.

.

در نشست مشترک اعضای شورای شهر و جهاد دانشگاهی کرمانشاه، رئیس جهاددانشگاهی استان بر لزوم گسترش تعاملات جهاد دانشگاهی با شورای شهر تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم کرمانشاه یک شهر دانشگاهی شود.
 
 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه دکتر بهروز بادکو در این نشست هدف از تاسیس جهاد دانشگاهی را توسعه همه جانبه استان در حوزه های مختلف تخصصی عنوان کرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی ابتدا با تشکیل مراکز و گروه های پژوهشی و سپس آموزشی فعالیت خود را آغاز کرد و از سال 1375 به دنبال ایجاد مرکزی بودیم تا بتواند فارغ التحصیلان دانشگاهی را پشتیبانی کند.
 
وی با تقسیم بندی دانشگاه ها، گفت: دانشگاه های نسل اول آموزشی، نسل دوم پژوهشی و نسل سوم کارآفرین هستند که حرکت به سمت ایجاد و توسعه دانشگاه های نسل سوم مورد توجه جهاد دانشگاهی است.
 
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در سال های اخیر اقدامات قابل توجهی در راستای پیشرفت و توسعه استان انجام داده که راه اندازی کانون هماهنگی صنعت و معدن قیر طبیعی، مرکز هم اندیشی توسعه، مرکز درمان ناباروری و سلول های بنیادی، پژوهشکده توسعه کالبدی زاگرس، باغ بوتانیک، پارک علمی کودکان، مدرسه شناختی، مرکز تخصصی محصولات ارگانیک و ... از جمله آن هاست.
 
وی فعالیت های جهاددانشگاهی کرمانشاه را به دو بخش پژوهشی و فرهنگی تقسیم کرد و ادامه داد: بخش پژوهش متصل به فناوری است که اولین گام های آن در سال 80 و با برگزاری دوره های کارآفرینی برداشته شد و پس از آن نیز در سال 84 احداث مرکز رشد در شورای برنامه ریزی استان بررسی و به تصویب رسید و سال 86 نیز پارک علم و فناوری در کرمانشاه تاسیس شد.
 
 به گفته رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در سال گذشته هفت مرکز رشد برای استان کرمانشاه احداث شد که از این تعداد پنج مرکز در شهرستان های استان (اسلام آباد غرب، سرپل ذهاب، سنقر، کنگاور و روانسر) احداث شده است.
 
 بادکو با اشاره به برگزاری جشنواره های منطقه ای فن آفرینی زاگرس با حضور پنج استان غربی کشور، خاطرنشان کرد: از نظر سطح فناوری رتبه اول را کسب کردیم و استان های همدان، کردستان، ایلام و لرستان نیز رتبه های دوم تا پنجم را به دست آوردند.
 
 وی تصریح کرد: تاکنون 232 مورد بررسی ثبت اختراع داشتیم که از این تعداد 102 مورد تایید و 77 مورد رد شده و سه مورد نیز در دست بررسی ست.
 
 رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه از پیگیری ساخت منطقه ویژه فن آوری خبر داد و افزود: در کل کشور تنها اصفهان دارای منطقه ویژه فن آوری است و  ما نیز زمینی به مساحت 120 هکتار در منطقه چشمه سفید برای احداث این منطقه در نظر گرفتیم و پیگیر ساخت آن هستیم.
 
ساخت یک مرکز نوآوران نظامی، انعقاد قرارداد با بخش دانشگاهی اقلیم کردستان عراق، انتخاب یک طرح از 50 طرح فناور برتر درسال های بعد از انقلاب از استان کرمانشاه، راه اندازی صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری، ساخت برج های فناوری با زیربنای 45 هزار متر مربع و ... از دیگر دستاوردهای پژوهشی جهاد دانشگاهی است که بادکو از آن ها نام برد.
 
وی در خصوص فعالیت های بخش آموزشی هم گفت: جهادانشگاهی کرمانشاه سه مرکز آموزشی دارد که مرکز آموزش توانایی آموزش 100 هزار نفر در سال دارد.
 
 به گفته این مقام مسئول در مرکز آموزش عالی جهاددانشگاهی هم سه هزار و 500 دانشجو وجود دارند که از طریق آزمون سراسری وارد شده اند و دانشگاه علمی و کابردی نیز سه هزار و 500 نفر دانشجو دارد که از طریق آزمون علمی و کاربردی پذیرفته شده اند.
 
 بادکو با تاکید بر اینکه آموزش های عالی مراکز جهاد دانشگاهی هم آموزش های کلاسیک و هم آموزش های تخصی کاربردی را شامل می شود، یادآوری کرد: این آموزش ها باعث می شود جوانان دانشجو آموزش های عملی و کاربردی ببینند تا بعد از تحصیل بتوانند وارد بازار کار شوند.
 
رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: باید مراکز رشد را در همه دانشگاه های استان گسترش دهیم و با افزایش تعداد دانشجویان استان برای ارتقا فرهنگ مردم تلاش کنیم.  
 
خوانده شده 335

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک