‌های مرکز و شناسایی زمینه‌های کمک و حمایت عنوان کرد و گفت: با ارزیابی وضعیت موجود و جمع‌بندی پیشنهادهای مطرح‌شده، برنامه‌ریزی لازم برای حمایت و کمک به توسعه مرکز انجام خواهد شد.

 

زهراالسادات سیدزاده یزدی، مدیر شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فاوا نیز با قابل تحسین دانستن عملکرد مرکز گیم و انیمیشن، بر اعلام دقیق نیازمندی‌های مرکز، تکمیل تجهیزات، اتصال تیم‌ها و هسته‌های فعال به بازار و شناسایی فرصت‌های دریافت تسهیلات تأکید کرد.

 

در پایان این بازدید، تیم‌ها و هسته‌های فعال مرکز گیم و انیمیشن، محصولات و محتوای تولیدی خود را ارائه کردند و ظرفیت‌ها و دستاوردهای این مجموعه برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

     ساعت: 12:23:45

  • کد خبر : 19134

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: