معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:آغاز به کار صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان سال
معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:آغاز به کار صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان سال
شنبه, 07 بهمن 1391
معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راهاندازی مراکز خصوصی تحقیق و توسعهی همگن را راه حل ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه خواند.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سیدمهدی سیدی درشانزدهمین کنگرهی سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعهی ملی بااشاره به سخن مقام معظم رهبری دربارهی ارتقاء سطح فناوری صنایع کشور و دستیابی به فناوریهای پیشرفته و راهبردی گفت: کشور برای تحقق این موضوع راهکارهایی از جمله قانون حمایت از شرکت دانش بنیان را دارد که معاونت علمی ریاست جمهوری مامور تدوین کارگروهی برای نگارش آییننامه ارزیابی تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش بنیان شده است.
وی ادامه داد: عزم و اراده وزارت صنعت، معدن و تجارت برای برقراری این ارتباط تاکنون بسیار کارساز بوده است. همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی تا پیش از پایان سال کار خود را آغاز میکند و مقدمات آن نیز فراهم شده است.
سیدی با اشاره به این که بسترهای حمایتی، قانونی و اجرایی برای ایجاد یک مدل دربرقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه کمک کردهاند، گفت: بستر اصلی برای برقراری اینارتباط، صنایع کوچک و متوسط هستند که سرعت و چابکی زیادی دارند، سرمایهی کمی میخواهند و نیاز صنایع بزرگ را به سرعت تامین میکنند. البته صنایع کوچک و متوسط مشکلاتی مانند کارگران غیر متخصص، ناآگاهی از بازارهای داخلی و بینالمللی وتجهیزات سنتی دارند.
معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دربارهی فعالیت های انجام شده در دیگر کشورها برای تقویت صنایع کوچک و متوسط گفت: ترکیه سالهای اولیه قرن 21 را به رسیدگی به صنایع کوچک و متوسط اختصاص داد و سیاستهای انگیزشی برای تقویت این صنایع با صنایع بزرگ اتخاذ کرد و در نهایت نیز تمرکز خود را بر بهبود محیط کسب و کار گذاشت.
به گفتهی سیدی این کشور برنامهی موفقی در زمینهی ارتباط دانشگاهها با صنایع کوچک و متوسط اجرا کرد و تسهیلاتی نیز برای آنان در نظر گرفت.
وی افزود: کره جنوبی نیز برای برقراری یک ارتباط موثر بین دانشگاه و صنعت یک سازمان ویژه زیر نظر وزارت صنعت و کمیسیون ویژهی ریاست جمهوری تشکیل داد تا بتواندبا نوآوریهای تکنولوژیکی به ایجاد ثبات اقتصادی اصلی صنایع کوچک و متوسط کمک کند.
سیدی دربارهی طرحهای اجرا شده در ایران نیز توضیح داد: ما برای این کار کانون هماهنگی دانشگاه و صنعت را راهاندازی کردیم که هم اکنون 66 کانون مصوب به همراهی صنعتگران، دانشگاهیان، بازرگانان و قانونگذاران در حال فعالیت هستند.
به گفته وی حمایت از پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد و همچنین حمایت ازشرکتهای دانش بنیان از دیگر اقدامات کشور برای ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت است.
معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دربارهی راهکار تبدیل مزیتهای بالقوه صنایع کوچک و متوسط به مزیتهای بالفعل توضیح داد: تنها راهکارموجود تقویت ارتباط این صنایع با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است که برای چنین کاری میتوان مراکز تحقیق و توسعهی همگن را راهاندازی کرد
به گفته سیدی این مراکز خصوصی میتواند به دانشگاه و صنعت خدمات مشاورهیی،آموزشی و تسهیلات ارائه کنند.
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…