.

.

مدیر عامل شرکت زیست فناوری سپهر باختر از شرکتهای تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: پارکها برای چالاکی نیازمند رهائی از موانع بروکراتیک و بدنه کارشناسی پیشرو جهت شناسائی و شکار فناوری های پیشرفته  هستند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، بهروز سهرابی در ادامه اظهار داشت: ایده های بسیاری عرضه می شوند تا وارد چرخه پارک و مراکز رشد شده و  در نهایت به محصو ل و یا خدمات جدید و های تک تبدیل شوند، به نظر می رسید در صورتی که یک بدنه با تجربه علمی و عملی  از کارشناسان در پارک فعال باشد می تواند های تک بودن ایده فناورانه و داشتن آینده مناسب برای محصول را تشخیص داده و با غربالگری بجا از اتلاف وقت، انرژی و منابع جلوگیری کند.

سهرابی در ادامه گفت: کارشناسان یاد شده باید افرادی با تجربه علمی بالا در کنار تجربه عملیاتی در بازار کار باشند، یعنی افرادی که ضمن داشتن مدرک دانشگاهی، با عرصه عمل هم آشنا بوده و ایده هایی را برای پارک جذب کنند که نیاز روز یا آینده جامعه رو به رشد ایران باشد.

وی که در زمینه کشاورزی ارگانیک با رویکرد توسعه پایدار و تولید بیوگاز و برق از پسماندهای دامی فعال است و همزمان با همکاری مهندس گوهری با راه اندازی گروه تولیدی و صنعتی هرکول فن در پارک علم و فناوری کرمانشاه به تولید تجهیزات پیشرفته مورد نیاز بازار صنایع دامپروری مدرن کشور مانند سیستمهای بیگ فن با نام تجاری هرکول فن و تجهیزات مکانیزه و مدرن جمع آوری ، انتقال و خشک کردن و فرآوری کود در دامپروریهای صنعتی پرداخته است ، عوارض سیستم بوروکراتیک و دست و پاگیر که در حال نفوذ به پارکها می باشد را از جمله مشکلات شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد.

سهرابی که در زمینه مدیریت پسماندهای کشاورزی و دامپروری و توسعه تجهیزات های تک دامپروری مدرن در کشور فعال است، خاطر نشان کرد: متاسفانه در پارکها به ازای هر ایده محوری از فرد کار آفرین میخواهند که یک شرکت ثبت کند یعنی یک کار آفرین در صورتی که 10 ایده داشته باشد باید 10 شرکت ثبت کند که این موضوع امری عجیب است ، لذا پیشنهاد می کنم به افراد خلاق و توانائی که موفق میشوند ایده اولیه خود راتجاری سازی نموده و در بازار حضور مستحکمی داشته باشند  اجازه داده شود که هر تعداد ایده محوری با قابلیت تجاری سازی را در همان شرکتیا مجموعه اولیه به منصه ظهور برسانند.

سهرابی محدودیت منابع مالی را از دیگر چالشهای پیش روی پارکها و اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد و گفت: حمایتهای مالی صورت گرفته به هیچ عنوان جوابگوی نیاز کار آفرینان شرکتها فناور نو پا نیست به طور مثال در شرکت ما که فناوری های مربوط به مدیریت پسماند کود خود را به تاجیکستان صادر کرده و هم اکنون در حال صادرات هرکول فن به کشور مالزی می باشد ، اگر حمایت مالی بموقع صورت می گرفت هم اکنون به جای یک مدل می توانستیم 4 مدل را تولید و عرضه کنیم .

وی در خاتمه اظهار داشت : فلسفه اولیه تشکیل پارکها بسیار مناسب، بجا و پویا بوده و اگر چالشهای موجود حل شود این تشکیلات با ارزش به عنوان یک مجموعه چالاک در پیشبرد اقتصاد دانش بنیان رسالت و نقش خود را بسیار بهتر از آنچه که تاکنون بوده ایفا خواهد نمود.
خوانده شده 312

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک