مبتکر طرح دوچرخه موتوردار با قابلیت شارژ در هنگام حرکت با بیان اینکه درصدد تجاری سازی طرح خود است، گفت: مهمترین مزیت این طرح شارژ شدن موتور با رکاب زدن توسط راکب می باشد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه سیروس گلشنی در گفتگویی در خصوص مهمترین مزیت طرح خود گفت: مهمترین مزیت، شارژ شدن موتور با رکاب زدن توسط راکب می باشد و از قابلیت شارژ کردن باتری در تمام حالات حتی در حین رکاب زدن برخوردار است.
وی در خصوص ساختار طرح خود گفت: این موتور از نوع موتور گازی براوو بوده که قبلا" با موتور بنزینی کارمی کرده است و هم اکنون در این طرح، موتور آن برداشته شده و الکتروموتور 12 ولت به جای آن نصب گردیده است.
گلشنی با اشاره به اینکه این موتور با باتری و با همان قدرت و شتاب موتور اولیه کار می کند، ادامه داد: سه سال بر روی این طرح توسط وی کار شده است.
وی با ابراز رضایت از حمایت های مادی و معنوی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در پیگیری تجاری سازی این طرح، خاطرنشان کرد: حدود یکسال است که در این مکان مشغول به فعالیت می باشد.
دوچرخه موتوردار با قابلیت شارژ در هنگام حرکت در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی طراحی شد
دوچرخه موتوردار با قابلیت شارژ در هنگام حرکت در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی طراحی شد
چهارشنبه, 27 ارديبهشت 1391
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…