مدیر کل صداو سیمای مرکز کرمانشاه در بازدید از جهاد دانشگاهی از نزدیک با فعالیت های بخش های مختلف این نهاد آشنا شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، هادی شریفی در بازدید از جهاد دانشگاهی با بیان این که کارهای بزرگی در جهاد دانشگاهی در حال انجام است، تاکید کرد: اقدامات جهاد دانشگاهی نقش مهمی در توسعه استان دارد.
وی با بیان اینکه نهاد مقدس جهاد دانشگاهی در اقدامات خود ماموریت بر زمین مانده بسیاری از حوزه ها را بر دوش دارد، ادامه داد: حجم گسترده ای از فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی در جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان در حال انجام است که برای اطلاع رسانی آن و امید بخشی به مردم در خصوص کارهای صورت گرفته باید برنامه ریزی و تلاش بیشتری انجام گیرد.
مدیر کل صداو سیما مرکز کرمانشاه با بیان این که این نهاد انقلابی به لحاظ رسانه ای مظلوم مانده اظهار داشت: اتفاقات ارزشمندی در جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری در حال انجام است که باید در معرض اطلاع رسانی قرار گیرد.
وی افزود: صدا و سیما با توان خود به بخش های مختلف کاری این مجموعه ورود پیدا خواهد کرد و امیدواریم تعاملی سازنده با این مجموعه داشته باشیم.
شریفی گفت:آمادگی داریم در نشست های مشترک زمینه های بیشتر همکاریها با این نهاد بررسی و برنامه های مختلفی در خصوص معرفی این بخشها بسازیم.
در ادامه رییس جهاد دانشگاهی استان كرمانشاه به ارائه گزارشی در خصوص معرفی بخش های مختلف این نهاد پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی همواره به دنبال حل مشكلات جامعه بوده و دو عامل مهم نیروی انسانی كارآمد و روحیه جهادی در این نهاد، باعث شده كه جهاد دانشگاهی بتواند نقش وِیژه ای در توسعه استان داشته باشد.
دکتر بهروز بادكو افزود: رسالت اصلی تاسیس جهاد دانشگاهی ایجاد پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت بود .
وی گفت: از حدود 10 سال پیش ایجاد دانشگاه های نسل سوم به عنوان دانشگاههای کارآفرین را در ستور کار قرار دادیم که خوشبختانه با ایجاد مراکز رشد و پارک علم و فناوری در ادامه مسیر دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل توفیقات خوبی در این زمینه داشته ایم.
وی افزود: ایجاد پارک علمی کودکان و مدارس شناختی نیز در استمرار این مسیر است که امیدواریم منجر به نتایج مفیدی در عرصه کارآفرینی و فن آفرینی در سطح استان گردد.
بادكو به ورود جهاد دانشگاهی به كلیدی ترین عوامل رشد و توسعه كشور اشاره كرد و افزود: در سطوح كلان جهاد دانشگاهی موفقیت های بزرگی داشته است و به تبع آن در بخش های استانی نیز فعالیت های خوبی انجام شده است.
رییس جهاد دانشگاهی استان تصریح كرد: اگر بخواهیم خلاصه ای از اقدامات جهاد دانشگاهی استان ارایه دهیم باید بگوییم كه جهاد دانشگاهی كرمانشاه مجموعه ای از اولین هاست و تاسیس اولین مركز رشد غرب كشور، اولین پارك علم و فناوری غرب كشور، اولین خبرگزاری دانشجویان در غرب كشور، اولین كانون هماهنگی دانش و صنعت در غرب، اولین مركز آموزش كوتاه مدت در غرب، اولین مركز رشد كشاورزی، اولین صندوق پژوهش فناوری در غرب، فعال كردن اولین دبیرخانه طرح های دانش بنیان در غرب كشور تنها مجموعه كوچكی از اقدامات این نهاد است.
در ادامه این جلسه مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه به تشریح فعالیت های این بخش از جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از ساختارهای مؤثر در توسعه فناوری، توسعه اقتصاد دانش محور و اشتغال زایی تخصصی مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان واقع شده است.
وی افزود: یکی از اهداف مهم پارک های علم و فناوری افزایش ثروت جامعه، افزایش رفاه عمومی از طریق تولید و تجاری سازی کالاها و محصولات دانش بنیان تولید شده در پارک است که این موضوع در راس تمامی برنامه ها و فعالیت های پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه قرار گرفته است.
وی گفت: در چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در سال 1404 پیش بینی می شود که 50 هزار شرکت دانش بنیان تأسیس گردد.
وی تدوین دانش فنی را یکی از خصوصیات مهم در پارک ها عنوان کرد و گفت: متأسفانه در کشور تدوین دانش فنی در حوزه فنی مهندسی خیلی صورت نمی گیرد.
رحیمی گفت: پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از ساختارهای مؤثر در توسعه فناوری، توسعه اقتصاددانش محور و اشتغال زایی تخصصی مورد توجه قرار گرفته اند.
وی بیان داشت: مرکز رشد واحدهای فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با حمایت مسئولین کشوری از سال 1384 فعالیت خود را آغاز نموده است، و پس از آن در سال 1386 پارک علم و فناوری کرمانشاه در راستای حمایت و کمک به توسعه شرکت های دانش بنیان و ایده های نو با تأکید بر تجاری سازی نتایج تحقیقات تأسیس شد.
وی برقراری ارتباط با بخش های تحقیقاتی، صنعتی و اقتصادی را مهم ارزیابی کرد و گفت: جذب متخصصین، نوآوران و مبتکران با اولویت فناوری های روز و نیازهای کشور و منطقه از رسالت های پارک علم و فناوری به شمار می رود.
وی با بیان اینکه در حای حاضر 150 واحد فناور در مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند، گفت: هم اکنون 45 واحد موفق از پوشش پارک علم و فناوری استان خارج شده اند.
در پایان مدیر کل صداو سیما مرکز کرمانشاه از برخی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دیدن کرد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه: اتفاقات ارزشمندی در جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری در حال انجام است این نهاد ماموریت بر زمین مانده بسیاری از حوزه ها را پوشش می دهد
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه: اتفاقات ارزشمندی در جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری در حال انجام است این نهاد ماموریت بر زمین مانده بسیاری از حوزه ها را پوشش می دهد
یکشنبه, 02 مهر 1391
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…