.

.




 نشست بررسی، تولید و فرآوری گیاهان دارویی با حضور کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی و مسئولین مرکز رشد کشاورزی، در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه این نشست با حضور معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی، مسئولین مرکز رشد کشاوری پارک علم و فناوری، کارشناسان نظام مهندسی، واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد کشاورزی و جمعی از دانشجویان رشته گیاهان دارویی مؤسسه جهاددانشگاهی در محل سالن جلسات پارک علم و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست مهندس رضا رحیمی، معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، گفت: در بحث تولید گیاهان دارویی در استان کرمانشاه، نیروهای فارغ التحصیل دانشگاهی زیادی وجود ندارد اما یکی از وظایف مرکز رشد کشاورزی و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی حمایت از آغاز فعالیت در این زمینه است.
وی گفت: در سال گذشته بحمدا... دوره ها و کارگاه های آموزشی مفیدی توسط کارشناسان ارشد کشور با موضوع فواید گیاهان دارویی در منطقه، توسط مرکز رشد کشاورزی برگزار شد و هم اکنون نیز آمادگی برگزاری کلاس های آموزشی، نشست های تخصصی و علمی در رابطه با گیاهان دارویی در مجموعه پارک علم و فناوری وجود دارد.
رحیمی بیان داشت: هر کاری که با تفکر شروع شود بسیار ارزشمند است و خوشحالیم که می توانیم از ایده ها و طرح های نوآورانه در استان کرمانشاه، حمایت کنیم.
وی گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی بعد از اتمام تحصیل با نبود کار مواجه می شوند و چه خوب است که جوانان این استان با تخصص و حرفه خود به کار و اشتغال دست یابند.
معاون پارک علم و فناوری کرمانشاه، با شاره به تفاهم نامه منعقد شده با پژوهشکده گیاهان دارویی کشور در خصوص همکاری های مشترک با این مجموعه تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم شرکت های دانش بنیان فعالی را در خصوص تهیه گیاهان دارویی در مرکز رشد کشاورزی ایجاد نماییم.
در ادامه این نشست مهندس حیدر ذوالنوریان، مشاور رئیس پارک علم و فناوری در حوزه کشاورزی، اظهار داشت: ساماندهی تولید و فرآوری گیاهان دارویی توسط کارشناسان نظام مهندسی، ایجاد اشتغال و تأسیس شرکت های دانش بنیان در خصوص گیاهان دارویی از جمله اهداف این نشست به شمار می آید.
وی در ادامه افزود: با توجه به تفاهم نامه منعقد شده  مابین پارک علم و فناوری و پژوهشگاه گیاهان دارویی، امکان استفاده از خدمات تخصصی، آزمایشگاهی، آموزشی و تأمین نهاده ها و همچنین خرید تضمینی گیاهان تولید شده برای استان کرمانشاه توسط پژوهشگاه گیاهان دارویی فراهم شد.
ذوالنوریان بیان داشت: شرکت های دانش بنیان عضو مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه می توانند با عقد قرار داد با پژوهشگاه گیاهان دارویی و با نظارت پارک علم و فناوری از این امکانات استفاده نمایند.
وی گفت: مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری علاوه بر این موارد تسهیلات مالی، مشاوره تخصصی، و همچنین دفتر کار مورد نیاز را در اختیار شرکت های دانش بنیان عضو این مرکز رشد قرار می دهد تا شرکت ها نسبت به تولید و فرآوری گیاهان دارویی مختلف در استان فعالیت کنند تا بتوانند ضمن رشد اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال برای خود، تولید ثروت از نتایج تحقیقات را فراهم سازند.
وی ادامه داد: علاقمندان برای پذیرش در این مرکز و ارائه ایده و طرح خود در زمینه کشاورزی می توانند به آدرس اینترنتی www.kti.ir مراجعه نمایند .
وی یکی از مسائل مهم مطرح شده در این نشست را خط مشی برای ایجاد شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: کارشناسان حوزه کشاورزی و به خصوص رشته گیاهان دارویی باید در جهت تولید گیاهان دارویی سالم و ارگانیک، ایجاد صنایع و فرآوری محصولات و فرهنگ سازی مردم در جهت استفاده از گیاهان دارویی تلاش کنند.
 وی در پایان گفت: مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه آمادگی پذیرش طرح ها و ایده های افراد و حمایت آنها را دارد.
 

شایان ذکر است: در این نشست شرکت کنندگان به طرح پرسش های خود پرداختند.
 
 
 
خوانده شده 4047

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک