مدیر هماهنگی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه: محصولات 9 واحد کشاورزی در سال 91 تجاری سازی شد
مدیر هماهنگی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه: محصولات 9 واحد کشاورزی در سال 91 تجاری سازی شد
شنبه, 24 فروردين 1392
مدیر هماهنگی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه تجاری سازی محصولات 9 واحد فناور کشاورزی، در سال گذشته را از جمله مهم ترین دستاوردهای پارک علم و فناوری عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، مهندس شهاب خوش خوی در گفتگویی به ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده توسط مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی جهاددانشگاهی در سال 1391 پرداخت و از تجاری سازی محصولات 9 واحد فناور تابعه ی این مرکز رشد خبر داد و گفت: خوشبختانه مرکز رشد کشاورزی موفق شد دستگاه بذر کار گلدانی مجتمع، اکستراکتور دو طرفه جهت جدایی موم از عسل، دستگاه کارنده نخود، دستگاه مقسم بذر که قابل نصب بر روی گاو آهن شش خیش می باشد و نیز چرخ دنده های مخروطی را به روش فورجینگ به مرحله تولید برساند.
وی ادامه داد: در این سال تعداد دیگری از واحدهای فناور این مرکز رشد توانستند به تولید حشرات پارازیته، تولید ورمی کالچر و ورمی کمپوست، تولید قارچ دکمه ای بپردازندو یکی دیگر از محصولات استفاده از تله رنگی شکار آفات گل خوار درختان میوه در بین باغداران استان می باشد.
مدیر هماهنگی مراکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی به بیان سایر دستاوردهای مراکز رشد در سال گذشته پرداخت و تصریح کرد: انتخاب کارآفرین برتر بخش کشاورزی در جشنواره کارآفرینی برتر استان، انتخاب طرح برتر نمایشگاه ملی علم تا عمل از بخش کشاورزی پارک علم و فناوری از دیگر افتخارات کسب شده در سال 91 می باشد.
خوش خوی افزود: همچنین در سال گذشته طرح بذر کار گلدانی مجتمع توانست به مرحله استفاده از تسهیلات معاونت علمی ریاست جمهوری راه یابد.
وی گفت: تدوین و تکمیل خوشه تولید محصولات سالم و ارگانیک، طراحی و تجهیز آزمایشگاه کشت بافت گیاهی و طراحی و تجهیز و اخذ بخشی از مجوزها و استانداردهای آزمایشگاه تعیین کنترل کیفیت محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک و اخذ مجوز اصولی فعالیت دو مرکز رشد تخصصی کشاورزی در شهرستان های روانسر و سرپل ذهاب از جمله سایر اقدامات و دستاوردهای شایان توجه مراکز رش کشاورزی می باشند.
خوش خوی در ادامه به برنامه های عمده پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در حوزه کشاورزی در سال 92 پرداخت و اظهار داشت: در صددیم تا برنامه ی خوشه فناور تولید محصولات سالم و ارگانیک تکمیل و از واحد برای اولین بار در استان شروع به کار نماید و علاوه بر این تدوین خوشه های تولید گیاهان دارو.یی و داروهای گیاهی و نیز تدوین خوشه قارچ خوراکی و صنایع تبدیلی از سایر برنامه های در دستور کار است.
وی تصریح کرد: همچنین راه اندازی دفتر ایده های نو در مرکز رشد کشاورزی از دیگر برنامه های پیش رو است.
و همچنین در ادامه به ذکر تعداد واحدهای فناور پذیرفته شده در سال 91 اشاره کرد و گفت: در این سال 10 واحد فناور در مرحله پیش رشد و 6 واحد فناور دیگر در مرحله رشد فعالیت خود را آغاز کردند و این در حالی است که در این سال حدود 55 طرح وارده از سوی پارک علم و فناوری بررسی شد و به 55 طرح و ایده نیز مشاوره های مورد نیاز ارائه گردید.
خوش خوی اظهار داشت: در سال گذشته کارگاههای آموزشی مختلف مانند آشنایی با مبانی کار آفرینی و تدوین طرح کسب و کار ( bp) )، پژوهش و فناوری، تجاری سازی تولید گیاهان دارویی و آشنایی با تسهیلات ویژه شرکت های دانش بنیان، آشنایی با مرکز رشد کشاورزی و نحوه پذیرش ایده های نو با حضور اساتید برجسته استانی و کشوری برای، مدیران و اعضای شرکت های دانش بنیان برگزار شد.
وی در پایان گفت: حضور در پنج جشنواره مختلف ملی و استانی، برگزاری هفت جلسه با واحدهای بخش کشاورزی، برگزاری دو کارگاه آموزشی ویژه مشاورین مراکز رشد کشاورزی و نیز برگزاری یک جلسه شورای فناوری کشاورزی از دیگر اقدامات انجام شده است.
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…