مدیر عامل یک واحد فناور پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه موفق به تولید مرغ گوشتی به صورت مکانیزه در غرب کشور شد که این تولید از کیفیت بالایی برخوردار است.
احمد صالحیان- مدیر عامل یک واحد فناور پارک علم و فناوری در گفتگو با پرتال اخبار پژوهش و فناوری کرمانشاه(تکنونیوز)؛ بیان داشت: شروع اولیه طرح مرغداری مکانیزه 20 هزار قطعهای در سال 1385 زده و در سال 1386 مجوز احداث آن نیز اخذ شد. در این طرح در استفاده از فضا بسیار صرفه جویی شده است به گونهای که به جای استفاده از 2200 مترمربع تنها از 800 مترمربع برای اجرای این طرح استفاده شده است.
وی افزود: جلوگیری از تخریب اراضی و صرفه جویی در انرژی از مزایای این طرح است و با استفاده از سیستمهای عایق بندی در بحث گرمایشی و سرمایشی این مرغداری مکانیزه تا حد قابل توجهی صرفه جویی شده است.
صالحیان یادآور شد: همچنین با استفاده از امکانات تعبیه شده در این طرح، تمام کارها و فعالیتهای روزانه طی یک سیستم اتوماتیک صورت می گیرد و همچنین استفاده از سیستم های عایق بندی دیوار و سقف، تهویه مناسب و استریل و همچنین سیستم جمع آوری کود طیور با استفاده از ریل، و بدون دخالت دست انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد:فضای کاملاً بهداشتی و استریل شده، به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی، استفاده از دوربین های مداربسته، سیستم مدیریت مرکزی، استفاده حداقلی و کاملاً بهینه از آب و خوراک طیور، کوتاه شدن 10 روز از زمان به ثمر رسیدن مرغ گوشتی و ... از دیگر ویژگیهای این طرح مکانیزه نسبت به سایر مرغداریهای سنتی است.
وی افزود: در این طرح هدر رفت دام بسیار پایین است و همچنین با توجه به اینکه کودهای تولید شده این مرغداری هر روز به صورت ریلی از مرغداری خارج میشود میتوان با بسته بندی، این کودها را به گلخانهها، ارجاع داد.
وی بیان داشت: مرغداری موجود، ظرفیت 20هزار قطعه ای دارد اما متاسفانه به دلیل عدم سرمایه و هزینه، تولید این مرغداری،در دو سال گذشته به 10 هزار قطعه رسیده است .
صالحیان تصریح کرد: از آنجایی که این طرح در سطح منطقه غرب کشور برای اولین بار است که به اجرا در میآید، شکست آن میتواند زمینه ساز شکست طرحهای آتی و همچنین موفقیت و بازدهی آن نیز میتواند موجب راه اندازی طرحهای مشابه دیگری در سطح استان و منطقه باشد.
صالحیان افزود: با توجه به اینکه این طرح تنها طرح مرغداری مکانیزه در غرب کشور است تاکنون هیاتهای مختلفی از استان های مختلف کشور برای بازدید، از این طرح به استان کرمانشاه آمدهاند.
وی در ادامه افزود: مسئولین استان،با حمایت و تبلیغات گسترده خود می توانند به توسعه طرح ها کمک کنند.
وی در پایان بیان داشت: از سال 87 تاکنون عضو پارک علم و فناوری کرمانشاه هستم و از این نهاد که در حد توان، این مرغداری را حمایت کرده تقدیر و قدردانی می نمایم.
یک واحد فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه مرغ گوشتی به صورت مکانیزه تولید کرد
یک واحد فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه مرغ گوشتی به صورت مکانیزه تولید کرد
شنبه, 10 اسفند 1392
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…