.

.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی به حمایت های پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از نوآوران اشاره و آن را قابل تحسین دانست و گفت: دولت جدید نیز باید از پارک ها و مراکز رشد حمایت های بیشتری به عمل آورده و توجه ویژه ای نسبت به شرکت های دانش بنیان داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه دکتر سعید جلالی هنرمند در گفتگویی در خصوص موضوع انتظارات محققین، فناوران و دانشگاهیان از دولت جدید، اظهار داشت: آمار، پایه و اساس بسیاری از فعالیت های اقتصادی، تحقیقاتی و پژوهشی است به همین دلیل اگر آمار دقیق و قابل اعتمادی در مباحث مختلف نداشته باشیم به یقین با مشکلات زیادی روبه رو خواهیم شد که دولت باید این موضوع را دنبال و در هر حوزه ای  با ارائه آمار دقیق درصدد پیگیری مشکلات و مشائل باشد.

هنرمند در ادامه گفت: با توجه به اینکه اعتبارات تحقیقاتی از تولید ناخالص ملی تأمین می شود در اینجا نیز آمار دقیقی وجود ندارد که در حال حاضر کمتر از یک درصد بودجه تحقیقاتی از این طریق فراهم می شود و قرار است تا پایان برنامه پنجم توسعه از یک درصد به سه درصد افزایش پیدا کند که با محقق شدن این موضوع برای فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در کشور، منشأ خیر و برکت خواهدشد.

وی با اشاره به اینکه سهم اعتبارات در بخش پژوهش بسیار پایین است، گفت: با توجه به اینکه تعداد زیادی از محققان و پژوهشگران در دانشگاه ها فعال هستند، اختصاص بودجه در دانشگاه ها بسیار کم است و این درحالی است که اگر شاخص علم را در دانشگاه ها مورد توجه قرار دهیم رتبه دانشگاه های کشور و به خصوص دانشگاه رازی در دنیا و منطقه رتبه مناسب و قابل قبولی است.

جلالی هنرمند بیان داشت: در کشور سرمایه گذاری خوبی برروی کارهای پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفته و به لحاظ کیفی مقالات و خروجی های علمی افزایش قابل چشمگیری داشته اما متأسفانه تحقیقات علمی تأثیر چندانی بر روی فعالیت های اقتصادی نداشته است.

وی در ادامه افزود: در این راستا بارها مقام معظم رهبری و مسئولین گفته اند ما باید به سمت علم نافع، فعالیت های کاربردی، تبدیل علم به ثروت حرکت کنیم و آن را بیش از پیش تقویت نماییم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: به نظرمن دولت آینده می بایست در زمینه اقتصادی و همچنین فعالیت های علمی حرکت کند و این دو از اولویت های بسیار مهم محسوب می شوند.

وی گفت: اگر حمایت از تحقیقات پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز پزوهشی صورت گیرد قطعا" موفقیت های چشمگیری در کشور خواهیم داشت.

جلالی هنرمند افزود: در بعضی مواقع ارتباطات جای ضوابط را می گیرد به همین دلیل پیشنهاد می کنم که برای پژوهشگران یک سایت مشترک احداث شود و طرح های تحقیقاتی و اولویت های پژوهشی به مناقصه گذاشته شوند تا با انجام این کار مشارکت محققین از سراسر کشور افزایش یابد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در واقع بسیاری از افراد نخبه در شهرهای کوچک کشور زندگی می کنند و ممکن است به دلیل نبود ارتباطات، نتوانند به فعالیت های نهادهای حمایت کننده دست پیدا کنند که اگر این سایت ایجاد شود من فکر می کنم با کمترین هزینه ممکن، فعالیت های پژوهشی انجام و طرح های شناسایی نشده شناسایی و هدایت می شوند.

وی در ادامه به حمایت های پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از نوآوران اشاره و آن را قابل تحسین دانست و گفت: دولت جدید نیز باید از پارک ها و مراکز رشد حمایت های بیشتر، مشخص تر به عمل آورده و توجه ویژه ای نسبت به شرکت های دانش بنیان داشته باشد.

جلالی هنرمند اظهار داشت: بحمدا... در زمینه هایی از جمله سلول های بنیادی، تکنولوژی نانو، بیوتکنولوژی ، زیست فناوری و ... موفقیت های بسیار خوبی در کشور داشته ایم و من امیدوارم که دولت حمایت های خود را نسبت به دیگر حوزه ها نیز افزایش دهد.

وی تصریح کرد: ما در دانشگاه رازی سعی کرده ایم که پایان نامه های دانشجویی را چه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هدفمند و از طرفی دیگر با دستگاه ها و نهادها ارتباطی نزدیک برقرار کنیم و اولویت های آنها را بیشتر مد نظر قرار دهیم که مطمئنا" با ایجاد ارتباط با این دستگاه ها راه رسیدن به نتیجه آسان تر خواهد شد.

جلالی هنرمند گفت: با توجه به محدودیت های مالی در دانشگاه رازی ما شاهد موفقیت های خوبی بوده ایم و در حال حاضر نیز به دنبال ساخت دستگاه کاتاتست و نیز به دنبال فناوری های نوین در بسیاری از عرصه ها هستیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در دانشگاه رازی به دنبال این هستیم که پژوهانه اساتید دانشگاه را به سمت و سوی کاربردی شدن سوق دهیم و آن را به تولید برسانیم.

وی بیان داشت: دانشگاه یک محیط بسته نیست و زمانی که می خواهیم نیازها و مسائل جامعه را حل کنیم می بایست از آن اطلاع پیدا کنیم و با بخش های مختلف جامعه ارتباط برقرار نماییم .

وی در خصوص هم افزایی مراکز پژوهشی با مجموعه پارک علم و فناوری استان و مراکز رشد تابعه آن، گفت: نوآوران و فناوران خوبی در مجموعه پارک علم و فناوری وجود دارند که در صورت ایجاد ارتباط خوب میان این افراد و محققین دانشگاهی و در قالب فعالیت های گروهی امکان استفاده از این پتانسیل ها چند برابر شده و نتایج بسیار بهتری برای استان محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، طی چند سال اخیر با مجموعه مدیریت قوی آن توانسته است کارهای بسیار خوبی را انجام دهد و با توجه به قوانین و مقرراتی که وجود دارد حمایت های خوبی را فناوران انجام داده است که تمامی این دستاوردها موید لزوم حمایت هرچه بیشتر از پارک های علم و فناوری است که می تواند کشور را برای رسیدن به یک اقتصاد خوب و پویا کمک کند.
خوانده شده 239

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک