.

.

امروزه به علت رشد جمعیت انسانی، ارتقا سطح تکنولوژی، بالا رفتن تقاضا برای غذا و توجه به سود آوری و کسب ثروت بیشتر، انسان ها را بر آن داشته است تا به فکر استفاده انبوه از سموم شیمیایی در تولیدات کشاورزی و با هدف دستیابی به خواسته های پیش گفته باشند که تحقق این امر در مقابل مشکلات عدیده ای را برای جوامع بشری به وجود آورده است که از جمله مهمترین آنها می توان به از بین رفتن محیط زیست و بیماری های متعدد برای انسان اشاره کرد.

 
در سال های اخیر مشکلات پیش آمده سبب شد تا متخصصین به فکر راه های جایگزین برای کنترل آفات مزارع باشند که کنترل بیولوژیک آفات از آن جمله است، در این راستا پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از اهداف خود را بر جذب و حمایت از نوآوران در این عرصه قرار داد که در این راستا توجه مخاطبین گرامی را به گفتگویی که با یکی از نوآوران مرکز رشدکنگاور که در حوزه کنترل بیولوژیک آفات فعالیت می کند جلب می نماییم.
 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری؛ سعید ولد بیگی- مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مرکز رشد کنگاور در گفتگویی در خصوص طرح تله های رنگی شکار آفت سوسک گرده خوار گفت: جایگزین کردن تله های رنگی به جای استفاده از سم و کنترل آفت سوسک گل خوار درختان میوه و زراعت، روش ابداعی ما محسوب می شود.
 
وی در ادامه گفت: این روش به طور عملی سه سال پیش در نشریات علمی فائو یک روش جایگزین با کارایی بسیار بالا و برتر شده است که توسط مدیر آفات و نباتات تأییدیه را دریافت نموده است.
 
ولدبیگی گفت: این طرح تقریبا" در چهار استان کشور که عبارتند از؛ کرمانشاه، مشهد، اردبیل و اصفهان اجرایی شده است به گونه ای که با استفاده از این تله ها و دوری از سم مطمئنا" یک محصول سالم تر و غذای سالم تری را خواهیم داشت .
 
وی زمان ظهور این آفت را به هنگام شکوفه زدن گل باغات و درختان عنوان کرد و گفت: استفاده از سم برای از بین بردن آفت گل ها تبعات ریزش گل را به دنبال خواهد داشت که خوشبختانه طرح تله های رنگی شکار آفت سوسک گرده خوار یکی از موفق ترین روش های استفاده برای کنترل آفات در دنیااست.
 
ولدبیگی اظهار داشت: حمایت مادی و معنوی پارک علم و فناوری کرمانشاه  و به خصوص ارائه تسهیلات به این واحد فناور در راستای کسب موفقیت هایش بسیار مهم بوده است .
 
مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مرکز رشد کنگاور گفت: برای پوشش دهی و پیاده کردن این طرح در کل کشور نیازمند یک سری پروانه ی کار و یا استاندارد شروع به کار هستیم و در این راستا انتظار می رود که پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه این طرح را به سازمان حفظ نباتات استان معرفی نماید.
 

وی عنوان داشت: در حال حاضر پنج نفر به طور مستقیم در این شرکت مشغول فعالیت هستند اما اعضایی که به طور پاره وقت با این طرح همکاری دارند 18 نفر می باشند.

ولدبیگی در ادامه گفت: خوشبختانه درسال گذشته طرح گاو آهن بذر ریز نیز از سوی این شرکت در جشنواره ی اختراعات غرب کشور ارائه و به عنوان یکی از طرح های برتر برگزیده شد و امسال نیز طرح تله های رنگی شکار آفت کش سوسک گرده خوار در جشنواره اختراعات غرب کشور در استان ایلام شرکت کرده است.
خوانده شده 242

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک