.

.

 
 قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان این مقدمه که توسعه دانشگاه های کشور در شاخه های مختلف علوم کامپیوتر یکی از دستاوردهای ارزشمند و توفیقات خوب نظام جمهوری اسلامی است، گفت: مرکز رشد ict جهاد دانشگاهی کرمانشاه با نگاه دقیق به این موضوع ایجاد شد تا بتواند محلی برای ساماندهی ایده های کارآفرینانه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.
 

 
 
 به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه; ورود به هزاره سوم، انسان ها را با چالش های اساسی در حوزه های متعدد مواجه ساخته است، یکی از این مسائل ایجاد اشتغال و فرصت های کسب درآمد در کنار حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و توجه به نسل های آتی برای استفاده برابر از ذخایر خدادادی است.
 
 
 
اگر به دقت سیر تغییر و تحولات اجتماعی در جوامع توسعه یافته بررسی شود، دوران اخیر در این کشورها را عصر جامعه اطلاعاتی می نامند، جامعه اطلاعاتی یعنی جامعه ای که کسب درآمد و ثروت در آنها بر تولید و فروش دانش متمرکز شده است.یکی از این زمینه ها سرمایه گذاری در صنعتit   و ict است که امروزه از آنها به عنوان صنعت سبز یاد می شود.
 
با توجه به اهمیت مطالب پیش گفته و ضرورت ورود هرچه جدی تر کشور به این عرصه به گفتگو با مهندس رضا رحیمی- قائم مقام پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، پرداخته ایم که خود دانش آموخته کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیر کبیربوده و تجربه عملی فراوانی در سطوح مختلف مدیریتی در کارنامه خود دارد که از آن جمله می توان به مدیرکلی اسبق فناوری اطلاعات وزارت کشور اشاره کرد.
 
در ابتدا موضوع ضرورت ایجاد نظام صنفی رایانه در کشور و استان کرمانشاه و ساز و کارهای اساسی برای فعالیت منسجم تر این نظام مورد بحث و بررسی قرار گرفت، رحیمی در این راستا اظهار داشت:نظام صنفی رایانه در واقع عهده دار تنظیم روابط بین کارفرما و پیمانکار در این حوزه بود و همچنین ایجاد یک تعامل قابل قبول بین بخش خصوصی و دولتی در حوزه صنعت رایانه از جمله موارد مهمی است که می بایست نظام صنفی رایانه به آن بپردازد.
 
وی تصریح کرد:هماهنگی در بازار تولید نرم افزار، ایجاد شبکه مناسب تولید در بخش سخت افزار، تنظیم روابط بین فروشندگان رایانه، سایر علوم مرتبط با این علم از دیگر وظایف نظام صنفی رایانه به شمار می رود.
 
مدیرکل اسبق فناوری اطلاعات و آمار سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اضافه کرد:با توجه به سابقه فعالیت 10 ساله ی اخیر ایران در صنعت رایانه، وجود یک سازمان برای برقراری هماهنگی و سازماندهی شبکه سخت افزار و نرم افزار کشور لازم و ضروری است که امیدوارم نظام صنفی رایانه بتواند هرچه بهتر به این مقوله بپردازد.
 
وی ادامه داد:با توجه به گردش سرمایه در حوزه های نرم افزاری و سخت افزاری توسط شرکت ها و افراد ذینفع، سالانه مبالغ بسیار قابل توجهی سود در این بخش عاید این افراد می شود که امیدداریم با شکل گیری نظام صنفی رایانه شاهد انسجام بهتر این بخش و رشد و اعتلای صنعت رایانه در کشور باشیم.
 
رحیمی گفت: در صورت تعریف ساز و کارهای اجرایی مناسب، ورود جدی تر نظام صنفی به عرصه تتنظیم مناسبات بازار صنعت رایانه، تنظیم روابط میان دانشگاه و جوانان علاقمند به تحصیل در این رشته و توسعه سرمایه گذاری ها، شاهد ایجاد اشتغال بیشتر و کسب ثروت در این شاخه خواهیم بود.
 
قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با توجه به نوپا بودن نظام صنفی رایانه در کشور و پیچیدگی های بازار نرم افزاری و سخت افزاری ایران، وجود یک بازوی امین فکری و مشورتی را برای این نظام جهت پیشبرد بهتر اهداف ضروری دانست.
 
مدیرکل اسبق صنایع و معادن استان کرمانشاه در ادامه این گفتگو با اشاره به سابقه 20 ساله فعالیت کشور هندوستان در زمینه تولید نرم افزارهای رایانه ای تصریح کرد: هندوستان با سرمایه گذاری در این بخش سالیانه به 50 تا 70 میلیارد دلار درآمد در سال از طریق صادرات دست می یابد که این رقم تقریبا" با درآمد حاصل از فروش نفت در ایران برابری می کند به گونه ای که علیرغم توانمندی های فراوان کشور، صادرات ایران در بخش صنعت رایانه سالیانه حدود 60 تا 80 میلیون دلار است که رقمی بسیار اندک در مقایسه با درآمدهای کشور هندوستان در این زمینه می باشد.
 
در ادامه ارزیابی فعالیت های دو ساله نظام صنفی رایانه در استان کرمانشاه مورد بحث قرار گرفت، رحیمی در این باره افزود:از زمان تاسیس نظام صنفی رایانه در استان کرمانشاه این نظام صنفی توانسته به تشکیلاتی منسجم دست یابد و ارتباطی خوب و قوی میان دست اندرکاران علوم رایانه برقرار شده است به گونه ای که می توان گفت توانسته است تا حدودی رشد و اعتلای بخش نرم افزاری و ارتقاء شرکت های سخت افزاری استان را فراهم نماید.
 
مدیرکل اسبق دفتر برنامه ریزی و هماهنگی اقتصادی استانداری کرمانشاه در خصوص توانمندی های استان برای ورود هرچه قوی تر به صنعت «آی.سی.تی» ابراز داشت: استان کرمانشاه به دلیل همجواری با کشور عراق چه در بخش کردنشین و چه در قسمت عرب نشین و با بهره گیری هرچه بهتر از این فرصت می تواند به اشتغالزایی و تولید ثروت دست یابد که در این راستا تاسیس شرکت های بزرگ ارائه دهنده خدماتict و تولید کننده در بخش های نرم افزاری و سخت افزاری در استان کرمانشاه یک ضرورت جدی و شایان توجه است.
 
معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه هم افزایی و همکاری مجموعه پارک علم و فناوری با نظام صنفی رایانه استان را خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به گسترش رشته هاتی مرتبط با رایانه و آمار روبه رشد فارغ التحصیلان این حوزه در استان، مجوز مرکز رشد ict از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شد که در این راستا و براساس اهداف ترسیم شده  صاحبان ایده های نو در حوزه علوم رایانه ، مخابرات، برق، ریاضی و صنایع می توانند با ارائه طرح های خود و دفاع از آنها با درنظر گرفتن دو مولفه نوآور بودن و امکان تجاری سازی از حمایت های پارک علم و فناوری و مرکز رشد برخوردار شوند.
 
رحیمی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 50 شرکت دانش بنیان در حوزه ict در پارک علم و فناوری مشغول فعالیت هستند که به مرحله تجاری سازی و عقد قرار داد با سازمان های دولتی و خصوصی و فروش محصولات خود نایل آمده اند.
 
وی اظهار امیدواری کرد: با همیاری رسانه های استان و با همکاری دانشگاه ها، تعداد ایده ها و شرکت های فعال در این حوزه تا پایان سال افزایش چشمگیری خواهند یافت.
 
رحیمی با بیان اینکه به دلیل نیاز استان در حوزه نرم افزار و سخت افزار درصدد تعریف سازوکارهای تخصصی تر در این زمینه هستیم، اظافه کرد: در تلاشیم تا با برگزاری دوره های مختلف تخصصی ایده ها در مرحله پیش رشد به مرحله ثبات و تکمیل تیم کاری و سپس نمونه سازی محصولات دست یابند.
 
مدیرکل اسبق فناوری اطلاعات وزارت کشور در ادامه با بیان اینکه توسعه دانشگاه های کشور در شاخه های مختلف علوم کامپیوتر یکی از دستاوردهای ارزشمند و توفیقات خوب نظام جمهوری اسلامی است در عین حال پیرامون فرصت های ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان رو به افزایش این رشته در استان کرمانشاه، گفت:در واقع مرکز رشد ict با نگاه دقیق به این موضوع ایجاد شد تا بتواند محلی برای ساماندهی ایده های کارآفرینانه در این حوزه باشد اما رهکارهای دیگری مانند؛ خریدهای نرم افزاری و سخت افزاری توسط سازمان های بخش دولتی و خصوصی، ارائه خدماتict به شرکت ها فعال اقتصادی و صنایع در این راستا پیشنهاد می شود که با عملی شدن آنها امکان ورود فارغ التحصیلان به بازار کار و چرخش سرمایه در استان کرمانشاه فراهم می شود.
 
خوانده شده 211

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک