.

.

مشاور رئیس پارک علم و فناوری در حوزه کشاورزی گفت:پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه محل امنی برای ارائه ایده های نو و توسعه آن است.

مهندس حیدر ذوالنوریان در گفتگویی در خصوص وظایف پارک های علم و فناوری و مراکز رشداظهار داشت: در واقع وظیفه ی اصلی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، ایجاد اشتغال دانش بنیان ازطریق تبدیل علم به ثروت برای افراد صاحب ایده و نوآور می باشد .



وی در ادامه گفت: در این راستا مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز در کارنامه فعالیت دو ساله خود توانسته است بیش از 50 شرکت و هسته فناور در بخش کشاورزی را جذب نماید و کمک های همه جانبه مادی و معنوی از سوی پارک علم و فناوری به این هسته ها و شرکت های نوپا، موجب شد تا در عرصه کشاورزی منطقه و کشور، جزء طرح های شاخص مطرح شوند و نور امیدی در دل دانش آموختگان بخش کشاورزی، نخبگان و صاحبان ایده های کشاورزی استان به وجود آید.

ذوالنوریان گفت: همانطور که می دانید می توان از علم کشاورزی برای اشتغال دانش بنیان و کسب درآمد استفاده نمود .

وی در ادامه گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه محل امنی برای ارائه ایده های نو و توسعه آن، تجاری سازی ایده و امکانات و خدمات مناسب مادی و معنوی است و افتخار این نهاد خدمت به صاحبان ایده می باشد.

مشاور پارک در زمینه کشاورزی افزود: استان کرمانشاه، استانی پهناور با آب و هوای متنوع یا به عبارتی چهارفصل، مستعد باغ داری، کشاورزی، دامپروری و شیلات است، این آب و خاک زرخیز استان در کنارش گنجینه ای با بیش از 5000 دانش آموخته بخش کشاورزی در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی وجود دارد که بیش از2000 نفر از این دانش آموختگان جویای کار هستند که به علت عدم برنامه ریزی اصولی این نعمت بزرگ به یک معضل تبدیل شده است.

ذوالنوریان گفت: به نظر من مسئولین استان می بایست با تعاملی همه جانبه و برنامه ریزی منسجم و به کارگیری امکانات و پتانسیل هایی که در استان وجود دارد در بستر سازی و ایجاد زیر ساخت های لازم جهت جذب متخصصین، نوآوران و مبتکران بخش کشاورزی برای تولید محصولات دانش بنیان کشاورزی و خوشه های فناوری از مزرعه تا رسیدن به دست مصرف کنندگان همکاری همه جانبه داشته باشند تا بتوان با این همکاری جهش اقتصادی در بخش کشاورزی استان ایجاد نماییم.

وی در ادامه بیان داشت: در این راستا پارک علم و فناوری کرمانشاه در بخش کشاورزی ، با کمک و جذب هدفمند هسته ها و شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی با تمام توان تمامی اهداف گفته شده را پیگیری می کند و برای رسیدن به رهنمودهای رهبر انقلاب که امسال را سال" جهاداقتصادی و سیاسی " نام گذاری کردند همکاری بسیار خوبی در زمینه کشاورزی استان داشته اند.

وی پارک علم و فناوری را حلقه مفقوده ارتباط علم و تولید دانست و گفت: پارک علم  و فناوری کرمانشاه با جذب متخصصین، نوآوران و مبتکران بخش کشاورزی در استان در قالب هسته ها و شرکت های دانش بنیان، بستر مناسبی برای تبدیل ایده های نوآور در چارچوب خوشه های فناور کشاورزی برای رسیدن به تولید پایدار و بدست آوردن ثروت از راه علم را فراهم نموده است.

ذوالنوریان تصریح کرد: به نظر من راهی جز توسعه دانش بنیان و تولید محصولات سالم و ارگانیک برای رسیدن به تولید پایدار، حفظ سلامت جامعه اعم از تولید کننده تا مصرف کننده و حفظ محیط زیست نیست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: خوشبختانه پارک علم و فناوری کرمانشاه در بخش کشاورزی و تولید محصولات سالم و ارگانیک ورود پیدا کرده است و در حال جذب و پذیرش هسته ها و شرکت های دانش بنیان پیش می رود و امیدوارم که با تکمیل این خوشه فناور بتوانیم در آینده نزدیک الگوی مناسبی برای توسعه کشاورزی پایدار و ارتقاء سلامت جامعه در کشور باشیم.
خوانده شده 212

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک