.

.

دستگاه چند منظوره ترکیبی کاشت و داشت نخود که توسط جوان کشاورز روستایی عضو مرکز رشد واحدهای اسلام آباد غرب ساخته شده است، در جشنواره حضرت علی اکبر ( ع ) برگزیده شد.
 

 
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه، آرش مرادی در گفتگويي در خصوص طراحی دستگاه چند منظوره ترکیبی کاشت و داشت نخود اظهار داشت: ساخت این دستگاه تحول عظیمی در صنعت کشت نخود به شمار می رود چرا که سال هاست کشاورزان مراحل کاشت، داشت و برداشت را به صورت سنتی و با استفاده از نیروی انسانی انجام می دهند.
 
وی گفت: خوشبختانه با ساخته شدن این دستگاه در حوزه کشاورزی توانستیم مراحلی را که سالیان سال توسط انسان انجام می شد به روش مکانیزه تبدیل کنیم.
 
مرادی در ادامه افزود: قیمت این دستگاه نسبت به تمامی دستگاه های ساخته شده بسیار پایین است.
 
مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری اسلام آباد غرب بیان داشت: همانطور که می دانید کشت نخود در فصل بهار انجام می شود و کشاورزان بارطوبت بسیار بالای زمین رو به رو هستند و این موضوع مشکل اساسی برای دستگاههای بذر کار به شمار می رود اما با ساخته شدن این دستگاه می توان در هر عمیقی از زمین به لحاظ طولی و عرض و حتی رطوبت بالا بذر را در زمین کشاورزی کاشت.
 
وی اظهار داشت: استفاده از دستگاه چند منظوره ترکیبی کاشت و داشت نخود در کشاورزی به لحاظ اقتصادی به صرفه بوده و این موضوع به صورت علمی و تجربی اثبات شده است یعنی عملکرد محصول سنتی نسبت به روش مکانیزه بسیار پایین است.
 
وی گفت: مطمئنا"با استفاده از طرح ساخته شده  می توان بذر را با رعایت فاصله دقیق و استاندارد در عمق های مورد نظر کشاورز در سطح خاک کاشته و بهترین بهره وری را از محصول داشت.
 
مرادی بیان داشت : این دستگاه با نصب چندپیچ، قابلیت جابه جایی دارد.
 
مرادی در ادامه گفت: با توجه به اینکه امروزه خاکبرداری حفاظتی در کل دنیا مطرح است، استفاده از این دستگاه هیچ فشردگی در خاک پدید نمیآوردو به صورت کاملا" حفاظتی عمل می کند.
 
وی ساخت دستگاه چند منظوره ترکیبی کاشت و داشت نخود به لحاظ زمان، هزینه و اتلاف بذر را بسیار مقرون به صرفه دانست و گفت: این دستگاه در کوتاه ترین زمان ممکن در هر روز به اندازه 40 نفر (کارگر) نیروی انسانی برای کشاورز کار مفید انجام می دهد.
 
مرادی تصریح کرد: از سال 1389 عضو مرکز رشدواحدهای فناوری جهاددانشگاهی در اسلام آباد غرب هستم، و پیشرفت های مرحله به مرحله این طرح مدیون پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه است و حمایت های مادی و معنوی از سوی این ارگان بسیار چشمگیر بوده و زحمات مسئولین پارک علم و فناوری جای تقدیر و تشکر دارد.
 
مدیر شرکت عامل شرکت دانش بنیان رفاه صنعت دالاهو گفت: بحمدا... توانسته ایم به طور تخمینی 100 نمونه از این دستگاه را در استان تولید کنیم و برای هر تراکتور یک نیروی انسانی نیاز است.
 
شایان ذکر است: برگزیدگان جشنواره حضرت علی اکبر ( ع ) یازدهم خرداد ماه 1392 درشهرستان کرج -سالن همایش مؤسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر برگزار گرديد.
 
خوانده شده 296

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک