هفتمین جلسه ستاد هماهنگی و عملیاتی توسعه اقتصاد دانش بنیان استان کرمانشاه، با دستورکار تشریح عملکرد دانشگاهها و مراکز نوآوری در ایجاد و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان تشکیل شد.
در این جلسه که امروز(30 شهریور)برگزار شد، نمایندگان دانشگاههای استان، کارخانه نوآوری و انجمن شرکتهای دانش بنیان استان اقدامات خود در زمینه راه اندازی شرکت های دانش بنیان جدید در نیمه اول سال و برنامههای خود برای نیمه دوم سال را تشریح کردند.
بهزاد باباخانی معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در حاشیه این جلسه با اشاره به برنامه ریزی استان برای افزایش دو برابری شرکت های دانش بنیان تا پایان سال، گفت: در همین راستا از ابتدای سال تکالیفی برای دانشگاههای استان در این زمینه مشخص شد تا بتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم.
وی افزود: خوشبختانه تاکنون بیش از 55 درخواست ایجاد شرکت های دانش بنیان از سوی استان ارسال شده که با هشت مورد آن موافقت شده و مابقی در انتظار بررسی هستند.
باباخانی تعداد شرکت های دانش بنیان فعلی استان را 64 شرکت اعلام و تصریح کرد: باید تا پایان سال طبق برنامه ریزی صورت گرفته به 128 شرکت برسیم.
معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از پیگیری راه اندازی شهرک فناوری استان خبر داد و افزود: به این منظور در سفر هیات دولت به استان قول اختصاص 100 میلیارد تومان منابع را از رییس جمهور گرفته ایم که به جد پیگیر تحقق آن هستیم.
وی افزود: محل راه اندازی این شهرک در اراضی چشمه سفید و به مساحت حدود 50 هکتار است که امیدواریم با تخصیص این میزان اعتبار بتوانیم هرچه سریعتر زیرساخت های آن را فراهم کنیم.
باباخانی گفت: به محض تخصیص اعتبار ایجاد زیرساخت ها را آغاز می کنیم و امیدواریم تا پایان سال کلنگ این شهرک زمین زده شود.
3 طبقه "برج فناوری" تا یک ماه آینده آماده پذیرش شرکتها و واحدهای فناور میشود
سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه هم در حاشیه جلسه با اشاره به پیگیریها برای افزایش دو برابری شرکت های دانش بنیان استان گفت: تاکنون بیش از 50 مورد ثبت درخواست داشته ایم که با هشت مورد آن موافقت شده و مابقی در انتظار بررسی هستند.
آزادی به روند کند ارزیابی شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: متاسفانه روند ارزیابی شرکت ها بسیار طولانی است که در این زمینه پیگیریهایی از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم داشته ایم تا بتوانیم به این روند سرعت ببخشیم.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه با تاکید بر لزوم ارتقا کیفی شرکت ها در کنار افزایش کمی آنها، گفت: این کار از طریق بازارسازی و بازاریابی برای شرکت ها و معرفی آنها و برنامه هایشان به بخش های دولتی در حال انجام است.
وی افزود: حمایت های مالی هم بخشی از برنامه ما برای ارتقا کیفی شرکت هاست و در همین راستا تاکنون بیش از 40 میلیارد تومان از محل اعتبارات تبصره 18 سال 1400 به شرکت ها اختصاص داده شده است.
آزادی بر توسعه فضای کاری شرکت ها هم در راستای ارتقا فعالیتهای آنها تاکید کرد و افزود: در همین راستا سه طبقه دیگر برج فناوری تا یک ماه آینده برای استقرار شرکت ها آماده می شود.
وی خاطرنشان کرد: با تکمیل ظرفیت سایر طبقات برج فناوری کرمانشاه، در نهایت بیش از 110 شرکت می توانند در آن مستقر شوند.