.

.

 روش فورجینگ، یک روش تولید قطعات مکانیکی است که از نظر کیفیت و مزیت های اقتصادی بسیار حائز توجه می باشد که در این راستا یکی از واحدهای فناور پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با استفاده از این روش به تولید قطعات ادوات کشاورزی پرداخته است.
 
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه؛ آیا تا به حال اصطلاح «فورجینگ» را دیده و یا شنیده اید؟ اگر بخواهیم به طور کلی به شرح این اصطلاح بپردازیم، می توان گفت:تولید قطعات به روش فورجینگ به شکل دهی فلزات در حالت گرم و نزدیک به حالت خمیری اطلاق می شود.
 
قالب هاي فورجينگ و فورمينگ، در فرآيند توسعه صنعتي، از شاخص ترين و پركارترين انواع قالب هاي صنعتي محسوب و قطعاتي كه با روش فورج توليد مي شوند داراي استحكام و خواص مكانيكي عالي تري نسبت به روش هاي توليدی ديگر هستند .
 
قالب هاي فلزي ( برش، فرم، كشش، خم ) پراستفاده ترين قالب ها مي باشند كه در اكثر خطوط توليد و صنايع هوايي، قطعه سازي، خودروسازي و... مورد استفاده قرار مي گيرند .
 
این مقدمه با این هدف بیان شد تا به شرح فعالیت یکی از واحدهای فناور فعال پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه که در عرصه تولید قطعات ماشین های کشاورزی به روش «فورجینگ» مشغول است، بپردازیم.
 
حشمت ا... محمدی  که حدود 40 سال است به کار تولید قطعات ماشین های کشاورزی مشغول است، بر اساس ایده ی محوری خود حدود یک سال است به عضویت مرکز رشد واحدهای فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه درآمده است.وی که به سختی کار تولید و موانع پیش رو آشنایی دارد در عین حال به خاطر اینکه بخشی از نیاز تولیدی استان و منطقه خود را برطرف می کند با قاطعیت می گوید از این کار لذت می برد.
 
مدیرعامل شرکت کاوه کار غرب اظهار داشت: قطعاتی که در شرکت تولید می شود بیشتر در صنعت کشاورزی کاربرد دارند مانند؛ تیغه های گاو آهن، چرخ دنده مخلوطی مورد نیاز ماشین های کشاورزی و بخشی از قطعات دیگر و پیم های دنباله بند، که آنها را به روش فورجینگ تولید می کنیم.
 
وی با بیان اینکه تمامی ماشین آلات شرکت به روز و منطبق با استانداردهای موجود می باشند، افزود: اتصالی با استحکام بالاتر، سرعت اجرایی بیشتر و اقتصادی تر از مزایای مهم این روش است.
 
وی تصریح کرد: شرکت در فضایی به مساحت سه هزار متر مربع و با زیربنای 1200 متر مربع در حال فعالیت می باشد و در خصوص کیفیت محصولات تولیدی با قاطعیت می توان گفت که با نمونه های خارجی در حال رقابت است و در استان کرمانشاه نیز منحصر به فرد می باشند.
 
محمدی ادامه داد: چندین سال به عنوان صنعتگر نمونه استان معرفی و از بخش های مختلف مانند پالایشگاه، پتروشیمی و... موفق به دریافت تقدیرنامه های متعدد در خصوص واحد نمونه صنعتی شده ایم.
 
وی با بیان اینکه تاکنون 10 نفر به طور مستقیم در این واحد فناور مشغول به کار شده اند، اظهار داشت: به صرفه بودن از نظر اقتصادی و اشتغال زایی برای خود و حداقل اعضای خانواده و نزدیکانم از اهداف و انگیزه های اصلی من برای ورود به این عرصه بود.
 
محمدی ضمن قدردانی از حمایت های پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از این نهاد و سایر سازمان ها و مسئولین مربوطه خواست تا با حمایت، نظارت و سرمایه گذاری بیشتر از این واحد و سایر واحدهای تولیدی در جهت پیشبرد اهداف حمایت کنند.
 
خوانده شده 262

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک