.

.

مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی  و صنایع تبدیلی

براساس پیگیری های بعمل آمده از سوی پارک علم و فناوری کرمانشاه و با عنایت به پتانسیل های حوزه کشاورزی در استان کرمانشاه، مجوز اصولی راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی و صنایع تبدیلی برای دو شهرستان روانسر و سرپل ذهاب در آبان ماه سال 1391 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ گردید. قبل از ان نیز از سال 1384 مرکز رشد عمومی کرمانشاه و از سال 1386 پارک علم و فناوری کرمانشاه در حوزه های مختلف کشاورزی از جمله گیاهان دارویی ، مکانیزاسیون، شیلات ، دامپروری و صنایع تبدیلی اقدام به پذیرش و حمایت از افراد حقیقی و حقوقی که دارای ایده های نوآورانه و با قابلیت تجاری سازی در شهرستان کرمانشاه و سایر شهرستان های استان نموده بود.

این مرکز به منظور حمایت تاثیرگذار از مشاغل تخصصی و دانش بنیان در بخش کشاورزی تاسیس گردیده است. واحدهای فناور و شرکت های نوپا برای ادامه فعالیت خود و باقی ماندن در چرخه تولید نیاز به حمایت های مالی و معنوی دارند.

زمینه های فعالیت این مرکز با توجه به برنامه ها و سیاست گذاری های پارک علم و فناوری پیش بینی شده که آن هم براساس توانمندی های منطقه و منطبق با برنامه های توسعه ای استان می باشد.

مرکز رشد کشاورزی، سامانه ای برای بهبود وضعیت کشاورزی و فرصت های شغلی آن است. این مرکز با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کارآفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری را پشتیبانی می کند.

 این مرکز رشد یکی از زیرساخت هایی است که برای کارآفرینان و واحدهای نوپا که با تکیه بر علم و فناوری دارای ایده های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای مدت چندسال اطلاعات و مشاوره های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب برای رشد و ارتقای آنها ارائه داده و آنها را برای حضور مستقل و موثر در صحنه فناوری کشور آماده می کند.

این مرکز تمرکزکاری و پذیرش و حمایت خود را بیشتر معطوف ایده هایی در حوزه علوم کشاورزی و صنایع تبدیلی نموده است.

 

اولویت های پذیرش در این مرکز:

زراعت و باغبانی، آبزی پروری، گیاهان دارویی، دامپروری، جنگل و مراتع، صنایع تبدیلی و بسته بندی و مکانیزاسیون کشاورزی می باشد.

 

اسامی برخی از واحدهای پذیرش شده بخش کشاورزی در این مرکز رشد به شرح جدول ذیل می باشند:

 

ردیف

نام شرکت

نام مدیرعامل

ایده محوری

1

فن آوران کاشت زاگرس

مازیار نامداری

طراحی و ساخت بذرکار گلدانی تمام اتوماتیک ( ماشین آلات بانک نشاء )

2

کشت و توسعه گیاهان دارویی بیستون شفا

حسین رستمی

تولید و توسعه کشت گیاهان دارویی دیم در منطقه غرب کشور

3

کشت و صنعت تخت شیرین

حسین معصومی

تولید گل رز در گلخانه های هیدروپونیک هوشمند با نهاده های بیولوژیک

4

نشا کاشت زاگرس

قدیر محمدی

تولید بذر هیبرید و نشا پیوندی صیفی جات

5

اقلیم سبز باختر

یونس درویشی

تولید انبوه عوامل کنترل بیولوژیک آفات گیاهی

6

پیشگامان بذر و نهال

سعید شیخه پور

ارائه خدمات کشت بافت گیاهی ( تولید ریز غده سیب زمینی و ... )

خوانده شده 8980 آخرین ویرایش در چهارشنبه, 27 آبان 1394 ساعت 09:21

پنل واحد من

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک