.

.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی در اردیبهشت ماه 93 در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه به نقل از ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر بهروز بادکو در نشستی خبری که در محل سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: برگزاری جشنواره ملی قیرطبیعی در شهر کرمانشاه اتفاقی خوشایند از تمامی جهات علمی، پژوهشی، اقتصادی، بازرگانی و ... است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی کرمانشاه از سال 1383 کار مطالعه و پژوهش بر روی قیرطبیعی را شروع کرد و در سال 1390 موفق به اخذ موافقت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری برای راه اندازی کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی کشور در این استان شد.

بادکو خاطرنشان کرد: بیش از 75 درصد قیرطبیعی کشور در استان کرمانشاه وجود دارد که در حال حاضر حدود 30 معدن مشغول استخراج آن هستند.

رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت:  در حال حاضر قیر طبیعی که از معادن استان استخراج می شود اغلب به صورت کلوخی و یا نهایتا پودری به خارج از کشور صادر می شود و هیچ صنعتی برای فرآوری آن نداریم و این درحالی است که از قیر طبیعی می توان 60 محصول مختلف تولید کرد.

وی یادآور شد: با راه اندازی صنایع و فرآوری کردن قیر طبیعی می توان ارزش افزوده آن را تا سقف 500 برابر افزایش داد.

بادکو در ادامه به جزییات برگزاری جشنواره ملی قیرطبیعی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: مسئولیت اصلی برگزاری این جشنواره ملی بر عهده پنج نهاد شامل؛ معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری، جهاد دانشگاهی کرمانشاه، کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی کشور، پارک علم و فناوری کرمانشاه و وزارت کشور است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکنون 24 سازمان اعلام آمادگی کرده اند که به عنوان حامی این جشنواره ملی فعالیت داشته باشند.

رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اهداف اصلی از برگزاری این جشنواره ملی گفت: شناساندن و معرفی این ماده معدنی به کلیه مردم به ویژه پژوهشگران و صنعتگران، گردهم آوردن تمامی صاحب نظران حوزه قیر طبیعی کشور و تدوین و تصویب نقشه راه کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی کشور از جمله اهداف اصلی برگزاری این جشنواره ملی است.

بادکو به ضرورت برگزاری این جشنواره ملی اشاره کرد و افزود: ایجاد زمینه مناسب جهت معرفی قیرطبیعی به عنوان یک سرمایه ملی، شناسایی و بررسی پتانسیلها و قابلیتهای منحصر به فرد ذخایر قیرطبیعی ایران بویژه منطقه غرب، فراهم آوردن زمينه آشنايي و تفاهم ميان عرضه‌كنندگان فناوري،‌ نهادهاي استفاده‌كننده از فناوري، سرمايه‌گذاران و ساير ذينفعان عرصه فناوري، تجاري‌سازي و بازار، بررسي راهكارها و روش‌هاي جديد در راستاي تسهيل فرآيند تجاري سازي دستاورد هاي علمي و فناوري كشور، فراهم آوردن زمينه‌هاي مناسب توسعه و تعميق همكاري‌هاي علمي و فناوري بين مراكز علمي، صنعتي و فناوري كشور، تبادل و انتقال تجارب و اطلاعات در حوزه علوم و فن آوري قیرطبیعی از جمله ضرورت های برگزاری این جشنواره ملی است.

در ادامه این نشست خبری، مهندس مسلم حدیدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز اظهارکرد: جشنواره ملی قیرطبیعی، 25 اردیبهشت سال آینده به میزبانی جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار می شود.

وی افزود: در این جشنواره دو پانل تخصصی شامل؛ استخراج و فرآوری با حضور متخصیصن این حوزه ها برگزار خواهد شد.

حدیدی با بیان اینکه بحث قیر طبیعی در کشور یک بحث نو است و مقالات و پژوهش های علمی اندکی در این خصوص وجود دارد، تصریح کرد: برای اینکه پژوهشگران و اعضای هیات علمی گروه های مختلف شیمی بتوانند در این حیطه ورود پیدا کنند بخش مسابقه ای هم گذاشته ایم که هم بتوانیم از مقالات رسیده استفاده کنیم و هم از برگزیدگان این حوزه تجلیلی به عمل آید.

وی ادامه داد: تجلیل از برترین های صنعت قیرطبیعی در حوزه های؛ استخراج و اکتشاف، پژوهش و فن آوری، فرآوری و تولید و بازرگانی از جمله برنامه های این جشنواره ملی است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: پیش نویس تفاهم نامه ای با هشت سازمان همچون؛ منابع طبیعی، استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، استانداری و ... را آماده کرده ایم که بتوانیم در این جشنواره آن را به امضای مسئولین سازمانها رسانده و زمینه همکاری گسترده ای در عرصه قیر طبیعی را در سطح استان فراهم آوریم.

حدیدی تصریح کرد: به منظور برگزاری هرچه باشکوه تر این جشنواره ملی هفت کمیته شامل؛ کمیته های علمی، مراسم، اطلاع رسانی و تبلیغات، پشتیبانی، تفاهم نامه، جذب حامیان و آموزش تشکیل شده است.

وی افزود: از کلیه جامعه دانشگاهی و اعضای هیات علمی گروه های مرتبط با قیر طبیعی دعوت می کنیم که به این جشنواره ملی ورود پیدا کنند و همه اطلاعات تکمیلی در خصوص این جشنواره در سایت: http://www.sicc-bitumen.ir قرار دارد.
خوانده شده 206

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک