در دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه و پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بر گسترش همکاریهای این دو نهاد تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، دراین دیدار دکتر بهروز بادکو رئیس پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به اهداف شکل گیری این نهاد، گفت: اشتغال زایی متخصصین، توسعه اقتصاد بر پایه تولید دانش بنیان، جذب متخصصین و افزایش نوآوری و تکنولوژیک اهدافی است که برای شکل گیری پارک علم و فناوری درکشور تعریف شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اولین مرکز رشد در استان در سال 1384 شکل گرفت و با حمایت های مسئولین در سالهای بعد مجوزهای راه اندازی پارک علم وفناوری استان به جهاد دانشگاهی داده شد،گفت: پارک علم وفناوری استان کرمانشاه نخستین پارک علم وفناوری غرب کشور است که افتخار دارد بسترساز تبدیل ایده های جوانان این مرز و بوم به محصول تجاری و ثروت باشد.
دکتر بادکو در ادامه یادآور شد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مجموعه ای دانشگاهی است که از ظرفیت خوب دانشجویی برخوردار است و ما می توانیم زمینه های پرورش ایده های دانشجویان این دانشگاه را به کالا فراهم کنیم.
رئیس پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی در ادامه به امکانات این نهاد برای تجاری سازی نتایج پژوهش اشاره کرد و گفت: پرداخت وام های 10 تا 100 میلیون تومانی، برگزاری کارگاههای آموزشی، ارائه خدمات مشاوره توسط صاحبنظران طراز اول کشور درهر رشته و حمایت های دیگر بخشی از امکانات این مجموعه برای تجاری سازی ایده های افراد خلاق است.
درادامه این جلسه مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه پارک علم وفناوری برای کمک به افزایش ثروت درجامعه از طریق توسعه اقتصاد دانش محور و تجاری سازی نتایج تحقیقات و تحقق ارتباط بخشهای تولیدی، خدماتی، افزایش قدرت رقابت و رشد شرکت های متکی بر دانش، کمک به جذب دانش فنی و سرمایه های بین المللی شکل گرفته اند، گفت : پارک علم وفناوری در واقع بسترساز و ایجاد کننده زیرساخت های لازم جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعالیت های موسسات فناور است.
مهندس رحیمی تصریح کرد: این مجموعه می تواند نقش مهمی درافزایش قدرت رقابت و رشد صنایع متکی بر دانش شود و کمک خوبی به جذب سرمایه گذاری خارجی و جذب دانش فنی نماید.
قائم مقام پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه با اشاره به مهمترین دستاوردهای این نهاد طی چند سال گذشته، گفت : هم اکنون 170 واحد فناور پذیرش و حمایت شده اند که 35 شرکت موفق و از پوشش پارک خارج شده اند.
وی یادآور شد : کسب مقام های برتر در جشنواره خوارزمی، شیخ بهائی توسط واحدهای فناور این پارک، کسب مقام اول به عنوان سازمان کارآفرین برتر درجشنواره امیرکبیر، دریافت تائیدیه صنعتی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور توسط یکی از واحدهای فناور بخشی از دستاوردهای این نهاد است.
مهندس رحیمی در ادامه مهمترین برنامه های در دست اقدام پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه را ایجاد منطقه ویژه علم وفناوری غرب کشور، ایجاد پارک کودک، احداث سایت 120 هکتاری پارک جهت فعالیت های کارگاهی، اجرای برج های فناوری با مساحت 45 هزار مترمربع عنوان کرد.
درپایان تصریح کرد: می توان با استفاده از ظرفیت های خوب دانشگاه جامع علمی کاربردی زمینه های حمایت بیشتر از ایده های جوانان استان را در راستای تبدیل علم به ثروت فراهم کنیم.
درادامه این بازدید دکتر بیژن عباسی خزائی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه با ابراز خرسندی از فعالیت های انجام گرفته درپارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: فاصله بین پژوهش و صنعت خلعی بودکه سالها استان از آن رنج می برد و با شکل گیری پارک علم وفناوری این مشکل بر طرف شده است.
وی افزود: اکنون استراتژی های این دانشگاه جامع تعریف شده و تأکید زیادی در بخشهای مختلف به فناوری انجام گرفته است.
دکتر خزایی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت خوب دانشجویی دارد که می توان با همکاری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی و استفاده از ایده های دانشجویان بسترسازی مناسبی برای تبدیل این ایده ها به محصول تبدیل شود، گفت : دانشجویان این دانشگاه قابلیت های بسیار خوبی در حوزه های فرهنگ و هنر ، کشاورزی ، مکانیک ، برق ، آسیب های اجتماعی دارند که می توان از ایده های آنان استفاده کرد.
وی تأکید کرد: ما آمادگی کامل برای معرفی پارک علم وفناوری به دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه را داریم که امیدواریم منجر به ایجاد بسترهایی شود که دانشجویان خلاق بتوانند ابتکارات خود را به عرصه صنعت برسانند.
درپایان نیز رئیس و مسئولین دانشگاههای علمی کاربردی مجتمع غرب ، بهزیستی ، فرهنگ و هنر ، امام رضا (ع) ، جهاد کشاورزی به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
توسعه همکاریهای دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم وفناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه
توسعه همکاریهای دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم وفناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه
یکشنبه, 08 مرداد 1391
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…