.

.

 مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از ساخت دستگاه گریز از مرکز دور اتوماتیک با قابلیت تولید برق در صنعت کشاورزی خبرداد و از سرمایه گذاران برای مشارکت در خصوص تولید انبوه این دستگاه دعوت کرد.
 
 به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه؛ باد یکی ازمظاهر انرژی خورشیدی و همان هوای متحرک است و جزء کوچکی از تابش خورشید که از خارج به اتمسفر می رسد،به انرژی باد تبدیل می شود .
  گرم شدن زمین و جو آن به طور نا مساوی سبب تولید جریان های همرفت (جا به جایی ) می شود و نیز حرکت نسبی جو نسبت به زمین سبب تولید باد می شود.
 احتمالا نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است بعدها استفاده از توربین های بادی با محور قائم و پس از آن دستگاههای بادی با محور قائم و با میله های چوبی ساخته شد و در کشورهای خاورمیانه توسعه یافت .
 گهگاه  طوفان ها و گردبادهای سهمگینی در گوشه وکنار جهان پدیدار می شود که اگر نیروی آنها به طور صحیح به کار گرفته شود می تواند به جای مخرب بودن مفید باشد .
 بهره گیری از نیروی باد به عنوان یکی از منابع انرژی نو روز به روز بیشتر می شود .
 بادها از یک قانون کلی تبعیت می کنند، ولی از لحاظ شدت روزانه و مدت وزش در هر نقطه از زمین به طور قابل ملاحظه ای تغییر می کند .
 اين مطالب بهانه ای شد تا به گفتگو با رسول احمدی – عضو یکی از واحدهای فناور مرکز رشد پارک علم و فناوری کرمانشاه- بپردازیم که اخیرا" موفق به ساخت دستگاهی با عنوان گریز از مرکز دور اتوماتیک با استفاده از انرژی باد شده است.
 احمدی بیان داشت: دستگاه گریز از مرکز دور اتوماتیک عنوان طرح ارائه شده ی من به پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه است در واقع این طرح با ایده ی محوری تولید برق در صنعت کشاورزی شروع شد.
 احمدی گفت: مجانی بودن انرژی بادی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی و در نهایت جایگزین شدن آن به جای استفاده از موتورهای گازوئیلی و برقی در صنعت کشاورزی از جمله اهداف و مزایا ی این طرح محسوب می شود.
 وی در ادامه افزود: استفاده از این طرح در تمام نقاط کشور امکان پذیر است به طوریکه می توان به صورت یک نواخت در هر سرعتی از باد آن را تنظیم نمود یعنی زمانیکه باد 100 کیلومتر سرعت داشته باشد و یا 10 کیلومتر این دستگاه طوری تنظیم می شود که یکنواخت می چرخد و انرژی تولید می کند.
 وی با اشاره به اینکه نمونه حاضر این طرح با هزینه ای بالغ بر 13 میلیون تومان ساخته شده است، گفت: خوشبختانه با کمک های مالی که از طرف پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی به این طرح موفق به ساخت یک نمونه از دستگاه شدیم و امیدواریم که از سوی مسئولین کشوری نیز در راستای رسیدن به اهداف، اشتغالزایی و به کار بردن ایده ای نو در صنعت کشاورزی حمایت های بیشتری را شاهد باشیم.
 وی گفت: طرح دستگاه گریز از مرکز دور اتوماتیک به ثبت اختراع رسیده است و در حال حاضر سه نفر به طور مستقیم در این خصوص مشغول به فعالیت شده اند.
 احمدی مشارکت سرمایه گذاران را در این حوزه ی کاری مهم تلقی کرد و اظهار داشت: به نظر من اگر سرماسه گذاران در این طرح مشارکت داشته باشند می شود دستگاههای بیشتری ساخت و این دستگاه را جایگزین موتورهای گازوئیلی، دیزلی و برقی در سطح استان کرد.
 وی گفت: علی قیطاسی( کارشناس مکانیک )، مهندس احمدی ( کارشناس صنایع غذایی) از افراد کمک دهنده بدر این پروژه می باشند.
 احمدی در پایان خاطر نشان کرد: برای رسیدن به شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " می بایست جامه ی عمل به صحبت های رهبر انقلاب پوشاند.
 
خوانده شده 250

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک