.

.

قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در نشستی با حضور وزیر دفاع ضمن اشاره به ذخایر عظیم معادن قیر طبیعی در استان کرمانشاه، اظهار داشت: کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی با هدف جلوگیری از صادرات خام این ماده در استان راه اندازی شد.
 
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه؛ مهندس رضا رحیمی- قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در نشستی که با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و جمعی از مدیران شرکت های دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری برگزارشد به تشریح دستاوردهای این مجموعه و برنامه های پیش رو پرداخت.
 
وی در ابتدا با ذکر پیشینه تاسیس پارک های علم و فناوری در دنیا، گفت:در سال 1950 اولین پارک علم و فناوری در آمریکا تاسیس شد و در سال های اخیر توجه به این مجموعه های ثروت ساز در کشور جدی تر شد به گونه ای که هم اکنون حدود 30 پارک علم و فناوری در کشور در حال فعالیت می باشند.
 
وی ادامه داد: راه اندازی پارک علم و فناوری نیز در استان کرمانشاه طی سال های گذشته در دستور کار مدیران جهاد دانشگاهی کرمانشاه قرار گرفت که در نتیجه تلاش های این مجموعه مجوز راه اندازی اولین مرکز رشد واحد های فناوری در کرمانشاه در سال 1384 اخذ و پس از آن در سال 1386 مجوز ایجاد پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی به عنوان پارک استانی اخذ شد.
 
وی با بیان اینکه رعایت عدالت در توزیع منابع و فرصت ها همواره مورد توجه مدیران جهاد دانشگاهی کرمانشاه بوده است، تصریح کرد: بر اساس این دیدگاه ایجاد و گسترش مراکز رشد در نقاط مختلف استان کرمانشاه در دستور کار قرار گرفت که در این راستا هم اکنون شش مرکز رشد عمومی و تخصصی در پنج شهرستان استان در حال فعالیت می باشند.
 
رحیمی گفت: علاوه بر این دو  مرکز رشد دیگر توسط دانشگاه های رازی و علوم پزشکی کرمانشاه در سال های اخیر راه اندازی شده است که ارتباط و همکاری خوبی میان این دو مرکز رشد و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی برقرار است.
 
قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه به پروژه در حال ساخت برج های دو قلوی فناوری در کرمانشاه توسط پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: طراحی این برج ها در نوع خود در کشور بی نظیر است به گونه ای که این دوساختمان با یک پل معلق به یکدیگر متصل می شوند.
 
وی به دیگر دستاوردهای پارک علم و فناوری و اقدامات آن در سال های اخیر اشاره کرد و افزود: در دو سال اخیر مجوز اولین صندوق پژوهش و فناوری استان در راستای توسعه سطح فناوری و کمک به پژوهشگران استان راه اندازی شد و علاوه بر این دبیرخانه کمیته ارزیابی طرح های دانش بنیان در پارک ایجاد که علاوه بر استان کرمانشاه بررسی طرح های دو استان کردستان و ایلام نیز به کرمانشاه واگذار شده است.
 
رحیمی اظهار داشت: ورود به بازار اقلیم کردستان عراق از دیگر موضوعاتی است که به طور جدی مورد توجه پارک علم و فناوری بوده که بر همین اساس یک تفاهم نامه همکاری مشترک نیز میان مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه و دانشگاه فنی سلیمانیه عراق منعقد شد.
 
وی افزود: در سال جاری نیز از میان 17 کارآفرین برتر استان کرمانشاه 10 نفر از مبتکرین و مدیران شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری قرار داشتند که خود گویای تلاش این مجموعه در خصوص ایجاد اشتغال دانش بنیان است.
 
وی در پایان گفت: با توجه به وجود منابع و معادن عظیم قیر طبیعی در استان کرمانشاه و برخی استان های همجوار ایجاد کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی در دستور کار قرار گرفت که پس از بررسی های به عمل آمده از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجوز راه اندازی این کانون به ریاست استاندار کرمانشاه به استان اعطاء و دبیرخانه این کانون به جهاد دانشگاهی واگذار شد و امید است با پیگیری های به عمل آمده بتوان گام مثبتی جهت جلوگیری از صادرات خام این ماده معدنی ارزشمند برداشت.
 
خوانده شده 211

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک