نشست دانشجویی نگاه نو به دانش و صنعت با حضور قائم مقام پارک علم و فناوری، رییس دانشگاه صنعتی و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، در این جلسه مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری با تشریح وظایف و برنامه ها این نهاد در توسعه منطقه اظهار داشت: تجاری سازی نتایج تحقیقات با ایجاد شرکت های دانش بنیان مهمترین فعالیت پارک هاست که می تواند علاوه بر اشتغال زایی متخصصین بر افزایش سطح تکنولوژی وتوسعه فناوری نیز منجر شود.
وی با بیان این که تجربه شکل گیری پارک ها نتایج مثبتی در بسیاری از کشورها به همراه داشته است، افزود: خوشبختانه این حرکت حدود یک دهه است که در ایران آغاز شده اما در حال حاضر در ابتدا راه قرار داریم و باید نسبت به عمق بخشیدن به حرکت های درحال انجام بیشتر تلاش کنیم.
معاون فناوری پارک علم وفناوری کرمانشاه، تاکید کرد :پارک ها پل ارتباطی و حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت است.
وی افزود: هدف ما در پارک علم وفناوری توسعه عرصه فناوری تا اقصی نقاط استان مستعد کرمانشاه بود که خوشبختانه با ایجاد مرکز رشد در پنج شهرستان استان این موضوع تا حد زیادی محقق شده است.
رحیمی، وجود مشاوران علمی پارک را از نقاط قوت این مجموعه دانست و با قدردانی از همکاری اعضای هیات علمی استان در این زمینه افزود: در کنار هر طرح که در پارک پذیرش می شود یک مشاور حضور دارد تا این طرح به نتیجه نهایی و مرحله تجاری سازی برسد.
وی در خصوص فضاهای کاری پارک با بیان درحال حاضر این مجموعه از داشتن حتی یک مترمربع فضای کاری متعلق به خود محروم است،گفت: همه فضاهایکاری موجود این مجمـوعه در استـان و مراکز رشـد شهرستـانی با مساعدت دستگاههای دولتی در اختیار پارک و مراکز رشد قرار گرفته است.
وی افزود: با پیگیری های انجام شده خوشبختانه دو برج فناوری استان در فضایی بالغ بر 45 هزار مترمربع در حال ساخت است که درآینده یک پتانسیل بسیار مناسب برای توسعه بخش فناوری خواهد بود.
رحیمی گفت: علاوه بر برج های فناوری درعرصه 50 هکتاری چشمه سفید نیز در حال ایجاد زیر ساخت های لازم برای توسعه فناوری هستیم.
وی، در تشریح عملکرد مجموعه پارک با اشاره به شکل گیری و حمایت از 220 طرح از ابتدای فعالیت پارک تا به امروز گفت: در حال حاضر نیز 150 شرکت در بخش های مختلف مورد حمایت این مجموعه قرار دارد و بیش از 48 واحد به صورت موفق و 18 واحد ناموفق از این پارک خارج شده اند.
رحیمی همچنین با اشاره به برخی فرصت ها که توسط پارک علم و فناوری برای شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است، گفت: قانون شرکت های دانش بنیان و آیین نامه های مربوط به معافیت های مالیاتی و مباحث گمرکی که پارک های علم و فناوری را همچون مناطق آزاد تجاری درنظر گرفته است، فرصت بسیار خوبی است تا جوانان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها که داری فکر و ایده ای نو هستند طرح های خود را به مرحله اجرا برسانند.
قائم مقام پارک علم وفناوری کرمانشاه، با تاکید بر این که در کنار بحث کمی، اقدامات بسیار موثر کیفی نیز در دستور کار مدیریت پارک قرار داشته است، ایجاد اولین صندوق پژوهش و فناوری غرب کشور، استقرار دبیرخانه طرحهای دانش بنیان، ایجاد مراکز رشد تخصصی، ایجاد کار گروههای تخصصی درزمینه ict، کشاورزی و صنعت ومعدن، استقرار دفتر نخبگان وزارت دفاع درپارک، انعقاد بیش از 40 تفاهم نامه با بخش های آموزشی و پژوهشی استان، ارتقاء دوره های آموزشی شرکت های دانش بنیان و توانمندسازی گروه مشاورین و ناظران را از جمله این اقدامات دانست و افزود: انتخاب حدود 60 درصد کارآفرینان برتر استان و بیش از 65 درصد طرح های برتر استان برای حضور در سومین جشنواره علم تا عمل گواهی بر فعالیت کیفی پارک است.
رحیمی کسب رتبه های برتر بسیاری از واحدها در جشنواره های ملی کشور، برگزاری موفق جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس، کسب مجوز اولین کانون هماهنگی دانش و صنعت در زمینه فرآوری قیرطبیعی، برگزیده شدن طرح یک واحد فناور به عنوان یکی از 50 طرح برتر پس از انقلاب، تعامل در راستای صادرات محصولات وخدمات دانش بنیان به عراق و کسب رتبه نخست در دریافت تسهیلات صندوق مهرامام رضا(ع) کشور را از دیگر دستاوردهای این مجموعه عنوان کرد.
وی با تاکید بر این که پارک علم وفناوری کرمانشاه جزء یکی از پارک های برتر کشور محسوب می شود، گفت:از برنامه های این مجموعه در راستای پیشبرد و توسعه حوزه فناوری ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری غرب کشور در کرمانشاه و ایجاد پارک علمی کودکان است.
قائم مقام پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: دانشگاه ها نقش مهمی در توسعه فناوری استان دارند.
وی در پایان با بیان اینکه دانشگاه صنعتیاز پتانسیل بسیار خوبی برای کمک به توسعه فناوری در استان برخوردار است،گفت: امیدوارم با همکاری بیشتر بتوانیم گام بلندی در راستای توسعه استان برداریم .
در ادامه این جلسه دکتر علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، گفت: دانشگاه صنعتی از اعضای هیات علمی جوان، پر انرژی و بسیار خوش فکری برخوردار است که تاکنون توانسته اند در حوزه های آموزشی نتایج و اثرات مثبتی را برای دانشگاه به ارمغان آورند که از جمله آنها می توان به کسب رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجویان این دانشگاه اشاره کرد.
وی گفت: در زمینه تحقیقات و پژوهش نیز این دانشگاه فعالیت های بنیادینی را آغاز نموده است .
وی در ادامه با بیان اینکه باید دانشگاهیان تلاش کنند تا از طریق علمشان خلق ثروت برای کشور کنند، گفت: ساختار پارک علم و فناوری این زمینه را برای صاحبان علم و ایده فراهم کرده است.
اختری تاکید کرد: دو مجموعه دانشگاه و پارک علم و فناوری می توانند همکاری های بسیار خوبی با یکدیگر داشته باشند.
رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در پایان گفت: پارک علم و فناوری عرصه ای است که می تواند خدمت بزرگی در به ثمر نشستن ایده های دانشگاهی و نهایتا توسعه دانش بنیان و پایدار استان و کشور کند.
شایان ذکر است در این سلسله نشست ها که تحت قالب نگاه نو به دانش و صنعت از سوی دانشگاه صنعتی برگزار شد در سه جلسه متوالی معاونین و مدیران پارک علم و فناوری کرمانشاه به تشریح ساختارهای حمایتی این مجموعه جهت دانشجویان پرداختند.
قائم مقام پارک علم و فناوری استان کرمانشاه: دانشگاه ها نقش مهمی در توسعه فناوری استان دارند
قائم مقام پارک علم و فناوری استان کرمانشاه: دانشگاه ها نقش مهمی در توسعه فناوری استان دارند
چهارشنبه, 10 آبان 1391
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…