مطالب آزمایشی
مطالب آزمایشی (6)
با هدف توسعه همکاری های آموزشی فرهنگی؛
تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه و اداره کل کتابخانه های استان منعقد شد
با امضاء تفاهم نامه همکاری توسط بهرام بادکو رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه و علیرضا شایق مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بر توسعه و تعمیق فعالیت های آموزشی فرهنگی این دو نهاد تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، در مراسم امضاء این تفاهم نامه، بهرام بادکو رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان با اشاره به اینکه این تفاهم نامه با هدف ترویج کتابخوانی و هم افزایی بیشتر و در نتیجه ایجاد جامعه دانایی محورانجام می گیرد، گفت: زمینه های همکاری مورد تاکید در این تفاهم نامه استفاده از ظرفیت های موجود در جهاد و امور کتابخانه ها بمنظور توسعه فعالیت های فرهنگی، ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی، تعمیق فعالیت های آموزشی، فرهنگی و کتابخوانی، کمک به رفع موانع و معضلات جامعه از طریق هدفمند کردن مطالعه، تشکیل گروه های مطالعاتی حضوری و مجازی است.
وی ضمن تاکید بر شبکه سازی و استفاده از تمام ظرفیت های موجود کشور در بخش های فرهنگی، علمی و آموزشی تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد ایران در تولید علم در حوزه های مختلف در رده برتر جهانی قرار دارد اما در بخش شبکه سازی و ارتباط علوم و متخصصین دارای نقایصی هستیم که باید با هم افزایی و کار جمعی این نقیصه برطرف شود.
بادکو در پایان با اشاره به ظرفیت های آموزشی فرهنگی و علمی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امادگی داریم از همه ظرفیت های موجود در جهت هم افزایی هم استفاده کنیم.
در ادامه علیرضا شایق مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن اشاره به انقلابی بودن نهاد جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی برآمده از انقلاب و آرمان های آن است و طبیعتا انتظارات برای فعالیت های فرهنگی نیز از آن بیشتر است.
وی در ادامه وجود دغدغه در مدیران را عاملی مهم جهت گسترش و اجرای برنامه های فرهنگی دانست و افزود: این موضوع مبارکی است که مجموعه جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه دغدغه های فراوانی در مباحث فرهنگی بخصوص حوزه کتاب و کتابخوانی دارند.
شایق ضمن تاکید بر تقویت کار جمعی و هم افزایی نهاد های فرهنگی و انقلابی اضافه کرد: یکی از مشکلات فعالیت های فرهنگی در کشور ما فعالیت جزیره ای است در حالی که بسیاری از فعالیت ها همپوشانی داشته و این موضوع موجب اتلاف انرژی، هزینه و همچنین تضعیف کار فرهنگی می شود.
وی تاکید کرد: امیدواریم انعقاد این تفاهم نامه آغازی برای همکاری های موثرتر و گسترده تر باشد.
آزمایشگاههای خصوصی از تسهیلات شرکتهای دانشبنیان بهرهمند میشوند
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی، از فراهم شدن مقدمات پیوستن آزمایشگاههای عضو این شبکه به جمع شرکتهای دانش بنیان برای بهرهمندی از تسهیلات قانون حمایت از این شرکتها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه به نقل از پورتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی گفت: آزمایشگاههای خصوصی عضو این شبکه، با پیوستن به جمع شرکتهای دانشبنیان، ضمن بهرمندی از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، میتوانند به پیشبرد و گسترش تحقیق و پژوهش کشور بر مبنای توان داخلی نیز یاری برسانند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری، با بیان اینکه، آزمایشگاههای خصوصی میتوانند با عضویت در شبکه از این مزایا بهرهمند شوند، اظهار کرد: حمایتهای جدید در قالب تخفیفهای مالیاتی، تسهیلات لیزینگی خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و همچنین سایر حمایتهای یادشده در قانون، ارائه میشود. خبر خوب برای آزمایشگاههای خصوصی کشور
اسدیفرد با بیان اینکه حمایتها صرفا برای آزمایشگاههای بخش خصوصی در نظر گرفته شده و آزمایشگاههای دولتی مشمول این حمایتها نخواهند شد، بیان کرد: حمایت از بخش خصوصی میتواند به حرکت چرخه اقتصاد دانشبنیان کمک کند و اتفاق رخداده باعث میشود تا بخش خصوصی برای فعالیت در زمینه ایجاد آزمایشگاههای مجهز و فعال و ارائه خدمت به تحقیق و پژوهش، رغبت پیدا کند. مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی، پیوستن آزمایشگاههای خصوصی عضو شبکه یادشده، به جمع شرکتهای دانشبنیان را برای بدنه آزمایشگاهی کشور ارزشمند دانست و بیان کرد: آزمایشگاه خصوصی بهرهوری بالاتری نسبت به آزمایشگاههای دولتی دارد؛ چراکه آزمایشگاههای دولتی در عین دسترسی به منابع عمومی و دولتی، غالبا کارایی کافی ندارند، به همین خاطر این تسهیلات در اختیار آزمایشگاههای بخش خصوصی قرار داده میشود تا با ایجاد رغبت در این بخش، نیاز سرمایهگذاری و هزینههای کلان توسط دولت برای ایجاد آزمایشگاههای مجهز نیز رفع شود. اسدی فرد، رشد اخیر کشور در سه حوزه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و زیرساختهای آزمایشگاهی را با بهرهگیری از توانمندیهای شبکه آزمایشگاهی، مطلوب
ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه در حوزه ساخت تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، شاهد رشد 40 تا 30 درصدی بودهایم که در مجموع نسبت به سال گذشته، رشد بالای 300 درصد را نشان میدهد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 170 عضو این شبکه بوده و درخواست عضویت 50 آزمایشگاه دیگر در دست بررسی است، گفت: این شبکه آزمایشگاهی در بیش از 20 استان کشور عضوگیری کرده و بیش از 1600 دستگاه در این شبکه به اشتراک گذاشته شده است. وی در پایان گفت: تنها 10 درصد این آزمایشگاهها متعلق به بخش خصوصی است و باید سهم بخش خصوصی از آزمایشگاههای عضو شبکه یادشده افزایش یابد، چرا که ارائه تسهیلات دانشبنیان به آزمایشگاه در همین راستا پیشبینی شده است. شرکتهای خصوصی ارائه دهنده خدمات آزمایشگاهی برای عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی میتوانند به سایت www.labsnet.ir مراجعه کرده یا با شماره تلفن 63103451 و 63103452 تماس بگیرند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه در نشست فصلی واحدهای ICT:
پتانسیل خوبی دربخش بیو انفورماتیک واحد های فناور وجود دارد
در نشستی با حضور مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه و مدیران شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه به بررسی مشکلات حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی کشور از شرکت های دانش بنیان پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر محمدحسین صادقی اظهارکرد: این علم، دانش و فناوری است که برای تمامی ملل و جوامع بشری سرآمدی ایجاد می کند.
وی افزود: اکسیر توسعه پایدار همه جوامع علم، دانش و فناوری است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان سربازان خط مقدم اقتصاد دانش بنیان در کشور هستند، گفت: در اقتصاد دانش بنیان، تولید و بهرهوری مبتنی بر دانش و فناوری است و درآمدزایی اصلی این شرکت ها از راه تحقیق و توسعه و تولید دانش فنی به دست میآید.
صادقی با اشاره به جایگاه کنونی ایران از نظر شاخص اقتصاد دانش بنیان در جهان، گفت: در حال حاضر ایران دارای رتبه 94 جهان در شاخص اقتصاد دانش بنیان است، بگونه ای که جایگاه کنونی ما از کشورهایی همچون مغولستان، کوبا و حتی عربستان هم پایین تر است.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار هیچ راهی نداریم مگر اینکه توجه ویژه ای به توسعه شرکتهای دانش بنیان داشته و آنها را مورد حمایت قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت، کاهش هزینه تمام شده، رضایت مشتری و ... از جمله مواردی است که شرکتهای دانش بنیان باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان از سال 89 به تصویب رسیده، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی نیز از سال 1391 راهاندازی شده که دولت تدبیر و امید اعتقاد راسخی به آن برای مورد حمایت قرار دادن شرکتهای دانش بنیان کشور دارد.
صادقی افزود: این صندوق سالیانه یک هزار میلیارد تومان سرمایه در اختیار دارد که می تواند آن را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهد که نهایتا منجر به توسعه پایدار کشور گردد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این صندوق بعد از صندوق توسعه ملی، بزرگترین صندوق در سطح کشور است.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تاکید کرد: این صندوق از لحظه تولد یک شرکت تا زمانی که قوی و وارد بورس شود، همه نوع حمایتی از آن به عمل خواهد آورد.
صادقی با اشاره به تعداد شرکت های دانش بنیان کشور گفت: تا پایان سال 92 کمتر از 50 شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم که این رقم پایان سال گذشته به حدود 1300 شرکت رسید.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 1503 شرکت دانش بنیان در سطح کشور داریم.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: 65 درصد از مجموع شرکت دانش بنیان کشور را شرکتهای نوپا و جوان، 30 درصد را شرکتهای معمولی و پنج درصد دیگر هم شرکتهای صنعتی دارای فعالیت دانش بنیان تشکیل میدهند.
این مقام مسئول با اشاره به تفاوت تسهیلات این صندوق با دیگر صندوق ها و بانکهای کشور گفت: اصل ترین تفاوت تسهیلات این صندوق با سایر صندوق ها و بانکهای کشور این است که نرخ سود تسهیلات این صندوق هشت درصد کمتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار است، یعنی حداکثر سود این صندوق 12 درصد است.
وی خاطرنشان کرد: تضامین سادهتر، قبول ریسک بیشتر، سرعت بررسی بالاتر، عدم نیاز به آورده نقدی، بالابودن سقف پرداختی و ... از جمله دیگر مزایای وام ها و تسهیلات این صندوق است.
صادقی تصریح کرد: علاوه بر اعطای وام و تسهیلات، این صندوق می تواند با شرکتهای دانش بنیان در زمینه تولید، توسعه، فروش و صادرات محصولات دانش بنیانشان مشارکت هم داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به شروطی که این صندوق برای استفاده از مزایای خود اعلام کرده گفت: 1+5 شرط برای استفاده از مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد که این شروط شامل این است که متقاضی باید شرکت یا موسسه باشد، خصوصی یا تعاونی باشد، دانش بنیان باشد، طرح در حوزه فناوری برتر داشته باشد، طرح ارزش افزوده زیادی داشته باشد، به اضافه اینکه شرکت سوء سابقه حرفهای نداشته باشد.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق در حال حاضر 19 کارگزار در سطح کشور دارد.
در ادامه دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان گفت: تاکنون 150 شرکت از استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان در سامانه شرکت های دانش بنیان کشور به آدرس اینترنتی www.daneshbonyan.ir ثبت نام کردهاند.
مهندس منصور شهبازیان در نشستی با مسئولین شرکت های دانش بنیان استان کرمانشاه که در پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و با حضور مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برگزار شد، اظهارکرد: از این تعداد شرکت ثبت نام کننده در این سابت 71 مورد مربوط به شرکت های مستقر در پارکهای علم و فناوری استانهای کرمانشاه و لرستان است.
وی ادامه داد: تاکنون 138 شرکت از این تعداد شرکت ثبت نام کننده در سامانه، در کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان مورد بررسی قرار گرفته اند.
شهبازیان خاطرنشان کرد: از این تعداد شرکت مورد بررسی قرار گرفته نیز 53 شرکت از استان کرمانشاه در فهرست نهایی شرکت های دانش بنیان کشور قرار گرفته اند.
این مقام مسئول اظهارکرد: 30 شرکت دیگر نیز در انتظار بررسی در کارگروه ها هستند که به زودی ابلاغ نهایی آنها نیز خواهد آمد.
دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان هچنین از انجام ارزیابی معافیتهای مالیاتی 33 شرکت خبر داد.
شهبازیان خاطرنشان کرد: امیدواریم مدیران شرکتهای مختلف صنعتی، تولیدی، فنی تخصصی و ... در استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان از فرصت ایجاد شده جهت بهره مندی از مزایای حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در راستای ارتقاء کمی و کیفی فعالیتهای آن شرکتها، با مراجعه به نشانی اینترنتی www.daneshbonyan.ir ثبت نام به عمل آورند.
گفتنی است صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در پارک علم و فناری جهاد دانشگاهی کرمانشاه کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در استان کرمانشاه که به شرکت های دانش بنیان تسهیلات ارائه می کند.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور :
شرکت های دانش بنیان سربازان خط مقدم اقتصاد دانش بنیان در کشور هستند
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر محمدحسین صادقی اظهارکرد: این علم، دانش و فناوری است که برای تمامی ملل و جوامع بشری سرآمدی ایجاد می کند.
وی افزود: اکسیر توسعه پایدار همه جوامع علم، دانش و فناوری است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان سربازان خط مقدم اقتصاد دانش بنیان در کشور هستند، گفت: در اقتصاد دانش بنیان، تولید و بهرهوری مبتنی بر دانش و فناوری است و درآمدزایی اصلی این شرکت ها از راه تحقیق و توسعه و تولید دانش فنی به دست میآید.
صادقی با اشاره به جایگاه کنونی ایران از نظر شاخص اقتصاد دانش بنیان در جهان، گفت: در حال حاضر ایران دارای رتبه 94 جهان در شاخص اقتصاد دانش بنیان است، بگونه ای که جایگاه کنونی ما از کشورهایی همچون مغولستان، کوبا و حتی عربستان هم پایین تر است.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار هیچ راهی نداریم مگر اینکه توجه ویژه ای به توسعه شرکتهای دانش بنیان داشته و آنها را مورد حمایت قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت، کاهش هزینه تمام شده، رضایت مشتری و ... از جمله مواردی است که شرکتهای دانش بنیان باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان از سال 89 به تصویب رسیده، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی نیز از سال 1391 راهاندازی شده که دولت تدبیر و امید اعتقاد راسخی به آن برای مورد حمایت قرار دادن شرکتهای دانش بنیان کشور دارد.
صادقی افزود: این صندوق سالیانه یک هزار میلیارد تومان سرمایه در اختیار دارد که می تواند آن را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهد که نهایتا منجر به توسعه پایدار کشور گردد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این صندوق بعد از صندوق توسعه ملی، بزرگترین صندوق در سطح کشور است.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تاکید کرد: این صندوق از لحظه تولد یک شرکت تا زمانی که قوی و وارد بورس شود، همه نوع حمایتی از آن به عمل خواهد آورد.
صادقی با اشاره به تعداد شرکت های دانش بنیان کشور گفت: تا پایان سال 92 کمتر از 50 شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم که این رقم پایان سال گذشته به حدود 1300 شرکت رسید.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 1503 شرکت دانش بنیان در سطح کشور داریم.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: 65 درصد از مجموع شرکت دانش بنیان کشور را شرکتهای نوپا و جوان، 30 درصد را شرکتهای معمولی و پنج درصد دیگر هم شرکتهای صنعتی دارای فعالیت دانش بنیان تشکیل میدهند.
این مقام مسئول با اشاره به تفاوت تسهیلات این صندوق با دیگر صندوق ها و بانکهای کشور گفت: اصل ترین تفاوت تسهیلات این صندوق با سایر صندوق ها و بانکهای کشور این است که نرخ سود تسهیلات این صندوق هشت درصد کمتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار است، یعنی حداکثر سود این صندوق 12 درصد است.
وی خاطرنشان کرد: تضامین سادهتر، قبول ریسک بیشتر، سرعت بررسی بالاتر، عدم نیاز به آورده نقدی، بالابودن سقف پرداختی و ... از جمله دیگر مزایای وام ها و تسهیلات این صندوق است.
صادقی تصریح کرد: علاوه بر اعطای وام و تسهیلات، این صندوق می تواند با شرکتهای دانش بنیان در زمینه تولید، توسعه، فروش و صادرات محصولات دانش بنیانشان مشارکت هم داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به شروطی که این صندوق برای استفاده از مزایای خود اعلام کرده گفت: 1+5 شرط برای استفاده از مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد که این شروط شامل این است که متقاضی باید شرکت یا موسسه باشد، خصوصی یا تعاونی باشد، دانش بنیان باشد، طرح در حوزه فناوری برتر داشته باشد، طرح ارزش افزوده زیادی داشته باشد، به اضافه اینکه شرکت سوء سابقه حرفهای نداشته باشد.
مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق در حال حاضر 19 کارگزار در سطح کشور دارد.
در ادامه دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان گفت: تاکنون 150 شرکت از استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان در سامانه شرکت های دانش بنیان کشور به آدرس اینترنتی www.daneshbonyan.ir ثبت نام کردهاند.
مهندس منصور شهبازیان در نشستی با مسئولین شرکت های دانش بنیان استان کرمانشاه که در پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و با حضور مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برگزار شد، اظهارکرد: از این تعداد شرکت ثبت نام کننده در این سابت 71 مورد مربوط به شرکت های مستقر در پارکهای علم و فناوری استانهای کرمانشاه و لرستان است.
وی ادامه داد: تاکنون 138 شرکت از این تعداد شرکت ثبت نام کننده در سامانه، در کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان مورد بررسی قرار گرفته اند.
شهبازیان خاطرنشان کرد: از این تعداد شرکت مورد بررسی قرار گرفته نیز 53 شرکت از استان کرمانشاه در فهرست نهایی شرکت های دانش بنیان کشور قرار گرفته اند.
این مقام مسئول اظهارکرد: 30 شرکت دیگر نیز در انتظار بررسی در کارگروه ها هستند که به زودی ابلاغ نهایی آنها نیز خواهد آمد.
دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان هچنین از انجام ارزیابی معافیتهای مالیاتی 33 شرکت خبر داد.
شهبازیان خاطرنشان کرد: امیدواریم مدیران شرکتهای مختلف صنعتی، تولیدی، فنی تخصصی و ... در استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان از فرصت ایجاد شده جهت بهره مندی از مزایای حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در راستای ارتقاء کمی و کیفی فعالیتهای آن شرکتها، با مراجعه به نشانی اینترنتی www.daneshbonyan.ir ثبت نام به عمل آورند.
گفتنی است صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در پارک علم و فناری جهاد دانشگاهی کرمانشاه کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در استان کرمانشاه که به شرکت های دانش بنیان تسهیلات ارائه می کند.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه خبر داد
انتخاب پارک به عنوان دومین صادر کننده برتر در حوزه کالاهای دانش بنیان
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه از انتخاب پارک این استان به عنوان دومین صادر کننده برتر در حوزه کالا و خدمات دانش بنیان در کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه معصومه خان احمدی در گفتگویی، اظهار داشت: پارک علم و فناوری کرمانشاه در پنجمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها و پارکهای کشور که در دانشگاه الزهرا برگزار شد پس از پارک علم فناوری خراسان رضوی به عنوان دومین صادر کننده برتر در حوزه کالا و خدمات دانش بنیان معرفی شد.
خان احمدی در ادامه گفت: این موفقیت به دلیل حجم صادرات کالا و خدمات دانش بنیان به کشور عراق به میزان 843 هزار دلار بوده که با توجه به چالشهای حوزه صادرات و روابط بازرگانی به کشور عراق با توجه به شرایط امنیتی این کشور در سال 93 رقم قابل توجهی است.
وی تصریح کرد: در این نشست که با موضوعیت پساتحریم و بین المللی شدن آموزش عالی و با حضور دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل برگزار شد، 5 پارک منتخب کشور در حوزه صادرات کالا و خدمات دانش بنیان حضور داشتند.
خان احمدی اظهار داشت: اجرایی کردن تفاهم نامه فی مابین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با پارک در حوزه حمایت از کالا و خدمات دانش بینان با قابلیت صادرات می تواند جهشی دراین حوزه باشد.
خان احمدی در ادامه برنامه های در دست اجرای پار ک علم و فناوری کرمانشاه در سال جاری برای توسعه صادرات را رهگشا عنوان کرد و گفت: در سال 94 در صدد هستیم تا ارتباط گیری مناسبی با بخش دولتی و خصوصی اقلیم و بخش عربی کشور عراق داشته باشیم، همچنین انتخاب شرکت فعال بازرگانی به عنوان کارگزار فعال پارک از جمله مهمترین برنامه هاست که هدف از آن فروش و بازاریابی کالاها در کشور عراق است.
وی در خاتمه عنوان کرد: برنامه های پارک در حوزه صادرات بر محور بازار اقلیم کردستان و بخش عربی عراق متمرکز شده و از هر راهبردی برای پر رنگ شدن نقش شرکتهای دانش بنیان در کشور عراق حمایت می کنیم.
پنل واحد من
آخرین اخبار
-
03رئیس پارک علم و فناوری استان خبر داد: آغاز نمایشگاه هفته پژوهش از 12 آذرارائه 300 محصول و دستاورد حوزه پژوهش و فناوری