.

.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه گفت: باید فرهنگ پژوهش را در میان عموم مردم گسترش دهیم.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه به نقل از ایسنا، دکتر هدایت حاتمی در نشستی خبری که امروز (شنبه هشتم آذر) در محل دفتر آموزش و پژوهش استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: در دنیای پیچیده امروز، نقش علم، دانش و پژوهش بر هیچ کسی پوشیده نیست.

وی افزود: برای پیش بردن پروسه درست و منطقی توسعه کشور حتما باید بر پژوهش تکیه ویژه‌ای کنیم.

معاون استانداری کرمانشاه با بیان اینکه باید برای رسیدن به توسعه بتوانیم علم را به ثروت تبدیل کنیم، گفت: بحث ایجاد ثروت و پول درآوردن از تحقیق و پژوهش نکته مهمی است که باید به آن توجه ویژه کرد، چرا که اگر ما هزاران پژوهش انجام دهیم اما در زندگی مردم و جامعه خود نتوانیم تحولی ایجاد کنیم، کاری بی ثمر انجام داده‌ایم.

حاتمی تصریح کرد: در کشور ما طی چند دهه اخیر در زمینه تولید علم شتاب خوبی به وجود آمده است ولی در تبدیل این علم به دانش و خلق ثروت ضعیف کار کرده‌ایم و نتوانسته ایم از علم، تکنولوژی بسازیم و آن را در زندگی‌مان نمایان کنیم.

این مقام مسئول در استانداری کرمانشاه گفت: این شرایط نشان از آن دارد که هیچ رابطه خوب و منطقی بین دانشگاه، صنعت و بدنه جامعه در کشور ما وجود ندارد.

وی تاکید کرد: متاسفانه هنوز از پول خرج کردن در زمینه پژوهش به عنوان هزینه یاد می‌شود و تا زمانی که این نگاه اصلاح نشود، نمی توانیم در این مسیر رشد پیدا کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه گفت: اولین دغدغه‌ای که در استان کرمانشاه داشته ایم این بوده که بتوانیم شرایط تحقیق و پژوهش در استان را سامان دهیم و برای انجام این مهم تاکنون ده‌ها جلسه کاری مهم با حضور مسئولین بخشهای مختلف استان در دفتر آموزش و پژوهش استانداری برگزار کرده‌ایم.

حاتمی تصریح کرد: تلاشمان بر این است که بتوانیم نوعی هم افزایی در میان دانشگاه، صنعت، ادارات و حتی بدنه استان در راستای اجرای برنامه‌های پژوهشی ایجاد کنیم که انجام این کار در نهایت تبدیل به توسعه و رفاه اجتماعی مردم شود.

وی با بیان اینکه این بسیار مهم است که مردم از ما حرف کیلویی قبول نکنند، گفت:  نباید به مقوله پژوهش به عنوان یک مقوله لوکس نگاه کرد و این وظیفه رسانه‌هاست که شعله پژوهش را همواره روشن نگه دارند.

این مقام مسئول در استانداری کرمانشاه اظهارکرد: نباید بگذاریم که روحیه پژوهش و خلاقیت در میان مردم جامعه بمیرد.

معاون توسعه و منابع استانداری کرمانشاه گفت: باید در طول هفته پژوهش شرایطی را ایجاد کنیم که عموم مردم با مقوله پژوهش و تاثیر آن در انجام کارها بیشتر آشنا شوند.

وی با تاکید بر اولویت های پژوهشی استان، اظهارکرد: اصلی ترین اولویت های پژوهشی در استان کرمانشاه در حوزه های گردشگری، صنعت و تجارت، کشاورزی، it و بهداشت است.
خوانده شده 238

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک