.

.

 توجه ویژه به عملکرد صنایع کوچک و متوسط که مهمترین عوامل در اشتغالزایی نیروی کار می باشد، منجر به افزایش تولید ناخالص ملی می گردد.
 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه در پژوهشی که باعنوان بررسی مشکلات بازار صنایع کوچک استان کرمانشاه توسط مرکز مطالعات معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه انجام شد توجه ویژه به عملکرد صنایع کوچک و متوسط که مهمترین عوامل در اشتغالزایی نیروی کار می باشد، مورد توجه قرار گرفت.
 در این پژوهش آمده است: نقش صنایع کوچک و متوسط « sme ها» در اقتصاد کشور با توجه به درصد بالای این صنایع نسبت به کل صنایع موجود و روند افزایشی آن بسیار اساسی است و صنایع کوچک و متوسط ضمن اینکه مهمترین مولد کسب و کار و اشتغال در جامعه هستند، مهمترین عامل در تولید ناخالص ملی بوده و می توانند مقدمه ای برای ایجاد صنایع بزرگ باشند بنابراین توجه ویژه به عملکرد این گروه ازصنایع به عنوان یکی ازارکان مهم اقتصاد کشوربسیارضروری است.
 از سوی دیگر ویژگی های خاص این صنایع محدودیت هایی را ایجاد نموده که موجب کاهش رقابت پذیری این صنایع در حوزه صنعت مورد نظر شده است.
 از این رو طرح مورد نظر با هدف دستیابی به آمار فروش محصولات صنایع کوچک استان، شناخت وضع موجود بازارهای هدف صنایع کوچک استان، شناخت موانع و چالش های موجود در بازار صنایع کوچک استان و در نهایت بررسی و شناسایی مشکلات و بازاریابی واحد های صنایع کوچک و به دنبال آن ارائه راهکارهای منطقی و عملی جهت حل و رفع مشکلات و گلوگاه های فوق انجام پذیرفته است.
 در طرح مذکور واحد های صنعتی کوچک استان در 21 رشته گروه صنعتی دسته بندی و عوامل تاثیر گذار بر بازار محصولات تولیدی آنها در 24 حوزه تخصصی از جمله صنعت، مواد اولیه، بازار کار، تبلیغات، کانال های توزیع، کیفیت، منابع مالی، کارایی، اثربخشی، استراتژی، قیمت، تکنولوژی، نوآوری، انعطاف پذیری، کارکنان، ساختار، رقابت پذیری، بسته بندی، دولت، بین المل، بازار، اقتصاد، فرهنگی، اجتماعی و it مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند.
 همچنین در این پژوهش از ابزار پرسشنامه و مصاحبه با مدیران واحد های صنعتی، مسئولین و نخبگان حوزه صنعت به منظور جمع آوری اطلاعات استفاده شده است.
 نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نیز بیانگر تایید کلیه عوامل 24 گانه ذکر شده در مدل مفهومی طرح می باشد.
 ایجاد شناخت جامع در خصوص مشکلات بازارصنایع کوچک در استان کرمانشاه، شناسایی حلقه های مفقوده در زنجیره ارزش محصولات رشته گروهای صنعتی با استفاده از مدل زنجیره ارزش پورتر و تدوین برنامه های عملیاتی به صورت تخصصی و با توجه به نتایج تحقیق به منظور رفع مشکلات شناسایی شده و توسعه بازار صنایع کوچک از جمله دستاوردهای این پژوهش می باشند.
خوانده شده 386

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک