به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه مدیر یکی از واحدهای فناور این پارک برای اولین بار، مینی سالن نگهداری مرغ تخم گذار و تولید تخم مرغ در سیستم بسته را ساخت.
حسین رنجبری – مدیر عامل شرکت سپهر- در گفتگو با پرتال اخبار پژوهش و فناوری کرمانشاه (تکنونیوز)؛ بیان داشت: تولید تخم مرغ در سیستم بسته، به صورت نیمه اتوماتیک بوده و آبخوری، دان خوری، دفع فضولات و تنظیم درجه حرارت کاملاً اتوماتیک است.
وی افزود:ابعاد این کانکس (مینی سالن) 40/2 × 6 متر با ظرفیت مرغ تخم گذار 400 قطعه است که تولید روزانه 370 تخم مرغ را دارد.
وی اظهار کرد: خروج تخم مرغ نیز به صورت اتوماتیک از کانکس انجام می شود و از دیگر مزایای این دستگاه، اشتغالزایی فراگیر در تولید تخم مرغ در سطح استان و کشور است.
رنجبر افزود: سیستم دیواره این دستگاه، از عایق ساخته شده و تبادل دمایی نیز به حداقل رسیده که این مهم در کاهش هزینه های تولید موثر بوده است.
رنجبر افزود: به ازای هر مینی سالن یک شغل به طور مستقیم ایجاد می شود و در بحث مشاغل خانگی در بخش روستایی ، این طرح می تواند در آمد ماهیانه ی قابل توجهی برای خانوارهای روستایی داشته باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این کانکس، در طی شبانه روز دو ساعت نیروی انسانی جهت کارهای مربوطه، نیاز دارد.
یک واحد فناور پارک علم و فناوری در کرمانشاه مینی سالن بسته برای تولید تخم مرغ ساخت
یک واحد فناور پارک علم و فناوری در کرمانشاه مینی سالن بسته برای تولید تخم مرغ ساخت
سه شنبه, 13 اسفند 1392
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…