.

.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: اگر بخواهیم سرنوشت قیر طبیعی استان کرمانشاه هم به مانند سنگ لرستان که به صورت تن صادر می کنیم و فرآورده ها را به گرم وارد می کنیم مبدل نشود، بایستی رابطه بین صنعت و دانشگاه یا به تعبیر ساده تر حوزه عملیاتی فعالیت ها با نظریات و دیدگاه های علمی به خوبی برقرار شود.
 
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه سید علی نادر دهقانی- در گفتگویی در خصوص برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی در روز 25 اردیبهشت ماه جاری در کرمانشاه، بیان داشت: فرآوری و بهینه سازی قیر طبیعی باید مدلینگ و فرآیندی شود، دلیل این نگاه، کاربردها، خاصیت ها و مزیت هایی است که می توان با نگرشی فرآیندی یعنی فرآوری سلسله مراتبی و اصطلاحاً سلسله وار در این حوزه به دست آورد و به نظر می رسد این کار باید به افراد و مراکز دانش پایه کشور و علمی سپرده شود.

وی ادامه داد:اشکالی ندارد که در کشور یا غرب ایران که از منابع غنی قیر طبیعی برخوردار است علاوه بر مراکز دانشگاهی موجود، ده ها شرکت و موسسه دانش بنیان دیگر صرفاً با هدف فرآوری این ثروت مهم تاسیس و فعال شوند.

دهقانی گفت: فرآوری آزمایشگاهی، کارگاهی و نهایتاً انبوه که مرحله تجاری سازی است اقدامی مهم می باشد که باید زیر نظر مراکز رشد، پارک های فناور، دانشگاه ها و حتی آموزش و پرورش با هدایت بخشی از اعتبارات پژوهشی انجام شود.

وی افزود: فرآوری دو خاصیت عمده دارد یکی ارزش افزوده بالاتر، دوم کمیت و کیفیت نیروی کار که همان توسعه اشتغال می باشد.

دهقانی در ادامه بیان داشت: خام فروشی آسیب و آفت اقتصاد می باشد چه در حوزه قیر طبیعی و چه در سایر حوزه ها. تمام تلاش ها باید بر این موضوع تمرکز یابد که ما حق و اجازه نداریم ثروت ها را به بهانه افزایش درآمد مقطعی حراج کنیم به ویژه در استان های غرب کشور که به دلایلی از لحاظ شاخص های توسعه اقتصادی وضعیت خوبی ندارند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اظهار داشت: علت محرومیت ها و تنزل شاخص های توسعه در حوزه های مختلف در غرب کشور به ویژه لرستان مصداق نیافتن عملیاتی رابطه بین صنعت و دانشگاه یا به تعبیر ساده تر حوزه عملیاتی فعالیت ها با نظریات و دیدگاه های علمی می باشد.

وی افزود: به هر صورت فرآوری دانش است و مرز این دانش هم در دانشگاه ها و نزد انسان های علمی می باشد. اگر بخواهیم سرنوشت قیر طبیعی هم به مانند سنگ لرستان که به صورت تن صادر می کنیم  و فرآورده ها را به گرم وارد می کنیم مبدل نشود، بایستی این رابطه برقرار شود.

دهقانی در خصوص برپایی جشنواره ملی قیر طبیعی گفت: مهم ترین خاصیت جشنواره ها همگرایی می باشد. در جشنواره نیمه های گمشده یک صنعت که ممکن است یک ایده، ضرورت سرمایه گذاری یا حتی یک چارت باشد، ظهور می یابد به تعبیری در جشنواره ها افراد و ایده های پراکنده برای کارهای بزرگ تر و سازنده متحد می شوند.جشنواره ملی قیر طبیعی نیز قطعاً چنین خاصیتی دارد، البته با روحیه جهادی همکاران جهادگر جهاد دانشگاهی کرمانشاه حتماً اتفاقات ارزشمندی خواهد افتاد.

وی در خصوص برگزاری جشنواره ملی قیر طبیعی در استان کرمانشاه افزود: مهمترین بخش این کار، فرآوری قیر طبیعی در بستر مزیت ها و تقاضای محلی است به نظر می رسد دستیابی به ایده هایی در این حوزه می تواند خیلی مهم باشد و راهکارهای اجرایی این کار هم با تدابیر دوستان جهاد دانشگاهی اتخاذ خواهد شد.

دهقانی در پایان از زحمات جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه صمیمانه تشکر و آمادگی جهاد دانشگاهی لرستان را برای همکاری در این حوزه اعلام کرد.
خوانده شده 297

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک