- تشریح فعالیت های پارک علم وفناوری کرمانشاه در کارگاه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان- معاون استاندار: پیشرو بودن پارک کرمانشاه قابل تقدیر است
- تشریح فعالیت های پارک علم وفناوری کرمانشاه در کارگاه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان- معاون استاندار: پیشرو بودن پارک کرمانشاه قابل تقدیر است
یکشنبه, 23 مهر 1391
دستور جلسه این ماه کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان کرمانشاه بررسی فعالیت ها و عملکرد پارک علم وفناوری کرمانشاه بود.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری کرمانشاه دراین جلسه که با حضور کلیه اعضاء در سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه به بیان برخی از دستاوردهای این مجموعه پرداخت و با اشاره به اهمیت و جایگاه مراکز رشد و پارک های علم وفناوری در توسعه منطقه ای و کمک به توسعه اقتصاد منطقه ای، اظهار داشت: تجاری سازی نتایج تحقیقات با ایجاد شرکت های دانش بنیان مهمترین فعالیت پارکهاست که می تواند علاوه بر اشتغال زایی متخصصین بر افزایش سطح تکنولوژی وتوسعه فناوری نیز منجر شود.
وی با بیان این که تجربه ورود به موضوع پارک ها نتایج مثبتی در بسیاری از کشورها به همراه داشته است، افزود: خوشبختانه این حرکت حدود یک دهه است که در ایران نیز آغاز شده اما در حال حاضر در اول کار هستیم و باید نسبت به عمق بخشیدن به حرکت های درحال انجام دراین زمینه بپردازیم.
معاون فناوری پارک علم وفناوری کرمانشاه، با اشاره به پیشینه ایجاد مراکز رشد و پارک دراستان، پیشرفت های موجود را مرهون حرکت جهادی تلاشگران عرصه علم و فناوری درجهاد دانشگاهی عنوان و خاطرنشان ساخت: توفیقات امروز مجموعه پارک جز در سایه حرکت مقدس جهادی امکان پذیر نبود و خوشحالیم که نتیجه این حرکت پیشرو بودن این پارک در منطقه است.
وی با قدردانی از همکاری و مساعدت همه جانبه مدیریت استان در حمایت از برنامه های میان مدت و بلندمدت پارک علم وفناوری به رایزنی و مکاتبه انجام گرفته از سوی استاندار در جهت معرفی این مجموعه به عنوان پارک استانی اشاره کرد و افزود: به طور حتم همه توفیقات انجام پذیرفته دراین مجموعه حاصل تعامل سازنده دستگاه های اجرایی استان با مجموعه جهاد دانشگاهی است که جای بسی شکر و قدردانی را دارد.
رحیمی با بیان این که در حال حاضر هفت مرکز رشد عمومی، تخصصی و شهرستانی در زیر مجموعه پارک کرمانشاه در حال فعالیت است، گفت: مرکز رشد دانشگاه رازی نیز ازسال 88 درحال فعالیت است و به لطف خداوند مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی نیز در حال شروع فعالیت می باشد.
وی افزود: هدف ما در پارک علم وفناوری توسعه عرصه فناوری تا اقصی نقاط استان مستعد کرمانشاه بود که خوشبختانه با ایجاد مرکز رشد در پنج شهرستان استان این موضوع تا حد زیادی محقق شده است.
وی سپس با اشاره به ساختار پارک علم وفناوری کرمانشاه و شورای فناوری این پارک به تشریح فرآیند پذیرش طرح ها و ایده های دانش بنیان دراین بخش پرداخت و گفت: امروز پرتال پارک علم وفناوری کرمانشاه از روزآمد و قوی ترین پرتال های پارک های علم وفناوری کشور است و خوشحالیم که کلیه فرآیند جذب و پذیرش را تا مراحل نهایی بدون نیاز به حضور افراد انجام می دهیم.
رحیمی، وجود مشاوران علمی پارک را از نقاط قوت این مجموعه دانست و با قدردانی از همکاری اعضای هیات علمی استان در این زمینه افزود: در کنار هر طرح که در پارک پذیرش می شود یک مشاور به عنوان mentor حضور خواهد داشت تا این طرح به نتیجه نهایی و مرحله تجاری سازی برسد.
وی در خصوص فضاهای کاری پارک با بیان اینکه علیرغم دیدگاههای موجود درحال حاضر این مجموعه از داشتن حتی یک مترمربع فضای کاری متعلق به خود محروم است، گفت: همه فضاهایکاری موجود این مجمـوعه در استـان و مراکز رشـد شهرستـانی با مساعدت جهاد دانشگاهی، استانداری، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی و دانشگاه پیام نور ایجاد گردیده است.
وی افزود: با این وجود و با پیگیری های انجام شده خوشبختانه دو برج فناوری استان در سه راه 22 بهمن در فضایی بالغ بر 45 هزار مترمربع در حال ساخت است که درآینده یک پتانسیل بسیار مناسب برای توسعه بخش فناوری خواهد بود.
رحیمی گفت: علاوه بر برج های فناوری درعرصه 50 هکتاری چشمه سفید نیز در حال ایجاد زیر ساخت های لازم برای توسعه فناوری هستیم.
وی با اشاره به سهم اندک استان از اعتبارات فناوری درسال های گذشته، نگاه عدالت محورانه در توزیع اعتبارات حوزه فناوری در کشور را ضروری عنوان کرد.
وی، در تشریح عملکرد مجموعه پارک با اشاره به شکل گیری و حمایت از 220 طرح از ابتدای فعالیت پارک تا به امروز گفت: در حال حاضر نیز 150 شرکت در بخش های مختلف مورد حمایت این مجموعه قرار دارد و بیش از 48 واحد به صورت موفق و 18 واحد ناموفق از این پارک خارج شده اند.
قائم مقام پارک علم وفناوری کرمانشاه، با تاکید بر این که در کنار بحث کمی، اقدامات بسیار موثر کیفی نیز در دستور کار مدیریت پارک قرار داشته است، ایجاد اولین صندوق پژوهش و فناوری غرب کشور، استقرار دبیرخانه طرحهای دانش بنیان، ایجاد مراکز رشد تخصصی، ایجاد کار گروههای تخصصی درزمینه ict، کشاورزی و صنعت ومعدن، استقرار دفتر نخبگان وزارت دفاع درپارک، انعقاد بیش از 40 تفاهم نامه با بخش های آموزشی و پژوهشی استان، ارتقاء دوره های آموزشی شرکت های دانش بنیان و توانمندسازی گروه مشاورین و ناظران را از جمله این اقدامات دانست و افزود: انتخاب حدود 60 درصد کارآفرینان برتر استان و بیش از 65 درصد طرح های برتر استان برای حضور در سومین جشنواره علم تا عمل گواهی بر فعالیت کیفی پارک است.
رحیمی کسب رتبه های برتر بسیاری از واحدها در جشنواره های ملی کشور، برگزاری موفق جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس، کسب مجوز اولین کانون هماهنگی دانش و صنعت در زمینه فرآوری قیرطبیعی، برگزیده شدن طرح یک واحد فناور به عنوان یکی از 50 طرح برتر پس از انقلاب، تعامل در راستای صادرات محصولات وخدمات دانش بنیان به عراق و کسب رتبه نخست در دریافت تسهیلات صندوق مهرامام رضا(ع) کشور را از دیگر دستاوردهای این مجموعه عنوان کرد.
وی با تاکید بر این که مجموع این اقدامات منجر به این شده که مرکز سیاستگذاری فناوری وزارت علوم، پارک علم وفناوری کرمانشاه را جزء یکی از پارک های برتر کشور محسوب نماید.
معاون فناوری پارک علم وفناوری کرمانشاه، در ادامه به برنامه های این مجموعه در راستای پیشبرد و توسعه حوزه فناوری اشاره کرد و افزود: ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری غرب کشور در کرمانشاه، ایجاد پارک علمی کودکان، توسعه بخش های ساختاری پارک و کمک به توسعه فرهنگ فن آفرینی را از مهمترین برنام های پارک علم وفناوری کرمانشاه عنوان کرد.
وی با ذکر نمونه هایی از موفقیت شرکت های دانش بنیان پارک در تجاری سازی ایده های خود، کمک به اجرایی شدن برنامه های این مجموعه را در قالب پارک استانی ضروری خواند و افزود: مدیریت استان تاکنون حمایت های بجا و شایسته ای را از مجموعه فناوری استان داشته است که استمرار این حمایت ها به طور حتم به رشد و شتاب پیشرفت و توسعه استان کمک خواهد کرد.
رحیمی کمک درتملک زمین جهت منطقه ویژه علم وفناوری، مساعدت در احداث ساختمان مراکز رشد شهرستانی، ایجاد شرایط لازم برای احداث مجتمع کشت وصنعت برای واحدهای دانش بنیان بخش کشاورزی، کمک به احداث کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی، مساعدت در تکمیل ساختمان های درحال احداث و تکمیل فضای فناوری و ایجاد زیر ساخت های ict استان را از مهمترین درخواست ها ی پارک از مدیریت استان عنوان کرد.
در ادامه این جلسه مهندس عبدالحمید واحدی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه با قدردانی از پیگیری و فعالیت های جهاد دانشگاهی در پیشبرد برنامه های حوزه فناوری استان در پارک علم وفناوری اظهار داشت: پیشرو بودن پارک علم و فناوری قابل تقدیر است.
وی با تاکید بر لزوم توجه هرچه بیشتر به فعالیت این مراکز، تعامل مجموعه دانشگاهی استان با پارک را مثبت ارزیابی کرد و عنوان داشت: نزدیک شدن هرچه بیشتر دانشگاه ها به پارک می تواند اثرات سازنده ای در استان درپی داشته باشد.
در ادامه این جلسات رؤسای برخی دانشگاه ها و مراکز اداری استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند و مقرر شد گزارش عملکرد پارک و کمک به رفع مشکلات این مجموعه در دستور جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قرار گیرد.
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…