در بیانیه پایانی جشنواره ملی قیر طبیعی شرکت کنندگان پیشنهاد کردند با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و سازمان ملی استاندارد هر چه سریعتر آزمایشگاه مرجع قیر طبیعی تأسیس شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه در این بیانیه آمده است: قیر طبیعی دارای منشأ نفتی بوده و ذخایر آن بطور عمده در غرب و جنوب غرب ایران متمرکز شده و دارای کاربردهای بسیار گسترده ای در صنایع عایق کاری، حفاری، ریخته گری، راه سازی و ... می باشد.
تأسیس کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی با ملاحظه موقعیت خاص این صنعت، از جهات گوناگون می تواند در فرآیند توسعه صنعتی کشور تأثیر گذار باشد. جایگاه و مأموریت اساسی کانون در عرصه ملی به عنوان ساختاری فرا سازمانی و میان بخشی، حضور پررنگ و مؤثر بخش خصوصی و ترکیب ویژه اعضای کانون، مرکب از نمایندگان بخش دولتی و خصوصی امکان خلق و تبیین ادبیاتی مشترک و مؤثر را فراهم آورده است.
شرکت کنندگان در جشنواره در پایان این گردهمایی با انتشار بیانیه ای به شرح زیر موافقت به عمل آوردند:
1- اعضای هیأت رییسه این جشنواره، ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه، پارک علم و فناوری کرمانشاه، سازمان صنعت- معدن و تجارت استان کرمانشاه، کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی، استانداری کرمانشاه در سازماندهی، برنامه ریزی و برگزاری این جشنواره، از حضور پر بار و مؤثر کلیه شرکت کنندگان، استادان دانشگاه، متخصصان و صاحب نظران و صاحبان صنایع در این اجلاس تشکر و قدردانی می نماید.
2- شرکت کنندگان در جشنواره از شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واسطه تلاش در راستای قانونمند نمودن جایگاه قانونی کانون های هماهنگی دانش و صنعت تشکر و قدردانی می نماید.
3- شرکت کنندگان در جشنواره، نقشه راه فرآوری قیر طبیعی را که توسط کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی و با هم فکری نخبگان دانشگاهی و بلند پایگان صنعت تهیه و تدوین شده است، تأیید نموده و پیشنهاد کردند با اهتمام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیأ ت دولت ، این نقشه راه در دستور کار تمامی دستگاههای ذیربط قرار گیرد.
4- شرکت شرکت کنندگان در جشنواره پیشنهاد می نماید با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و و سازمان ملی استاندارد زمینه های شکل گیری و تأسیس آزمایشگاه مرجع قیر طبیعی هر چه سریع تر فراهم شود.
5- شرکتت کنندگان در جشنواره پیشنهاد می نماید با عزم ملی و مدیریت جهادی امکان انجام تحقیقات در زمینه های اکتشاف و استخراج، دستیابی به فناوری های مورد نظر در خصوص فرآوری و تولید محصولات محصولات مورد نیاز کشور از قیر طبیعی، از طریق معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری فراهم آید.
6- کلیه مقالات علمی در سطح کشور در زمینه های اکتشافف استخراج، فرآوری و بازرگانی پیرامون قیر طبیعی جهت تأیید از طریق کارگروه علمی کانون ملی فرآوری قری طبیعی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تأیید علمی در سایت کانون قرار داده شود.
7- به منظور ارتباط علمی دانشگاه و صنعت کانون ملی فرآوری قیرطبیعی به عنوان نقطه عطف این مهم به شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی گردد.
8- در حد امکان اشخاص حقیقی و حقوقی دست اندرکار قیر طبیعی در تمامی زمینه ها بتوانند به عضویت کانون درآمده و از موازی کاری های احتمالی ازقبیل انجمن معدن کاران قیر طبیعی و امثالهم جلوگیری به عمل آید.
در بیانیه پایانی جشنواره ملی قیر طبیعی عنوان شد: زمینه های تأسیس آزمایشگاه مرجع قیر طبیعی سریعتر فراهم شود
در بیانیه پایانی جشنواره ملی قیر طبیعی عنوان شد: زمینه های تأسیس آزمایشگاه مرجع قیر طبیعی سریعتر فراهم شود
دوشنبه, 29 ارديبهشت 1393
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…