.

.

 
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از اختصاص 500 میلیون دلار از بودجه صندوق توسعهملی به صندوق نوآوری و شکوفایی در بودجه سال 92 خبر داد.
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه; دکتر محمد مهدی‌نژادنوری در افتتاحیه نهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی با اشاره به این که قراراست صندوق نوآوری و شکوفایی هر سال حدود دو هزار شرکت دانش بنیان را تحت پوشش قراردهد، خاطرنشان کرد: مقرر شده است که از این میزان، هزار و 300 شرکت از مجموعه‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و 700 شرکت دانش بنیان خارج ازپارک‌های علم و فناوری انتخاب شوند.
جشنواره‌ی ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، بین‌المللی می‌شود
دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که جشنواره شیخ بهایی سعی کرده است در دوره نهم سرمایه‌گذارانی از دیگر کشورها دعوت کند، تصریح کرد: سعیما این است که در سالهای آینده بخش بین‌المللی این جشنواره را تقویت کنیم و اطلاعات فناورانه طرح‌های ایده پردازان و طراحان کسب و کار کشور را به فضای بین‌الملل ببریم.
مهدی ‌نژاد با اشاره به اینکه جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های زیادی در حوزه‌ی دانش وفناوری در کشور برگزار می‌شود، گفت: به طور قطع، هیچ کدام از جشنواره‌ها ونمایشگاه‌ها شاخص‌ها و اولویت‌های جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی را دنبال نمی‌کنند.
به گفته معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی تاکنون موفق شده است رسالت اعتبار بخشی خود را با داوری‌های دقیق و منصفانه به خوبی انجام دهد و فضای مناسبی برای تبادل مثبت میان فناوران و سرمایه‌گذاران ایجاد کند.
فعالیت 21 هزار متخصص در شرکتهای دانش بنیان کشور
مهدی‌نژاد با اشاره به این که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 81 توسعه‌یپارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد را آغاز کرده است، اظهار کرد: تاکنون موفق شده‌ایم، 33 پارک و بیش از 120 مرکز رشد را در کشور راه‌اندازی کنیم که دو هزارشرکت دانش بنیان در این مجموعه‌ها مستقر هستند و 21 هزار نفر را مشغول به کارکرده‌اند.
دبیر شورای عالی عتف افزود: طبق برنامه پنجم توسعه تعداد شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک ها و مراکز فناوری باید به 20 هزار شرکت افزایش پیدا کند که دولت و وزارت علوم با ابلاغ آیین نامه اجرایی حمایت از شرکتهای دانش بنیان تحقق این موضوع را نزدیک کرده‌اند.
وی ادامه داد: آیین‌نامه اجرایی حمایت از شرکتهای دانش بنیان یک قانون متعالی است که در دو محور معافیت ‌ها و تسهیلات به دنبال تقویت شرکتهای دانش بنیان از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی است.
جشنواره ملی فن‌آفرینی حلقه اصلی نظام ملی نوآوری
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به ضرورت شکل‌گیری نظام جامع نوآوری درکشور خاطرنشان کرد: نظام ملی نوآوری چرخه‌ای شامل تولد یک ایده تا ارائه محصول آن و محقق شدن خدمات در بازار است که به زنجیره و سلسله‌ای از نهادها و فرآیندها نیازدارد.
مهدی‌نژاد افزود: ارائه این ایده‌ها و تبدیل آنها به محصول نیازمند یک فضای مناسب و تخصصی است چرا که استاندارد کردن آنها باید طبق نیاز کشور و بازار انجام شود.
به اعتقاد مهدی‌نژاد، جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی می‌تواند حلقه اصلی نظام ملی نوآوری باشد و تمامی پتانسیل‌ها برای بهره‌گیری از ایده‌های فناورانه را متمرکز کند.
وی با اشاره به این که هم اکنون دو هزار و 700 موسسه آموزش عالی و 500 هزار نفردانشجوی تحصیلات تکمیلی در کشور فعال هستند، تصریح کرد: اینها همه قابلیت‌هایی هستند که پشت در تبدیل ایده به محصول و خدمات متراکم شده‌اند و جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی باید بتواند این جمعیت متراکم را هدایت کند و بسترهای لازم برای شکوفایی آنها را به وجود بیاورد.
 
خوانده شده 282

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک