.

.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه معتقد است که یک ظرفیت بسیار بزرگ در بازار قیر طبیعی در تمامی مراحل استخراج، فرآوری، و صادرات برای ایجاد اشتغال در استان کرمانشاه وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه دکتر بیژن عباسی خزایی در گفتگویی در خصوص برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی در استان کرمانشاه در تاریخ 25 اردیبهشت ماه، گفت: یکی از ظرفیت های موجود برای ارتقا صنعت و جذب سرمایه گذار در استان کرمانشاه وجود معادن فراوان قیر طبیعی می باشد، از طرف دیگر با توجه به اینکه انرژی در دنیا از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است می توان در آینده محصولات زیادی از قیر به دست آورد و از این ماده معدنی به عنوان منابع انرژی استفاده کرد.

وی در ادامه گفت: متأسفانه قیر طبیعی، این محصول ارزشمند، برای بسیاری از کشورها ناشناخته است و یکی از دلایل ناشناخته ماندن هم این بوده که در معدود کشورهایی کار فرآوری بر روی آن صورت گرفته و بسیاری از کشورها از آن بی بهره هستند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه اظهار داشت: درکشور ایران نیز اگر چه معادن زیادی وجود دارد اما تاکنون این محصول ارزشمندحتی برای دانشگاهیان ما نیز ناشناخته است که فکر می کنم برگزاری این جشنواره اهمیت موضوع را مشخص می کند.

عباسی خزایی گفت: برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی اعلانی است به تمامی صنعتگران، سرمایه گذاران چه داخل کشور و چه خارج از کشور تاظرفیت های استان و سایر استان ها مشخص شود و نیز فرصتی است برای بررسی این موضوع که این محصول چقدر می تواند بازار اقتصادی کشور را به خود معطوف کند و اینکه چقدر محققین می توانند در رونق بخشی به این بازار تأثیر گذار باشند.

وی تصریح کرد: بحمدا... اولین قدم مثبت در این راستا راه اندازی کانون ملی قیر طبیعی در استان کرمانشاه و پیش قدم بودن جهاددانشگاهی است که بر این اساس برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی در اردیبهشت ماه 1393 مورد توجه جدی مسئولین سازمان جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.

وی تبادل اطلاعات را از اهداف اصلی جشنواره ملی قیر طبیعی دانست و عنوان کرد: در این جشنواره هدف اصلی شناسایی ظرفیت ها، محققین، معادن و کسانی که در صنعت قیر طبیعی در حوزه استخراج، فرآوری، بازار و صادرات فعال می باشند، است تا این افراد بتوانند با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند.

عباسی خزایی بهترین و مؤثر ترین قدم برای برگزاری این جشنواره و این محصول را اطلاع رسانی دانست و گفت: جشنواره فرصت مناسبی برای محققین و سرمایه گذاران برای روانه شدن به سمت این صنعت است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه بیان داشت: من معتقدم یک ظرفیت بسیار بزرگ در بازار قیر طبیعی در تمامی مراحل استخراج، فرآوری، و صادرات برای ایجاد اشتغال در استان وجود دارد.

وی افزود: ما می توانیم با توجه به معادن موجود از طریق استخراج و بهره برداری بازار بزرگی هم در زمینه صادرات و هم در زمینه فرآوری داشته باشیم.

وی ارائه آموزش را نقشی اساسی در راستای تحولات عنوان کرد و گفت: به نظر من آموزش و دانشگاه ها نقش اساسی در موضوع تحولات دارند که بحمدا... دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در این رابطه قدم مؤثری برداشته است و رشته فرآوری قیر طبیعی را تصویب و به اجرا در خواهد آورد.

عباسی خزایی اظهارداشت:قیر طبیعی یک محصول با ارزش محسوب می شود اما متأسفانه محققین و مسئولین چندان آشنایی با این نعمت بزرگ ندارند، از طرفی تمامی مسئولین در استان باید تمام توان خود را به کار گیرند تا تمامی سرمایه گذاران خارجی و داخلی را به این سمت ترغیب کنند .
خوانده شده 4181

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک