.

.

امتیاز دهید
(0 رای‌ها)

"کمیته اجرایی تجاری سازی کالاها و خدمات دانش بنیان"

 

پارک علم و فناوری کرمانشاه در راستای انجام یکی دیگر از رسالت های خطیر خود در اجرای قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان (مصوب آبان ماه 1389) از طریق کارگزاری منطقه ای ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان، تاکنون تمامی مساعی خود را در جهت هماهنگی با دبیرخانه کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا، مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بکار گرفته و تلاش شده تا وظایف محوله را منطبق بر ضوابط و مقررات مربوطه انجام دهد. در این راستا و از آنجا که یکی از مهمترین چالش هایی که شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور با آن مواجه هستند، موانع موجود بر سر راه تجاری سازی و فروش کالاها و خدمات تولیدی آنها است.

لذا با هدف کمک به این شرکت ها و  بررسی چالش ها، مسائل و مشکلات شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور،اقدام به تشکیل کمیته ای حمایتی تحت عنوان"کمیته اجرایی تجاری سازی کالاها و خدمات دانش بنیان"در محل پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گردید.

 

اعضای کمیته :

1.       معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری(رئیس کمیته)

2.      سرپرست پارک علم و فناوری(دبیر کمیته)

3.     رییس سازمان جهاد دانشگاهی

4.     رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی

5.     معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی

6.      مدیر کل امور اقتصادی استانداری

7.     رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی

8.     . رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت

9.      رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی

10.   دبیرکمیته تشخیص صلاحیت شرکتها

 

اقدامات حمایتی انجام شده :

 

تأمین منابع مالی

 با همکاری و مساعدت معاونت برنامه ریزی استانداری کرمانشاه توافق شد بخشی از اعتبارات دولتی در قالب کمک های فنی ـ اعتباری برای کمک به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک اختصاص یابد تا با تلفیق با منابع صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در قالب تسهیلات ارزان قیمت در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.

 

 امور مالیاتی 

به منظور اجرایی نمودن قوانین حمایتی و بهره مندی شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور از معافیت های مالیاتی موضوع قانون حمایت، جلساتی با مدیران محترم اداره کل امور مالیاتی استان تشکیل شد و در نهایت اعمال معافیت مالیاتی موضوع ماده 47 قانون برنامه چهارم توسعه و ماده 13 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری مورد موافقت و تایید اداره کل امور مالیاتی قرار گرفت و براساس مجوزها و معرفی نامه های صادره از سوی مدیریت پارک برای واحدهای معرفی شده اعمال شده است که در پایان شهریور ماه سال جاری شرکت های دانش بنیان نیز با هماهنگی دبیرخانه کارگروه و براساس برنامه زمان بندی مصوب، شرکت های دانش بنیان استان برای معافیت مالیاتی، به اداره کل امور مالیاتی معرفی شدند.

 

انعقاد تفاهم نامه

بمنظور بهره مندی شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور از امکانات و توانمندیهای دانشگاه ها، سازمانها و دستگاههای اجرایی استان، بیش از 20 تفاهم نامه همکاری های متقابل با سازمانها و موسسات فوق از جمله: دانشگاه رازی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه صنعتی، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه علوم و تحقیقات  آزاد، نظام صنفی رایانه، اداره کل استاندارد، شبکه فناوران زاگرس، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت نیروی غرب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، چهارجانبه(معاونت علمی ریاست جمهوری، استانداری کرمانشاه، صندوق پژوهش و فناوری زاگرس و پارک علم و فناوری)، سازمان نظام مهندسی ساختمان، معاونت برنامه ریزی استانداری، اداره کل آموزش و پرورش، انتقال خون، کمیته امداد امام خمینی"ره"، سه جانبه(دانشگاه رازی، پارک علم و فناوری وسازمان صنعت، معدن و تجارت)، امورکتابخانه ها و.... مبادله عملیاتی شده است.

 

برگزاری کارگاههای آموزشی

1.   برگزاری کارگاه آموزشی در حوزه های مختلف ازجمله استاندارد، نحوه انعقاد قراردادهای مختلف، آشنایی با قوانین مالیاتی و.... با استفاده از اساتید، مدیران و کارشناسان مرتبط در این حوزه ها.

2.   هماهنگی های لازم با اداره کل استاندارد استان در جهت اخذ پروانه های کارشناسی استاندارد، فنی و مهندسی و... برای شرکت های دانش بنیان.

خوانده شده 2904 آخرین ویرایش در سه شنبه, 07 آذر 1396 ساعت 03:24
برای ارسال نظر وارد سایت شوید