.

.

اختصاص داشتن بیش از 60 درصد از کارآفرینان برتر استان کرمانشاه به پارک علم و فن آوری و مراکز رشد جهاد دانشگاهی استان، افتخاری جدید برای این مجموعه تلاشگر محسوب می شود.
 
 

   
  به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه مهندس رضا رحیمی، قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، در گفت و گویی در این خصوص اظهار داشت: پارک علم و فناوری و مراکز تخصصی رشد جهاد دانشگاهی طی چند سالی که از عمرشان می گذرد توانسته اند به خوبی خود را نشان داده و با به عمل آوردن حمایت های ویژه و قابل توجه از استعدادهای برتر استان از آنان دستگیری کنند.

 
وی افزود: اختصاص داشتن بیش از 60 درصد از کارآفرینان برتر استان کرمانشاه به پارک علم و فن آوری و مراکز رشد جهاد دانشگاهی استان، افتخاری جدید برای این مجموعه تلاشگر محسوب می شود.
 
قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، گفت: این عملکرد نشان از آن است که پارک علم و فن آوری و مراکز رشد جهاد دانشگاهی توانسته اند نخبگان واقعی استان را شناسایی و در زمینه جذب و حمایت از آنها به خوبی عمل کنند.
 
رحیمی تصریح کرد: در حال حاضر جهاد دانشگاهی کرمانشاه دارای یک پارک علم و فن آوری و هفت مرکز رشد شامل؛ مرکز رشد عمومی، مرکز رشد ict، مرکز رشد کشاورزی محصولات سردسیری و صنایع تبدیلی (روانسر)، مرکز رشد کشاورزی محصولات گرمسیری و صنایع تبدیلی (سرپل ذهاب)، مرکز رشد شهرستان کنگاور، مرکز رشد شهرستان سنقر و کلیایی و مرکز رشد شهرستان اسلام آبادغرب می باشد.
 
رحیمی اظهار داشت: تاکنون 170 واحد فناور جذب مراکز رشد و پارک علم فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه شده اند.
 
قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: جذب 300 واحد فناور در مراکز رشد و پارک علم و فناوری از اهم برنامه ها و اهداف جهاد دانشگاهی کرمانشاه تا پایان سالجاری می باشد.
 
وی یادآور شد: مجموعه پارک علم و فن آوری و مراکز تخصصی رشد جهاد دانشگاهی کرمانشاه کماکان آمادگی کامل خود را برای پذیرش استعدادهای برتر و نخبگان رشته های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات اعلام می دارد.
 
رحیمی همچنین به برخی دیگر از فعالیت ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: برگزاری باشکوه نخستین جشنواره فن آفرینی زاگرس در سطح استانهای غربی کشور، تصویب اولین کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی، معرفی 35 طرح دانش بنیان به صندوق مهر امام رضا (ع)، کسب عناوین برتر کشوری در جشنواره ها و مسابقات مختلف، ساخت برج های دوقلوی پارک علم و فناوری کرمانشاه و ... تنها بخشی از فعالیت ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی کرمانشاه می باشد.
 
همچنین مهدی عبدالمالکی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل جهاد دانشگاهی کرمانشاه در خصوص کسب این موفقیت جدید پارک علم و فناوری به خبرنگار ایسنا گفت: 10 نفر از مجموع 18 کارآفرین برتر استان در سال 1391 از پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه می باشند.
 
وی افزود: در مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر سال 1391 استان کرمانشاه که امروز در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد افراد زیر از پارک علم و فناوری و مراکز تخصصی رشد جهاد دانشگاهی کرمانشاه به عنوان برترین کارآفرینان استان معرفی شدند.
 
  
بخش صنعت:
 
حامد خوشبخت، شرکت ساعی صنعت
 
محمدرضا نسیمی، آریا صنعت ایستای جوان
 
  
بخش کشاورزی:
 
فاطمه جهان آرائیان، اقلیم سبز باختر
 
مازیار نامداری، نگاه تک مازیار
 
احمد معینی نقده، واستریوشان
 
  
در بخش خدمات:
 
امین فاضل، مکانیک خاک جاهد
 
مهدی گلبنی، داده پرشیا سافت
 
علی یعقوبی، پرشین آراد زاگرس
 
بابک جدیدی، پیشرو انرژی باختر
 
رضا رضیی، هنر فلز پارس
 
 گفتنی است؛ پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه که از سال 1386 فعالیت خود را آغاز کرده در طی مدت چند سالی که از عمرش می گذرد تانسته است که با حمایت از جوانان، استعدادهای برتر و نخبگان استان زمینه شکوفایی آن ها را فراهم کرده و به چرخه توسعه استان کرمانشاه کمک قابل توجهی کرده است.
 
 
خوانده شده 378

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک