مدیر عامل شرکت مبتکران ایده پرداز سهند سیستم رکتیفایر هوشمند را طراحی کرد که در این سیستم، تغییر سطح ولتاژ در دو مرحله انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه جواد رضایی – مدیر عامل شرکت مبتکران ایده پرداز سهند – در گفتگویی بیان داشت:در سیستم رکتیفایر های هوشمند، تغییر سطح ولتاژ در دو مرحله انجام می گیرد که در ابتدا از مبدل ac/dc در ولتاژ ورودی استفاده شده و پس از آن بر اساس تکنیک منابع تغذیه سوئیچینگ به روش dc/dc سطح ولتاژ در محدوده مورد نظر تنظیم می شود.
وی افزود: با توجه به استفاده از مبدل dc/dc و بهره گیری از کنترل هوشمند، می توان گفت که ناپایداری و نواسانات ولتاژ ورودی در ولتاژ خروجی بی تاثیر می باشد و لذا حفاظت یکنواخت و پوسته ای را به کمک این ترانس رکتیفایرها می توان اعمال نمود.
رضایی در ادامه بیان داشت: از طرفی با توجه به آنکه بیش از 70% سرمایه شرکت نفت همان لوله ها و تجهیزاتی می باشند که در معرض خوردگی بوده و معمولا" در مناطق کوهستانی و صعب العبور واقع شده اند بنابراین برقراری یک سیستم حفاظت کاتدیک پایدار و هوشمند که خطای نیروی انسانی در آن به حداقل رسیده باشد امری بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی در خصوص معایب ترانس رکتیفایرهای موجود که این معایب عموما" قابل رفع نبوده ولی به کمک طراحی بهتر قابل کاهش می باشند،گفت: در، ورودی آنها غالبا" از ترانسفورماتورهای سه فاز استفاده شده لذا به منظور کارکرد صحیح نیاز به یک برق سه فاز متعادل در ورودی می باشد و با توجه به اینکه اکثر ایستگاههای حفاظت کاتدیک در مناطق کوهستانی و نقاط دور دست واقع شده اند لذا ولتاژ تغذیه ناپایداری و نا متعادلی بسیاری خواهد داشت.
وی افزود: راندمان این ایستگاه ها عموما کم می باشدو ایجاد هرگونه خطا در هریک از اجزا این سیستم , باعث اختلال در کار کل دستگاه می گردد و نیزپایین بودن قابلیت اطمینان در این دستگاهها ،آلودگی محیط زیست به خاطر وجود روغن در ساختمان آنها،وصرف وقت زیادی را جهت تعمیر و نگهداری به خود اختصاص داده اند.
وی خاطر نشان کرد: ازمعایب این سیستم می توان به پیچیدگی طراحی چنین سیتمی ، ایجاد نویز بیشتر نسبت به سیستمهای موجود ، سرعت پاسخ دهی کمتر نسبت به سیستم موجود اشاره کرد.
رضایی اظهار داشت:امکان طراحی به صورت ماژولار، باعث، راندمان بالا،افزایش قابلیت اطمینان،تعمیر و نگهداری ساده،سهولت امکان افزایش ظرفیت دستگاه می شود.
وی افزود: عدم وابستگی ولتاژ خروجی به نوسانات ولتاژ ورودی به علت وجود مبدل dc/dc و استفاده از روشهای کنترل هوشمند، توانایی کار در شرایط تک فاز , دوفاز و سه فاز نا متعادل،امکان بهره گیری از انرژیهای نو از قبیل انرژیهای خورشیدی در این سیستم ،بالا بردن عمر سیستم مورد حفاظت، صرفه اقتصادی بسیار زیاد با توجه به بالا بردن عمر سیستم مورد حفاظت از دیگر مزایای سیستم رکتیفایر های هوشمند می باشد.
شرکت مبتکران ایده پرداز سهندموفق به راه اندازی سیستم رکتیفایر هوشمند شد
شرکت مبتکران ایده پرداز سهندموفق به راه اندازی سیستم رکتیفایر هوشمند شد
شنبه, 10 اسفند 1392
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…