.

.

معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانمندی های پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در عرصه فناوری را چشمگیر دانست و بر حمایت های این معاونت برای ایجاد آزمایشگاه مرجع توسط بخش خصوصی در عرصه قیر طبیعی تاکید کرد.
 
 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دكتر مجتبي خيام نكويي با حضور در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه اظهار داشت: تحریم ها علیرغم خیال باطل دشمنان برای ضربه زدن به کشور به فرصتی برای رشد و شکوفایی و تبلور توانمندی های جوانان کشور به ویژه نخبگان و فناوران استان کرمانشاه در عرصه های ملی و بین المللی شده است.
 
 وی تصریح کرد:توانمندی های استان کرمانشاه به ویژه مبتکرین پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بسیار چشمگیر است به گونه ای که با حمایت های مادی و معنوی می تواند منتج به ثروت سازی زیادی برای منطقه و کشور شود.
 
 خیام نکویی گفت:می بایست با تلاش و جدیت بیشتر تکمیل زنجیره ی تولید علم به فناوری و در نهایت تبدیل به ثروت و رفاه عمومی پیگیری شود.
 
 

 
معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد:روند حرکت استان در عرصه های علم و فناوری رو به رشد است و به طور کلی می بایست توجه داشت که اقتدار و توسعه کشور به توسعه علم و فناوری وابسته است.
 
وی با بیان اینکه برنامه اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از ایده هابرای تبدیل آنها به محصول است، افزود: در مجموعه معاونت علمی یازده ستاد راهبردی فناوری وجود دارد که اعتبارات قابل توجهی نیز به آنها اختصاص یافته است که می بایست مسئولین پارک ها و مراکز رشد، دانشگاه ها و بنیاد نخبگان از این اعتبارات و ظرفیت ها به خوبی استفاده نمایند.
 
 خیام نکویی با اشاره به ظرفیت های مناسب استان کرمانشاه در حوزه گیاهان دارویی، گفت: از نزدیک باتوانمندی های مرکز رشد کشاورزی جهاد دانشگاهی و شرکت های فعال این مجموعه در زمینه گیاهان دارویی آشنا شدیم و شرکت های خوبی در این راستا فعال هستند که حمایت های لازم نیز از آنها به عمل خواهیم آورد.
 
 وی افزود:امسال از دو طرح ویژه در پارک علم و فناوری کرمانشاه و دو طرح بنیاد نخبگان استان حمایت خواهیم کرد.
 
معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: با توجه به آغاز فعالیت کانون ملی قیر طبیعی در استان کرمانشاه از بخش خصوصی برای ایجاد آزمایشگاه مرجع در این زمینه حمایت می کنیم. 
 
وی در پایان یک بار دیگر با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه با توجه به داشتن موقعیت ویژه جغرافیایی و شرایط مناسب آب و هوایی استانی زر خیز است، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی آمادگی دارد تا در حوزه بازاریابی برای فروش محصولات ازشرکت های دانش بنیان حمایت کند
 
در ادامه این نشست دکتر مریم اسلام پناه رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه  هدف از این نشست را آشنایی با توانمندی ها و ظرفیت های استان، ارتباط بیشتر بین واحدهای فناور و افراد نخبه در راستای تولید علم و تبدیل دانش به ثروت برشمرد.
 
اسلام پناه ابراز امیدواری کرد این سفر بتواند دستاورد های مثبتی برای استان داشته باشد.
 
در ادامه دکتر سهراب دل انگیزان، مدیر مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه به ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه پرداخت و ابراز داشت: مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه در حال حاضر با دارا بودن 1500 متر فضا تعداد 400 متر مربع را به منظور بهره مندی واحدهای رشد تجهیز کرده است.
 
به گفته مدیر مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه، این مرکز در حال حاضر ظرفیت پذیرش 15 واحد را دارد که 13 واحد در آن مستقر شده اند.
 
در پایان دکتر بهروز بادکو رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه به ارائه توضیحاتی در مورد فعالیت مراکز رشد و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه پرداخت و ابراز داشت: تاکنون 177 شرکت در مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه شکل گرفته است.
 
به گفته بادکو در حال حاضر هفت مرکز رشد و یک پارک علم فناوری در مجموعه جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه وجود دارد که تعدادی از مراکز رشد در شهرستان ها از جمله سرپل ذهاب، روانسر، سنقر کنگاور و اسلام آباد غرب هستند.
 

 
وی همچنین از پیگری احداث دفتر نمایندگی پارک علم و فناوری در اقلیم کردستان عراق خبر داد.
 
بادکو برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس با حضور استان های غربی، تصویب نخستین کانون هماهنگی دانش و صنعت در استان کرمانشاه، ایجاد تفاهم نامه با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی را مهمترین فعالیت های انجام گرفته در مرکز رشد جهاد دانشگاهی کرمانشاه برشمرد.
 
وی تشکیل کارگروه های تخصصی استان در زمینه های مختلف، اخذ مجوز راه اندازی اولین صندوق پژوهش و فناوری،  معرفی 35 طرح دانش بنیان به صندوق مهر امام رضا(ع) جهت دریافت تسهیلات، کسب عناوین برتر در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان را از دیگر دستاورد های مراکز رشد جهاد دانشگاهی عنوان کرد.
 
بادکو  در خاتمه با اشاره به مصوبه دور سوم سفر های استانی هیئت دولت مبنی بر اختصاص 20 میلیارد ریال برای تجهیز و تکمیل پارک علم وفناوری و مراکز رشد استان طی سال های 90 تا 92 خاطر نشان کرد: تاکنون هیچ مبلغی از این مصوبه پرداخت نشده است. 
 
خوانده شده 273

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک