.

.

معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: پارک علم و فناوری به عنوان متولی دبیرخانه ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان تلاش می کند از ایده ها و اختراعات حمایت و زمینه ایجاد هرچه بهتر شرکت های دانش بنیان را نیز به وجود آورد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه نشست خبری با موضوع تشریح برنامه های کمیته ارزیابی طرح های دانش بنیان سه استان غرب کشور با حضور معاون فناوری پارک علم و فناوری و دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان، 16 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.

در ابتدای این برنامه معصومه خان احمدی- معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه- گفت: کشورها درمسیر اقتصاد دانش محور در حرکت می باشند و از فکرها و ایده هایشان به عنوان مواد اولیه استفاده می کنند که بر این اساس ما نیز باید در مسیر اقتصاد دانش بنیان به عنوان سر تیتر برنامه چهارم توسعه و محور اصلی برنامه پنجم توسعه گام برداریم.

خان احمدی در ادامه بیان داشت: پارک علم و فناوری کرمانشاه به عنوان متولی دبیرخانه ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان تلاش دارد از ایده ها و اختراعات حمایت و زمینه ایجاد هرچه بهتر شرکت های دانش بنیان را نیز به وجود آورد.

وی در خصوص راه اندازی دبیرخانه کمیته تشخیص صلاحیت افزود: هدف از تاسیس این دبیرخانه حمایت های مادی و معنوی از شرکت های دانش بنیان در راستای شکوفایی اقتصادی می باشد.

معاون فناوری پارک علم و فناوری بیان داشت: پارک علم و فناوری استان با مجموعه ای از کارشناسان موفق و با مدیریتی جهادی سعی دارد تا در راستای حمایت از موسسات دانش بنیان در استان گام بردارد.

خان احمدی خاطر نشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری زاگرس و دفتر پارک علم و فناوری در اقلیم کردستان عراق نیز برای حمایت از شرکت های دانش بنیان راه اندازی شده است.

وی اظهار داشت: پارک علم و فناوری کرمانشاه، به عنوان کارگزار تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان شناخته شده که این کارگزاری برای استان های لرستان و ایلام نیز می باشد.


در ادامه منصور شهبازیان- دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان بیان داشت: قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات در سال 1389 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

وی افزود: شرکت های دانش بنیان به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه(شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزار های مربوط تشکیل می شود و بر اساس شاخص های مورد نظر آیین نامه، به تایید کارگروه می رسد.

وی اظهار داشت: کارگروه ارزیابی شرکت ها و نظارت بر اجرا تحت نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست تشکیل شده است.

شهبازیان اظهار داشت: حوزه های کالاها و خدمات دانش بنیان شامل فناوری زیستی (پزشکی، کشاورزی، صنعتی و محیط زیست) فناوری نانو (محصولات و مواد)، اپتیک و فوتونیک (مواد، قطعات و سامانه ها)، مواد پیشرفته (فلزات، کامپوزیت ها و...)، الکترونیک و کنترل (مدارها، قطعات، میکرو الکترونیک و...) هوافضا (پرنده ها، ماهواره ها و موشک ها) انرژی های نو (هسته ای و تجدید پذیر) و... می باشد.

وی اظهار داشت: برای اجرایی کردن قانون مقرر شد در برخی از استانها و دستگاه های مرتبط، دبیرخانه کمیته تشخیص صلاحیت به منظور بررسی میدانی، ارزیابی فنی و مالی، تصویب و اعاده پرونده شرکت های متقاضی به کارگروه جهت صدور مجوز دانش بنیان برای آنها تشکیل گردیده. ارتباط بین فناوران و شر کت ها بر قرار شود تا شرکت ها از مزایای خوب قانونی بهره مند شوند.

شهبازیان در ادامه خاطر نشان کرد: شرکت ها و موسسات دانش بنیان می توانند از مزایای مناطق آزاد تجاری کشور بهره مندشوند.

وی اظهار داشت: براساس ماده 105 قانون مالیات های مستقیم،باید25 درصد کل درآمد شرکتهابه عنوان مالیات پرداخت کنند که قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان این شرکت ها رابه مدت 15 سال آن ها را از این ماده معاف کرده است.

شهبازیان خاطر نشان کرد: اخیراً معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام نمودند تاکنون حدود 60 شرکت و موسسه دانش بنیان تاسیس شده است.

وی اظهار داشت تصور می کنم کرمانشاه از اولین استان هایی باشد که در آن دبیرخانه کمیته تشخیص صلاحیت راه اندازی شده باشد.

دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان استان های کرمانشاه، ایلام و لرستان گفت: در حال حاضر در دبیرخانه کمیته تشخیص صلاحیت، ترکیبی 14 نفره از اساتید دانشگاه و نخبگان تشکیل شده که کار ارزیابی طرح ها و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان را بر عهده دارند.

دبیر کمیته تشخیص صلاحیت افزود: شرکت هایی که برای آنها مجوز دانش بنیان صادر شود از طریق کارگروه و دبیرخانه به صندوق نوآوری و شکوفایی جهت دریافت مزایا و تسهیلات معرفی می شوند.

وی بیان داشت: یکی دیگر از مزیتها برای این شرکت ها، استقرار در پارک علم و فناوری و مراکز رشد است که در صورت استقرار فیزیکی از قوانین دیگر نیز برخوردار می شوند.

شهبازیان خاطرنشان کرد: به شرکت های دانش بنیان دارای مجوز، انواع کمک های بلاعوض، یارانه ها، تسهیلات بانکی، صدور انواع ضمانت نامه ها و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح ها توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می شود.

شهبازیان خاطر نشان کرد: دبیرخانه کمیته تشخیص صلاحیت با ترکیب جدید اخیرا" شروع به کار کرده است که استان کرمانشاه جز اولین کارگزارها می باشد.

وی اظهار داشت: پارک های علم و فناوری حلقه های واسط بین فارغ التحصیلان، فناوران و نوآوران با بخش صنعت به معنای عام ، به دور از محدودیت ها و عوامل و موانع سر راه بخش صنعت هستند که در نقش آفرینی و کار آفرینی آنان مثمر ثمر می باشند.

اخیرا بر اساس تفاهمنامه ای پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز به عنوان یکی از پنج پارک معین کشور برای صادرات محصولات دانش بنیان کشور از طریق مرزهای غربی به کشور عراق انتخاب شده است.

گفتنی است؛ کلیه شرکت ها و موسسات واجد شرایط و علاقمند می‌توانند برای ثبت نام در جهت اخذ مجوز دانش بنیان به سامانه شرکت‌های دانش‌بنیان به آدرس اینترنتی www.daneshbonyan.irمراجعه کنند.

خوانده شده 235

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک