.

.

 
دومین همایش نقش پارک علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه استان کرمانشاه - ویژه شهرستانهای اسلام آبادغرب و دالاهو- با حضور دکتر علی جبار رشیدی رییس مرکز سیاست گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از مسئولین و کارشناسان و صاحبان ایده  به میزبانی اسلام آبادغرب برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه در این همایش تاکید کرد: باید تلاش کنیم تمام شهرستانهای استان صاحب مرکز رشد شوند.
 
دکتر بهروز  بادکواظهار داشت: از آنجاییکه بیش از 50 درصد مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در شهر کرمانشاه هستند تلاش کردیم برخی شهرستانهای استان از جمله اسلام آباد غرب، روانسر، سنقرو کنگاور را نیز مورد حمایت قرار دهیم و با احداث مراکز رشد در آنها زمینه توسعه این شهرستان ها را فراهم کنیم.
 
وی شهرستان اسلام آبادغرب را دومین شهرستان بزرگ استان دانست و افزود: پیگیربودیم یکسری از امکانات را به این شهرستان انتقال دهیم تا اسلام آبادغرب نیز جایگاه واقعی خود را به دست آورد.
 
به گفته رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه دشمنان در گذشته به صورت مستقیم به استعمار منابع و دارایی های کشور می پرداختند، اما امروز این استعمار غیر مستقیم، مخرب تر، به ظاهر موجه تر و مستمر شده است.
 
 بادکو با اشاره به هزینه های فراوانی که به دولت و افراد تحمیل می شود تا به مدارج بالای علمی و سطح تحصیلات دانشگاهی برسند، ادامه داد: دشمنان به راحتی می توانند نخبگان ایرانی را جذب کنند و تمامی هزینه هایی که در داخل برای این افراد صرف شده در خارج و برای یک کشور دیگر ثمر خواهد داد.
 
وی معتقد است سطح فناوری هر جامعه شامل رابطه مستقیم سرمایه انسانی و سرمایه فیزیکی است که برای توسعه یک جامعه این رابطه باید ارتقا یابد.
 
 این مقام مسئول تبدیل منابع ساده به منابع پیچیده و با ارزش افزوده بیشتر را از عملکردهای مراکز رشد دانست که با استفاده از تکنولوژی می توانند ایده های خامی که در ذهن افراد هست را به مرحله تجاری سازی برسانند.
 
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه تصریح کرد: مراکز رشد محلی برای حمایت از صاحبان ایده و تبدیل این ایده ها به ثروت است و از آنجاییکه در مراکز رشد شرکت های دانش بنیان فراوانی مورد حمایت قرار می گیرند این شرکت ها می توانند با هم افزایی توان یکدیگر بازده مناسب تری داشته باشند.
 
 بادکو خاطرنشان کرد: فردی که یک ایده خوب دارد باید با آموزش مناسب، حمایت، هم افزایی، بازاریابی مناسب و ... ایده خود را به محصول تبدیل کرده و آن را به فروش برساند که مراکز رشد و پارک علم و فناوری در این مراحل حامی فرد هستند.
 
وی با اشاره به اینکه امروزه در بسیاری از کشورهای خارجی و اروپایی مردم صاحبان کار و سرمایه خود هستند، یاداوری کرد: باید این فرهنگ در کشور ما نیز جا بیفتد که اقتصاد با همکاری شرکت های دانش بنیان پا بگیرد و میزان اشتغال شرکت های دانش بنیان افزایش یابد.
 
رئیس جهاد دانشگاه استان کرمانشاه در خصوص تاریخچه مراکز رشد در استان هم گفت: ایده راه اندازی این مراکز از سال 80 در جهاد دانشگاهی کرمانشاه شکل گرفت و پس از آن دوره های کار آفرینی مستمر از سال 80 تا 84 برگزار شد و در سال 86 نیز پارک علم و فناوری در کرمانشاه تاسیس شد.
 
 به گفته این مقام مسئول در حال حاضر مرکز رشدict کرمانشاه و همچنین مراکز رشد شهرستان های اسلام آباد غرب، کنگاور، سنقر، روانسر و سرپل ذهاب هفت مرکز رشد استان کرمانشاه هستند.
 
 بادکو تعداد واحدهای مستقر در این مراکز در  در حوزهict را 51 واحد، در حوزه عمومی 79 و در حوزه کشاورزی 47 واحد اعلام کرد و ادامه داد: در حال حاضر در دانشگاه رازی و علوم پزشکی استان نیز مرکز رشد راه اندازی شده است.
 
وی همچنین از تلاش برای  شکل گیری یک منطقه ویژه فناوری خبر داد که تا کنون 120 هکتار زمین برای آن تملک شده و تلاش می شود 180 هکتار دیگر نیز به آن اضافه شود.

در ادامه این همایش عبدالمجید رحیمی مدیر مرکز رشد اسلام آبادغرب با اشاره به استقبال خوب فناوران از این همایش، گفت: فروردین سال گذشته مجوز تاسیس مرکز رشد اسلام آبادغرب اخذ شد و از آغاز تاکنون 35 طرح به این مرکز ارائه  شده که 9 طرح مورد پذیرش و حمایت قرار گرفته اند.
 
رحیمی حمایت از صاحبان طرح ها و ایده های جدید را از رسالت های مراکز رشد عنوان کرد و گفت: این کار باعث می شود مشاغل دانش بنیان در جامعه گسترش یافته و رفاه و ثروت افزایش یافته و از وابستگی به واردات جلوگیری شود.
 
یکی از بخش های این همایش برگزاری مسابقه برترین ایده با قابلیت تجاری سازی بود که مهندس شهبازیان دبیر کمیته داوری این همایش در این خصوص، گفت: 54 طرح در بخش های کشاورزی، صنعت، خدمات و ict در این مسابقه شرکت کرده اند که پس از بررسی اولیه کمیته داوران از این تعداد 26 طرح حائز رتبه علمی راهیابی به مرحله دوم شدند.
وی با بیان اینکه داوری طرح ها 150 نفر ساعت بطول انجامید، افزود: در مرحله دوم کار داوری به شیوه مصاحبه حضوری با صاحبان طرح ها انجام شد که 14 طرح برتر و پنج طرح برگزیده انتخاب شدند.
 
نمایشگاهی از طرح های برتر تحت پوشش مرکز رشد اسلام آباد غرب نیز در حاشیه این همایش برگزار  شد.
 
 نخستین همایش نقش پارک علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه استان کرمانشاه سال گذشته در کنگاور برگزار شد و قرار است امسال سه همایش دیگر در شهرستان های سنقروکلیایی، روانسر و سرپل ذهاب برگزار شود.
 
خوانده شده 265

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک