.

.

امتیاز دهید
(1 رای)

المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی

از دوره یازدهم جشنواره به منظور افزایش ضریب نفوذ محتوای طرح کسب و کار در سطح کشور به ویژه در بین دانشجویان،­ اولین المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی در سطح دانشگاههای کشور برگزار گردید. در این المپیاد پارک‌های علم و فناوری استان‌ها و حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه‌های سطح کشور با این جشنواره همکاری می‌نمایند.
در این بخش نیز تلاش می‌شود ایده‌های نو مبتنی بر فناوری که قابلیت تجاری سازی آن به اثبات رسیده باشد را در قالب یک نقشه راه تجاری سازی (طرح کسب و کار) پذیرش نموده و مورد داوری قرار دهد. بدیهی است که موفقیت در این بخش و کسب امتیازات لازم پس از طی چند مرحله داوری باعث ایجاد اعتماد به نفس در جوانان خلاق و نوآور شده و انگیزه راه‌اندازی یک شرکت دانش بنیان را در ایشان ایجاد و یا تقویت می‌نماید.

داوری در بخش طراحان کسب و کار المپیاد دانشجویی:

داوري طرح‌های کسب وکار بر اساس نوشتار طرح كسب و كار واصله به دبيرخانه انجام می‎پذیرد كه توسط افراد حقيقي و يا حقوقي و برمبناي چارچوب اعلام شده در انتهای همین صفحه تهيه شده است.
مرحله اول داوری، طرح‌ها از نظر رعایت اصول وساختار نگارش طرح کسب‌وکار و سطح فناوری بررسی می‌شوند.
مرحله دوم داوري، علاوه بر نوآوری و فناوری، ساختار و محتوای طرح و عملیاتی بودن فناوری بکار گرفته شده در آن و پرداختن به جزییات هریک از سرفصل‌های طرح کسب‌ وکارمورد بررسی قرار می‌گیرد.
پس از طی چندین دوره داوری تخصصی بر روی طرح‌ها، تعدادی به عنوان کاندیدا به مرحله سوم راه می‌یابند.
مرحله سوم داوري، ازکاندیداها دعوت بعمل مي‌آيد تا در حضور داوران (اعضاي کارگروه و داوران تخصصی بر حسب هر موضوع) به مدت یک ساعت طرح خود را معرفی و به سؤالات داوران پاسخ گویند. این بخش از فرآیند داوری، تحت عنوان داوری نهايی و بر اساس زمان‌بندي مشخص در ایام برگزاری جشنواره انجام و نتیجه نهايی از هر بخش به شورای علمی منعکس می‌شود.
* فرآیند داوری در این بخش با همکاری پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد سراسر کشور (جشنواره های استانی همکار با جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی) صورت می‌پذیرد.

*  راهنمای نوشتار طرح کسب و کار المپیاد دانشجویی (فایل به پیوست می باشد)

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 14 بهمن 1394 ساعت 09:08