.

.

قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه در جلسه ای با حضور معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کشور از هدف گذاری جذب 300 واحدفناور در پارک و هفت مرکز رشد تابعه خبر داد.
 

 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جلسه ای که با حضور جمعی از مسولین جهاددانشگاهی کرمانشاه و معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کشور در محل سالن جلسات شهید نوروز نژاد پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد، مهندس رضا رحیمی، قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: بر اساس سند چشم انداز کشور تا افق 1404 باید 50 هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود داشته باشد.
 
 
 
 
وی با اشاره به تاریخچه پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی افزود: پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال1386فعالیت خود را آغاز نموده است.
 رحیمی بیان داشت: در حال حاضر هفت مرکز رشد شامل؛ مرکز رشد عمومی، مرکز رشد ict ، مرکز رشد محصولات سردسیری و صنایع تبدیلی در شهرستان روانسر، مرکز رشد محصولات گرمسیری و صنایع تبدیلی در شهرستان سرپل ذهاب، مرکز رشد کنگاور، مرکز رشد سنقر کلیایی و مرکز رشد اسلام آباد غرب توسط پارک علم و فناوری با هدف پوشش همه ی مناطق استان راه اندازی شده است.
 وی گفت: خوشبختانه در مجموعه پارک علم و فناوری 170 شرکت دانش بنیان در حال فعالیت هستند و از حمایت های این مجموعه بهرمند می باشند.
  رحیمی در ادامه گفت: برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس با حضور پنج استان غربی کشور در سال 1389یکی از اقدامات مهم صورت گرفته توسط پارک علم و فناوری کرمانشاه بوده است .
 قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: تصویب کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی به ریاست استاندار کرمانشاه، معرفی 35 طرح دانش بنیان به صندوق مهر امام رضا ( ع ) جهت دریافت تسهیلات، کسب مقام های برتر در جشنواره خوارزمی، جشنواره شیخ بهایی توسط واحدهای فناور در سال 87تا 89 ، کسب دو مقام اول به عنوان سازمان کارآفرین برتر استان در جشنواره امیر کبیر در سال های 86 و 87 ، دریافت تأییدیه صنعتی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور و انعقادتفاهم نامه همکاری با سازمان جهادکشاورزی از دیگر اقدامات انجام شده در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی به شمار می رود.
وی از ایجاد پارک علمی کودکان در استان کرمانشاه خبرداد و گفت: ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری غرب کشور در کرمانشاه، پیگیری اخذ مجوز کانون های هماهنگی دانش و صنعت رب گوجه فرنگی، اجرای برج های فناوری با مساحت 45 هزار متر مربع در سه راه 22 بهمن استان کرمانشاه از مهمترین برنامه در دست اقدام پارک علم و فناوری می باشد.
 وی در پایان به معرفی واحدهای برتر و مستقر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی پرداخت.
 
 
خوانده شده 348

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک