.

.

 
مدیر مرکز رشد جهاد دانشگاهی شهرستان کنگاور، گفت: پارکهاي علم و فناوري به عنوان يکی از ساختارهاي مهم و موثر در توسعه فناوري و به تبع آن، توسعه اقتصاد دانش محور واشتغالزايی تخصصي، مورد توجه بسياري از کشورهاي جهان است.
 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، علیرضا نصیری در گفت و گویی در خصوص مجموعه مرکز رشد شهرستان کنگاور اظهار داشت : مراکز رشد، محيط هاي مناسبی جهت استقرار وحضور حرفه ای شرکتهاي کوچک و متوسط، واحدهاي تحقيق وتوسعه صنايع، کشاورزی، خدمات وموسسات پژوهشی می باشند که در تعامل سازنده با يکديگر و با دانشگاهها به فعاليتهاي فناوري اشتغال دارند.
 
نصیری افزود : شرکتهای کوچک و متوسط فناور در رونق اقتصادی، توسعه فناوری و به تبع آن، کارآفريني نقش بسیارموثری دارند. توسعه ی این شرکتها در گرو ایجاد زیرساختهای لازم برای کاهش خطرپذیری آنها دردوران شروع فعالیت خود می باشد. یکی از این زیرساختها، مراکز رشد واحدهای فناوری یا انکوباتورها هستند.
 
مدیر مرکز رشد کنگاور در ادامه تصریح کرد: مرکزرشد واحدهای فناور برای فعالیت کارآفرینان و واحدهای فناوری که با تکیه برعلم وفناوری دارای ایده های قابل تجاری شدن هستند، برای مدت چند سال اطلاعات و مشاوره های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب را جهت رشد و ارتقای آنها ارائه می دهد و آنها را برای حضور مستقل و موثر در صحنه فناوری و تجاری سازی آماده  میکند.
 
نصیری بسترسازي و ايجاد زيرساختارهاي لازم جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعاليتهاي موسسات فناور را از جمله رسالات این مرکز عنوان کرد و افزود: جذب متخصصین، نوآوران و مبتکران با اولویت فناوریهای روز و نیازهای کشور و منطقه، افزايش قدرت رقابت و رشد صنايع متکي بر دانش، کمک به جذب سرمايه گذاري خارجي وجذب دانش فني، تقويت ساختارهاي حمايتي از موسسات دانش محور، برقراري ارتباط با ديگر بخشهاي تحقيقاتي، صنعتي و اقتصادي و همکاري براي افزايش توان رقابتي شرکتها در سطح ملي و بين المللي از دیگر رسالاتی است که انجام ان را پارک علم و فناوری بر عهده دارد. 
 
نصیری در خصوص تاسیس مرکز رشد کنگاور اظهار داشت : این مرکز در شهریور ماه 1390همزمان با هفته دولت براساس مصوبه هئیات محترم دولت در دورسوم سفرهای استانی  و با حضور مسئولین شهرستان ابتدا به صورت دفتر نمایندگی پارک علم وفناوری افتتاح و مشغول به کار شد، در طی پیگیریهای  مستمر پارک علم و فناوری کرمانشاه، این مرکز موفق به اخذ مجوز نهایی از وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در فروردین ماه 1391 گردید و به عنوان پارک علم و فناوری کنگاور کار خود را اغاز کرد. 
 
وی هدف از تاسیس این مرکز را تبدیل ایده وطرح های نوآورانه وفناورانه به محصول یا خدمات قابل فروش عنوان کرد و افزود: طر حهای ارائه شده می بایست هم نوآو رانه باشند وهم فناوری  داشته باشند و از طرف دیگر نیز قابلیت تبدیل به ثروت را برای خود فرد به همراه داشته باشند. 
 
نصیری آمار طرحهای ارائه شده به این مرکز را  41 طرح اعلام کرد و اظهار داشت: طرحهایی که تاکنون ارائه شده است در زمینه های مختلف کشاورزی، ادوات کشاورزی و همچنین صنایع مرتبط  با آن، شیمی وصنایع آن، مکانیک، خدمات و علوم انسانی، خدمات و تجهیزات پزشکی و ict می باشد که از بین آنها تاکنون 10طرح مصوب و پذیرش شده وهم اکنون درمرحله پیش رشد مشغول به فعالیت میباشند. 
 
وی در خصوص خدمات ارائه شده در این مرکز اظهار داشت: از جمله خدماتی که این مرکز در اختیار واحدهای فناور قرار می دهد پرداخت تسهیلات، در اختیار قرار دادن دفترکار، سوله (کارگاه)، تجهیزات وآزمایشگاه، سالن جلسات و ارائه مشاوره های فنی وتخصصی و حمایت از تولید، برگزاری دوره های آموزشی، اطلاع رسانی و تبلیغات، شرکت درنمایشگاههای داخلی و بین المللی، بازاریابی، هم افزایی صنفی و معافیت مالیاتی میباشد.
 
نصیری در ادامه تصریح کرد: باتوجه به تنوع بالای ایده ها و موضوعات شرکتها حمایتها نیز درطیف وسیعی متغیر خواهند بود و مناسب با نیاز و میزان موفقیت واحدها توزیع میگردند. 
 
وی افزود: نوآورانه بودن طرح، دارا بودن توجیه اقتصادی وایجاد درآمدزایی و دارا بودن فناوریهای نوین از جمله شرایط اولویتهای پذیرش در پارک می باشد.
 
مدیر مرکز رشد کنگاور کشاورزی، دامپروری و صنعت را از جمله پتانسیل های موجود در این شهرستان برشمرد و اظهار داشت: استعداد جوانان و نخبه گان شهرستان کنگاور بیشتر در زمینه های کشاورزی و ماشین آلات، دامپروری، شیمی وصنایع آن، مکانیک و ictمی باشد که سعی شده 80 درصد فعالیتهای مرکزرشد در این زمینه ها و20 درصد  دیگر در سایر زمینه ها معطوف گردد. 
 
مدیر مرکزرشد کنگاور در پایان ابراز داشت: با توجه به اینکه کمتراز یکسال از راه اندازی و افتتاح این مرکز میگذرد شایسته است که ارگانها وادارت دولتی و متولیان امر کارآفرینی و اشتغالزایی همکاری بیشتری با این مرکز در زمینه جذب واختصاص حمایت های مالی بیشتر به واحدهای فناور و همچنین دراختیار قراردادن ظرفیتهای خالی مانند سوله وانبار داشته باشند تا بتوانیم طرحهای ارائه شده در این مرکز را به تولید نیمه صنعتی و یا انبوه برسانیم.
 
خوانده شده 304

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک