.

.

 در نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه صنعتی و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه بر گسترش همکاریهای این دو نهاد علمی تاکید شد.

 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه؛ در آغار دور جدید فعالیت های مشترک پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با دانشگاه های استان، این بار پارک علم و فناوری میزبان هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی استان بود.
 در ابتدای این نشست که به منطور بررسی توانمندی های دو مجموعه و یافتن راه کارهایی برای همکارهای مشترک و دو جانبه در راستای کمک به ارتقای سطح فناوری و ایجاد اشتغال دانش بنیان در استان برگزار گردید، دکتر بهروز بادکو- رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی- ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های در حال انجام در این مجموعه، اظهار داشت: هفت مرکز رشد در زیر مجموعه پارک فعال بوده و به طور کلی توسعه اقتصادی بر پایه تولیدات دانش بنیان اصلی ترین هدفی است که در پارک کرمانشاه در حال انجام آن هستیم که در این راستا در حال حاضر 165 شرکت دانش بنیان در حال فعالیت و 43 واحد نیز مصوب و در حال عقد قرارداد با این مجموعه هستند.
 
وی با تأکید بر نقش پارک ها در کمک به افزایش ثروت در جامعه از طریق توسعه اقتصاد دانش محور اظهار داشت: حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های فناور و تجاری سازی نتایج تحقیقات از مهمترین رسالت ها و اهداف پارک علم وفناوری کرمانشاه است.
 
 
وی ضمن تشریح عملکردهای مختلف پارک در بخش فناوری ایجاد زیر ساخت توسعه فناوری را یکی دیگر از برنامه های در حال اجرا در این مجموعه معرفی و خاطر نشان ساخت: تکمیل و بهره برداری از برج های فناوری استان می تواند سهم به سزایی در توسعه فناوری در استان داشته باشد که خوشبختانه فاز یک این پروژه با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی سرعت مناسبی در اجرا دارد.
 
وی ایجاد منطقه ویژه فناوری غرب کشور، احداث پارک علمی کودکان، احداث سایت 120 هکتاری و تکمیل فاز یک پروژه ساختمانی پارک را از برنامه های مهم اجرایی در این مجموعه ذکر کرد و گفت: هدف گذاری سال 91 پارک، جذب و حمایت از 300 واحد فناور است.
 
در ادامه بادکو به تعدادی از طرح ها و پروژه هایی مانند؛ گیربکس اتوماتیک خودرو، کانکس های پرورش مرغ های تخم گذار، چندین طرح کشاورزی و ... که فعالیت خود را در مجموعه پارک علم و فناوری آغاز نموده و هم اکنون در مرحله تجاری سازی و تولید انبوه هستند اشاره نمود.
 
در ادامه این نشست مهندس رضا رحیمی-معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی با تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: در ادوار گذشته متاسفانه توجه مناسبی به استان کرمانشاه درحوزه فناوری صورت نگرفته است و برای کمک به فناوری کرمانشاه نیازمند توجه به جبران عقب ماندگی ها در    سال های گذشته هستیم.
 
وی افزود: کرمانشاه در مقایسه با سایر استان های برخوردار از عقب ماندگی مفرطی برخوردار است و می طلبد که با توجه ویژه جبران این عقب ماندگی به نحو شایسته ای صورت پذیرد.
 
وی سپس با اشاره به فعالیت مراکز رشد کشاورزی گفت: مراکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی در دو شهرستان روانسر در بخش محصولات سردسیری و سرپل ذهاب در بخش محصولات گرمسیری از برنامه های جدید پارک علم و فناوری است که براساس تفاهم نامه مشترک با سازمان جهاد کشاورزی استان از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده اند و خوشبختانه درحال حاضر بالغ بر 50 طرح در حوزه کشاورزی در حال فعالیت است.
 
رحیمی اظهار داشت: استان کرمانشاه این پتانسیل را دارد که از دانشگاه صنعتی بزرگ و درخور توجهی برخوردار باشد.
 
وی همچنین با اشاره به برخی فرصت ها که توسط پارک علم و فناوری برای شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است، گفت: قانون شرکت های دانش بنیان و آیین نامه های مربوط به معافیت های مالیاتی و مباحث گمرکی که پارک های علم و فناوری را همچون مناطق آزاد تجاری درنظر گرفته است، فرصت بسیار خوبی است تا جوانان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها که داری فکر و ایده ای نو هستند طرح های خود را به مرحله اجرا برسانند.
 
در ادامه دکتر علی اکبر اختری- رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه - گفت: دانشگاه صنعتی از اعضای هیات علمی جوان، پر انرژی و بسیار خوش فکری برخوردار است که تاکنون توانسته اند در حوزه های آموزشی نتایج و اثرات مثبتی را برای دانشگاه به ارمغان آورند که از جمله آنها می توان به کسب رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجویان این دانشگاه اشاره کرد.
 
وی گفت: در زمینه تحقیقات و پژوهش نیز این دانشگاه فعالیت های خود را آغاز نموده است به گونه ای که به ندرت وسایل و دستگاه های آزمایشگاهی مورد نیاز خریداری می گردند بلکه بیشتر آنها توسط اعضای هیات علمی دانشگاه طراحی و ساخته می شوند.
 
اختری همچنین تاکید کرد: در سال های اخیر متاسفانه استان کرمانشاه از بسیاری استان ها عقب افتاده که برای جبران آن باید بسیار تلاش کرد که در این خصوص دو مجموعه دانشگاه و پارک علم و فناوری می توانند همکاری های بسیار خوبی با یکدیگر به ویژه در حوزه های برق قدرت، نانو تکنولوژی و شیمی داشته باشند.
 
وی در پایان سخنان خود گفت: در سال های اخیر و علیرغم عمر کوتاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی انقلاب عظیمی در آن رخ داده است و این نشان از تلاش مجموعه مدیریتی آن دارد.
 

 در ادامه دکتر فرزاد امیری- عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سخنانی کوتاه ضمن ابراز خوشحالی از این موضوع که در دور جدید برنامه های ارتباط با دانشگاه پارک علم و فناوری، دانشگاه صنعتی به عنوان اولین مرکز دانشگاهی درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: درصدد راه اندازی اولین سایت رسمی اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه هستیم.
 
وی با بیان اینکه اولین موسسه دانش بنیان در این دانشگاه ایجاد شده است، افزود: دانشگاه صنعتی از اعضای هیات علمی توانمند و بسیار خوش فکری برخوردار است که می توانند در پیشبرد برنامه های پارک علم و فناوری یاری دهنده باشند.
 
این عضو هیات علمی در ادامه پیشنهاداتی برای دو طرف مطرح و تاکید کرد: می توان با برگزاری نمایشگاه های مشترک توانمندی ها و دستاوردها در جهت آشنایی بیشتر دو طرف با یکدیگر گام برداشت و این ظرفیت وجود دارد تا با استقرار دفتری از سوی پارک علم و فناوری در دانشگاه صنعتی امکان شناسایی دانشجویان توانمند و معرفی برنامه های پارک با آنان فراهم گردد.
 
برگزاری مسابقه ایده در بین دانشجویان یکی دیگر از برنامه های پیشنهادی امیری بود که در این جلسه مطرح شد.
 

در ادامه دکتر شیسی- معاون اداری مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه- در سخنانی کوتاه اظهار داشت: از حضور خود در مجموعه پارک علم و فناوری خرسندم و در خصوص فعالیت های مشترک می توان به قاطعیت گفت، مجموعه دانشگاه صنعتی درخصوص موضوعات انرژی های نو و انرژی های پارک بسیار توانمند است و امکان فعالیت مشترک در این راستا کاملا" فراهم است.
 
وی همچنین پیشنهاد کرد تا در قالب کارگروه های مشترک نیازهای هر دو مجموعه احصاء و با ارائه رزومه اعضای هیات علمی علاقمندی های هر دو طرف تعیین شود.
 
همچنین دکتر علی دودمان تیپی- از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه- گفت:از اینکه ظرف مدت کوتاه راه اندازی پارک علم و فناوری پروژه های بسیار خوبی در آن به ثمر رسیده است بسیار خوشحالیم.
 
وی با بیان اینکه توسعه فیزیکی و فضاهای مجموعه پارک علم و فناوری نیز به خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد:بستر تکنولوژیکی استان و پتانسیل های آن در این خصوص بسیار زیاد است.
 
دودمان تیپی افزود: در راستای همکاری های مشترک، می بایست یک نظام مشاوره ای در پارک علم و فناوری اجاد شود.
 
وی اظهار داشت:پارک علم و فناوری با توجه به ظرفیت های استان به درستی وارد حوزه کشاورزی و صنایع وابسته شده است اما می بایست نگاه ها قدری دقیق تر باشد و سطح سرمایه گذاری ها در این حوزه به ویژه در خصوص تولید محصولات پاک و ارگانیک افزایش یابد.
 
وی تاکید کرد: استان کرمانشاه در جذب پروژه های ملی از برخی استان ها جا مانده است اما برای جبران این عقب ماندگی ها نمی توان صرفا" به وام های زود بازده و سایر طرح های شبیه به آن اکتفا کرد.
 
همچنین در خاتمه این نشست آقایان پار و عبدالمالکی- مدیران روابط عمومی دانشگاه صنعتی و پارک علم و فناوری- به بیان دیدگاه های خود درخصوص برنامه های تبلیغی و اطلاع رسانی مشترک پرداختند.
 
خوانده شده 348

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک