رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه گفت:زمانی می توانیم اقتصادی پویا داشته باشیم که نیروی انسانی متخصص، توانمند و کار آفرین تربیت کنیم تا ایده به تولید و تولید به ثروت تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه دکتر مریم اسلام پناه در گفتگویی هدف از تاسیس بنیاد را شناسایی و تقویت نخبگان دانست و گفت : بنیادنخبگان از سال 86 با هدف اصلی شناسایی، تقویت و حمایت مادی و معنوی از استعدادهای برتر و نخبگان در راستای تولید دانش و نوآوری که در نهایت به رشد و توسعه علمی و متوازن کشور کمک کند، افتتاح شد.در اصل بنیادنخبگان مرکز ثقل استعدادهای برتر، افراد خلاق کارآفرین و همچنین موتور محرک جامعه نخبگان است.
اسلام پناه به برنامه های بنیاد اشاره کرد و گفت: در بنیاد برنامه هایی مانند، جذب و نگهداری استعدادهای برتر باخط مشی تبدیل فکر و اندیشه به کارآفرینی در چرخه اقتصادی و در قالب شرکت، حمایت از مراکز نخبه پرور و نخبه پذیر، حمایت از شرکت تعاونی های دانش بنیان دنبال می شود.
وی ادامه داد: با توجه به معضل بیکاری که در استان وجود دارد و همچنین در راستای تولید علم و فن آوری و توسعه علم متوازن و باشعار تبدیل حلقه ایده به عمل در تلاش برای عملی کردن افکار و ایده ها هستیم.
وی در ادامه گفت: در حدود 150 شرکت دانش بنیان در مرحله تائیدیه مقدماتی هستند که در این راستامعاونت علمی در قالب صندوق نوآوری و شکوفایی باتوجه به اعتبارات موردنیاز از آنها حمایت می کند.
وی افزود:زمانی می توانیم اقتصادی پویا داشته باشیم که نیروی انسانی متخصص، توانمند و کار آفرین تربیت کنیم تا ایده به تولید و تولید به ثروت تبدیل شود به ویژه برای منطقه غرب که بر اثر جنگ تحمیلی خسارات زیادی را متحمل شده و اکنون منطقه محرومی به حساب می آید . بر این اساس رسالت بنیاد، نگهداری، حمایت و هدایت استعدادهای برتر و نخبه و ایجاد حلقه اتصال بین دانشگاه و مراکزعلمی – تحقیقاتی و سازمان های اجرایی و پارک علم و فن آوری می باشد.
اسلام پناه گفت:هیات امنایی بودن دانشگاه ها باعث پیشرفت و تمرکز زدایی علم و فناوری در یک نقطه است که این امر باعث شکوفایی استعدادها و ایده های خلاق در شهرستان ها و مناطق محروم خواهدشد.
اسلام پناه در ادامه سخنان خود به سیاست های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و تاکیدات مقام معظم رهبری بر تحول و ارتقای علوم انسانی و حوزه علم و فناوری، حمایت از نخبگان و شکلگیری کرسیهای نقد و نظریهپردازی و آزاداندیشی و جنبش نرمافزاری پرداخت و گفت: دوباره مهندسی کردن اصول اسلامی کار خیلی بزرگی است و باید مورد بصیرت صاحبنظران قرارگیرد.
وی در ادامه کرسی های نظریه پردازی در راستای تحول علم و دانش را ضروری دانست و گفت:امیدواریم استان کرمانشاه به نگین غرب کشور تبدیل شود .
لازم به ذکراست:اعتبارات اختصاص یافته به شرکت های جدید دانش بنیان از سوی صندوق نوآوری حدود100میلیون تومان می باشد و در مورد شرکت هایی که سابقه کاری طولانی مدت را دارنداعتبارات بیشتری اختصاص خواهد یافت.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه:لازمه اقتصاد پویا تربیت نیروی انسانی متخصص، توانمند و کار آفرین است
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه:لازمه اقتصاد پویا تربیت نیروی انسانی متخصص، توانمند و کار آفرین است
چهارشنبه, 14 آبان 1393
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…