.

.

  مدیراجرایی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری گفت: با توجه به پتانسیل های فراوان منطقه در زمینه کشاورزی، تلاش می کنیم تا با بهره برداری از این ظرفیت عظیم در جهت بهبود اقتصادی منطقه گام برداریم.
 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، شهاب خوش خوی در گفتگو یی در خصوص تلاش های مجموعه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی برای توسعه فرصت های اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان حوزه کشاورزی گفت: در حال حاضر با پیگیری های به عمل آمده دو مرکز رشد تخصصی کشاورزی در شهرستان های روانسر(ویژه محصولات سردسیری) و سرپل ذهاب(ویژه محصولات گرمسیری) تاسیس شده است.
 
وی با بیان اینکه موافقت اصولی مراکز رشد کشاورزی یاد شده به تازگی اخذ شده است از تلاش ها برای توسعه فعالیت این مراکز خبر داد.
 
خوش خوی تصریح کرد:علاوه براین در مرکز رشد استان و مراکز رشد عمومی شهرستانهای، سنقر، اسلام آباد غرب و کنگاور نیز چندین واحد فناور در حوزه کشاورزی  مشغول به فعالیت هستند و به طور کلی 39 واحد فناور کشاورزی در پارک علم و فناوری پذیرش شده اند.
 
مدیراجرایی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری به شرایط پذیرش ایده ها در مراکز رشد کشاورزی اشاره کرد و افزود:داشتن ایده ی محوری مناسب، ترکیب نیروی انسانی متخصص متناسب با حوزه فعالیت و داشتن نوآوری به همراه تجاری سازی محصول از جمله اصلی ترین  این شرایط است.
 
وی با بیان اینکه بهره گیری از پتانسیل ها و نقاط قوت استان در بخش کشاورزی و صنایع وابسته از برنامه های پیش رو در این بخش می باشد، ادامه داد:شناسایی و ساماندهی سرمایه های انسانی، تقویت ساختارهای حمایتی از موسسات دانش بنیان کشاورزی و ارائه سیاست های حمایتی برای افزایش توان رقابتی این شرکت ها از دیگر اهداف پیش رو می باشد.
 
خوش خوی گفت:با توجه به پتانسیل های فراوان منطقه تلاش می کنیم تا با بهره برداری از این ظرفیت عظیم در جهت بهبود اقتصادی منطقه گام برداریم و نیروی انسانی را به سمت اشتغال دانش بنیان در حوزه ی کشاورزی سوق دهیم.
 
وی افزود: یکی از برنامه های مهم دیگر، استقرار شرکت های تراز اول منطقه در زمینه کشاورزی در کنار واحدهای نوپا می باشد.
 
خوش خوی با بیان اینکه تلاش می کنیم تا وابستگی مالی مراکز رشد به اعتبارات دولتی کاهش یابد، عنوان کرد: راه اندازی گلخانه ها و آزمایشگاه های تخصصی کشاورزی از دیگر چشم اندازهای پیش رو است.
 
وی در ادامه به مهمترین دستاوردهای مراکز رشد کشاورزی در سالجاری اشاره کرد و گفت: انتخاب برترین کارآفرین استان در بخش کشاورزی توسط شرکت  اقلیم سبز باختر به مدیرعاملی فاطمه جهان آرائیان(فعال در زمینه تولید عوامل بیولوژیک کنترل آفات گیاهی) و نیز انتخاب طرح برگزیده استان در جشنواره ملی علم تا عمل توسط شرکت فناوران کاشت زاگرس به مدیر عاملی فردین رنجبر( طرح بذر کار گلدانی) از مهمترین افتخارات مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری می باشند.
 
خوش خوی همچنین به تعدادی از طرح های موفق کشاورزی در مجموعه پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: طراحی و ساخت دستگاه کارنده نخود، آزمایشگاه تخصصی آنالیز محصولات ارگانیک، طرح ارائه خدمات کشت بافت گیاهی، تولید نشاء های گلدانی مجتمع صیفی جات و گیاهان دارویی، طراحی و ساخت بذر کار گلدانی مجتمع، طراحی و ساخت رایزر پنهان شونده در سیستم آبیاری کلاسیک و طرح تولید عوامل بیولوژیک کنترل آفات گیاهی از جمله ایده های موفق پارک علم و فناوری در زمینه کشاورزی هستند.
 
خوانده شده 245

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک