.

.

سرپرست پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: شرکت های دانش بنیان تحت حمایت این پارک، سال گذشته 880 هزار دلار در حوزه نحصولات فناورانه صادرات داشتند.
 

 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه به نقل از ایسنا، دکتر معصومه خان احمدی در نشست همکاری پارک‌های علم و فناوری و ادارات کل  ارتباطات و فناوری اطلاعات استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام که امروز (8 شهریور) در پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، هدف از برگزاری این نشست را بحث و تبادل نظر در خصوص پتانسیل‌های موجود در سه استان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، چالش‌های سرمایه‌گذاری در آنها و تقویت بخش خصوصی عنوان کرد.

وی به دستاوردهای پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: پارک کرمانشاه به عنوان کارگزاری صادرات محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان به عراق انتخاب شده و اولین نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان در عراق نیز با محوریت پارک کرمانشاه برگزار شد.

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه باید محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در بازارهای بین‌المللی قابلیت عرضه داشته باشند، عنوان کرد: به این منظور باید رقابت‌پذیری تولیدات و تعامل با بازارهای جهانی افزایش پیدا کند.

خان‌احمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره اینکه پارک کرمانشاه دبیرخانه تایید صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان غرب کشور است، افزود: تاکنون 160 شرکت  بررسی شده که از این تعداد 115 شرکت تایید و 55 شرکت در لیست نهایی شرکت های دانش بنیان کشور قرار گرفته اند.

وی از حمایت جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز سخن گفت و ادامه داد: جهاد دانشگاهی اولین خریدار کار واحدهای فناور است که بهترین کمک به این واحدها می‌باشد.

این مسئول ابراز امیدواری کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان استان بتوانند با این حمایت‌ها و تشکیل کنسرسیوم، در پروژه‌های ملی ایفای نقش کنند.

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه تلاش برای جذب اعتبارات از منابع ملی و استانی و همچنین انعقاد تفاهم‌نامه برای همکاری با سایر دستگاه‌ها را از جمله دیگر خدمات پارک کرمانشاه دانست.

در ادامه دکتر خالد سعیدی رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز با تاکید بر اینکه باید دید جهانی داشته باشیم و محصولات قابل رقابت تولید کنیم، خاطرنشان کرد: لازمه تحقق این اهداف آن است که خودمان را به حساب بیاوریم.

وی با انتقاد از اینکه در برخی از موارد شرکت‌های دانش‌بنیان به حساب آورده نمی‌شوند، افزود: برای اینکه ما را قبول کنند باید ابتدا ما خودمان را قبول داشته باشیم و دست در دست هم مشکلاتمان را حل کنیم.

سعیدی معتقد است: باید یک شبکه از شرکت‌های دانش‌بنیان تشکیل شود تا بتوانند با کمک هم ذره ذره قدم بردارند و پیش بروند.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری کردستان، شرکت‌های دانش‌بنیان باید قوی شوند و برای ایجاد یک بازار منطقه‌ای تلاش کنند و مکمل هم باشند.

وی با انتقاد از اینکه از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده نمی‌شود، افزود: برای مثال ما سالی 500 میلیون دلار پول می‌دهیم و تسبیح وارد می‌کنیم، آیا این در توان شرکت‌های ما نیست که چنین تولیداتی داشته باشند و نگذارند پول از کشور خارج شود.

این نشست عصر امروز هم ادامه دارد و در پایان تفاهم نامه ای بین مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و روسای پارک های علم و فناوری استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام  منعقد خواهد شد.

این نشست با حضور مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و روسای پارک های علم و فناوری استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام  در سالن شهید نوروز نژاد سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حال برگزاری است.
خوانده شده 357

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک