.

.

                                                                           
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان این که از قیر طبیعی بیش از 160 عنوان محصول تولید می‌شود گفت: به با ایجاد کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی به دنبال بالا بردن ارزش افزوده این ماده طبیعی در استان هستیم.
 
 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر بهروز بادکو در گفت‌وگویی، اظهار کرد: کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت و با هدف ارتقا سطح دانش و صنعت در حوزه قیرطبیعی، کانون هماهنگی دانش و صنعت‌فرآوری قیر طبیعی به پیشنهاد جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه تاسیس شده است‌
بادکو با اشاره به اهداف و برنامه‌های کانون تصریح کرد: شناخت برنامه‌ها و اولویت‌بندی چالش‌ها و ارائه برنامه‌های توسعه صنعت دانش‌بنیان در حوزه قیر طبیعی‌، زمینه‌سازی انتخاب سطح فناوری با شرایط کشور و معادن قیر طبیعی‌، تلاش برای ایجاد حلقه اتصال مراکز تحقیقاتی با بازار و صنعت از جمله اهداف کانون است.
وی تبادل افکار از طریق فعال‌سازی دبیرخانه مرکزی و پایگاه اطلاعاتی کانون، پیگیری و جمع‌بندی نیاز صنعت و ارائه به مراکز ذیربط‌، مستند موانع و چالش‌ها و ارائه راهکارها در چرخه تولید و فرآوری قیر طبیعی در صنایع تدوین برنامه‌های کوتاه، تسهیل و تسریع در انتقال آخرین دستاوردها و یافته‌های مراکز علمی‌، پژوهشی و تخصصی را از دیگر اهداف و برنامه‌های کانون برشمرد.
وی با اشاره به ذخایر قیر‌طبیعی در 3 استان لرستان‌، ایلام و کرمانشاه خاطرنشان کرد: معادن عمده قیر‌‌ طبیعی در جهان در کشورهای ونزوئلا، کانادا، روسیه و خاورمیانه از جمله کشور ایران است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: ذخایر موجود در ایران بطور عمده در استان کرمانشاه و به‌صورت پراکنده در استان‌های همجوار ایلام، لرستان و خوزستان واقع شده است. 
وی با اشاره به ذخایر غیر طبیعی در استان کرمانشاه یادآور کرد: معادن مورد مطالعه در استان کرمانشاه در محدوده سه شهرستان گیلانغرب، قصر‌شیرین و سومار قرار دارد.
بادکو ادامه داد: از این ماده طبیعی بیش از 160 عنوان محصول تولید می‌شود که می‌توان به‌عنوان نمونه به تهیه جعبه‌های باتری، گل‌حفاری، ریخته‌گری، ساخت‌راه و جاده، مغز مداد، رنگ‌های کوره‌ای، جوهر پرینتر، رنگ  و لعاب،کربن فعال، بتونه، واکس و بسیاری از محصولات متنوع دیگر اشاره کرد.
بادکو اظهار کرد: تدوین نقشه راه با هدف تحقق مناسب‌، ایجاد هماهنگی بین همه نقش‌آفرینان اصلی چرخه تولید، ایجاد ارزش‌ افزوده در بخش فرآوری قیر طبیعی‌، ایجاد اشتغال دانش‌بنیان در صنایع فرآوری قیر طبیعی ترسیم شده و خواهد شد.


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 
 
 
 
خوانده شده 277

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک