.

.

نماینده مرکز رشدجهاد دانشگاهی در شهرستان کنگاور، گفت: این مرکز با آرمان توسعه فناوری های نوین در اقتصاد بومی شهرستان به واحدهای کوچک و متوسط دارای ایده های فناورانه قابل تجاری شدن، برای مدت چند سال اطلاعات و مشاوره های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب برای رشد و ارتقای آنها ارائه می دهد.
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه؛ پارک علم و فناوری سازمانی است که با هدف افزایش ثروت در جامعه توسط متخصصان حرفه‌ای مدیریت می‌شود و جریان دانش و فناوری را میان دانشگاه‌ها، موسسات تحقیق و توسعه، شرکت‌های خصوصی و بازار به حرکت می‌اندازد.
پارک‌های علم و فناوری از طریق مراکز رشد، سازمان‌های نوآور را تقویت کرده و فرایندهای زایشی را تسهیل می‌کند به گونه ای که می توان گفت، پارک علم و فناوری محیطی است که در آن واحدهای تحقیقاتی مستقل و یا وابسته به سازمان‌ها و صنایع، مجتمع شده و زیر پوشش و حمایت قرار می‌گیرند تا به خلاقیت و نوآوری بپردازند.
تعمیق ارتباط بین دانشگاه‌ها، سازمان‌های تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و مراکز تصمیم‌گیری دولتی در جهت توسعه فناوری و علوم کاربردی، از جمله اهداف ایجاد و توسعه پارک‌های علم و فناوری است.
مقدمه گفته شده بهانه ای شد تا موضوع گسترش فناوری از طریق ایجاد و توسعه مراکز رشد عمومی و تخصصی توسط پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در شهرستان های مختلف استان مورد توجه قرار گیرد که در این راستا و به منظور آشنایی بیشتر با عملکرد مجموعه مرکز رشد شهرستان کنگاور به گفتگو با علیرضا نصیری- نماینده مرکز رشد جهاد دانشگاهی در شهرستان کنگاور- می پردازیم.
وی  در خصوص معرفی مرکز رشد واحدهای فناوری گفت: شرکت های کوچک و متوسط فناوری در رونق اقتصادی، توسعه فناوری و به تبع آن، کارآفرینی نقش بسیار مؤثری دارند و توسعه این شرکت ها در گرو ایجاد زیر ساخت های لازم برای کاهش خطر پذیری آنها در دوران شروع فعالیت خود می باشدو یکی از این زیر ساخت ها، مراکز رشد واحدهای فناوری یا انکوباتورها هستند.
وی در ادامه گفت: در راستای تحقق این هدف مرکز رشد واحدهای فناوری شهرستان کنگاور در شهریور ماه سال  1390 همزمان با هفته دولت بر اساس مصوبه هیأت محترم دولت در دور سوم سفرهای استانی با حضور مسئولین محترم شهرستان ابتدا به صورت دفتر نمایندگی پارک علم و فناوری کرمانشاه افتتاح و مشغول به کار شد.
که پس از پیگیری های مستمر مسئولین و همکاران ستادی پارک علم و فناوری این مرکز موفق به اخذ مجوز نهایی از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در فروردین ماه 1391 گردید.
نصیری  بیان داشت: این مرکز با آرمان توسعه فناوری های نوین در اقتصاد بومی شهرستان کنگاور، به واحدهای کوچک و متوسطی که با تکیه بر علم و فناوری دارای ایده های قابل تجاری شدن هستند، برای مدت چند سال اطلاعات و مشاوره های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب را برای رشد و ارتقای آنها برای فعالیت کارآفرینانه ارائه می دهد و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری و تجاری سازی آماده می کند و به زبان ساده تر پذیرش و حمایت طرح ها مستلزم نوآوری، فناوری و همچنین دارا بودن قابلیت تجاری سازی آنها می باشد.
وی آمار طرح های ارائه شده به این مرکز را تا کنون 61 طرح عنوان کردو اظهار داشت : این طرح ها در زمینه های مختلف کشاورزی و ادوات کشاورزی و صنایع مرتبط ( دامپروری، مکانیزاسیون، گیاهپزشکی، باغبانی )، شیمی و صنایع آن، مکانیک، خدمات و علوم انسانی، ict ، خدمات و تجهیزات پزشکی می باشد.
نماینده مرکز رشد شهرستان کنگاور گفت: طرح های ارائه شده به این مرکز عبارتند از: در حوزه کشاورزی و ادوات کشاورزی و صنایع مرتبط ( طراحی و ساخت بذر کار کشت مستقیم غلات قابل نصب بر روی گاو آهن شش خیش، طراحی و ساخت سم پاش نواری، طراحی و ساخت تله های تشکی سوسک پلن خوار باغات میوه، طراحی و ساخت اکستراکتور دو طرفه، فرآوری و بسته بندی سیلاژ ذرت علوفه ای )، در حوزه شیمی ( نوآوری و ابداع چهار ماده شوینده و بهداشتی، تولید روغن تصفیه شده و ترکیبات بهبود دهنده ویسکوزیته صنعتی)، در زمینه شیمی     ( طراحی و ساخت استوپ درب های سکوریت با نوآوری و قابلیت استفاده در دربهای چوبی و فلزی )، در بخش خدمات و علوم انسانی ( کانون خدمات گردشگری طبیعت و بوم گردی و جذب اکوتوریست سیروان )، در بخش ict ( طراحی و ساخت پردازشگر نور لامپ های ال ای دی، طراحی و ساخت بالاست الکترونیکی لامپ های فلور سنت )، در بخش لوازم و تجهیزات پزشکی ( طراحی و ساخت اتو کلمپ خود کار )، در بخش مکانیک ( طراحی و ساخت بخش مکانیک و الکترونیک سینماهای چند بعدی به روش نوین ).
وی در ادامه به عملکرد این مرکز در سال 1391 اشاره کرد و گفت: کسب عنوان برگزیده دوم جشنواره علمی و فناوری فکر برتر در سال 1391، دریافت مجوز تأسیس مرکز رشد واحدهای فناوری از کمیته تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ارائه یک میلیارد و دویست میلیون ریال وام بدون بهره به 13 واحد فناور، دریافت 9 گواهی نامه ثبت اختراع از اداره کل مالکیت صنعتی توسط واحدهای فناور تحت حمایت، موفقیت در ساخت و فروش آزمایشی محصول شش واحد فناور تحت حمایت، موفقیت در رسیدن به تولیدنیمه انبوه محصول یک واحد فناور تحت حمایت، مشارکت در اجرای بیش از پنج تفاهم نامه منعقده با مراکز علمی و تحقیقاتی، دانشگاهی و دستگاه های اجرایی به منظور تعامل و بستر سازی لازم جهت ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، ارائه دستاوردهای واحدهای فناور تحت حمایت در نمایشگاه های داخلی، برگزاری دوره های آموزشی متعدد با هدف ارتقای سطح توانمندی واحدها از فعالیت هایی است که توسط مرکز رشد شهرستان کنگاور صورت گرفته است.
نصیری ابراز داشت: نوآورانه بودن طرح، دارا بودن توجیه اقتصادی و ایجاد درآمد زایی، دارا بودن فناوری های نوین از اولویت های پذیرش در این مرکز محسوب می شود.
وی با اشاره به این موضوع که بستر سازی و ایجاد زیر ساختارهای لازم جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعالیت های مؤسسات فناور از رسالت های مرکز رشد شهرستان کنگاور به شمار می آید، گفت: افزایش قدرت رقابت، رشد صنایع متکی بر دانش، کمک به جذب سرمایه گذاری خارجی و جذب دانش فنی، تقویت ساختارهای حمایتی از مؤسسات دانش محور، برقراری ارتباط با دیگر بخش های تحقیقاتی، صنعتی و اقتصادی، همکاری برای افزایش توان رقابتی شرکت ها در سطح ملی و بین المللی از دیگر رسالت های این مرکز است.
 
خوانده شده 268

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک