.

.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس، مدیران، پژوهشگران و محققان جهاد دانشگاهی، مهمترین ویژگی جهاد دانشگاهی را برخورداری از نیروی جوان و در عین حال متخصص و دارای تفکر جهادی برشمردند و گفتند: جهاد دانشگاهی، نهادی مهم است زیرا هم با دانشگاه به عنوان سنگر علم و مرکز پیشرفت علمی کشور مرتبط است و هم دارای تلاش جهادی است و در مقابل موانع و مزاحمت ها از حرکت نمی ایستد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار لازمه ادامه صحیح و پرشتاب حرکت علمی کشور را، «کار و مدیریت جهادی» و تقویت روحیه «ما می توانیم» با حفظ جهت گیریهای انقلابی و اسلامی و ترسیم دقیق جایگاه و وظایف، در چارچوب نقشه جامع علمی دانستند و تأکید کردند: هدف گذاری حرکت علمی کشور باید افزایش دانش جهانی از طریق تولید فرآورده های جدید و ناشناخته دانش بشری در چارچوب ارزشهای انسانی، باشد.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار با گرامیداشت «روز جوان»، مهمترین ویژگی جهاد دانشگاهی را برخورداری از نیروی جوان و در عین حال متخصص و دارای تفکر جهادی برشمردند و گفتند: جهاد دانشگاهی، نهادی مهم است زیرا هم با دانشگاه به عنوان سنگر علم و مرکز پیشرفت علمی کشور مرتبط است و هم دارای تلاش جهادی است و در مقابل موانع و مزاحمت ها از حرکت نمی ایستد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه پرهیزگاری، نیت الهی و توکل به خداوند متعال، از لوازم تلاش و حرکت جهادی است، افزودند: چنین تفکر و روحیه ای در کارهای علمی، موجب عنایت پروردگار و باز شدن راهها بسوی پیشرفت علمی خواهد شد.

ایشان در همین خصوص به شبهه ای اشاره کردند و گفتند: ممکن است برای برخی این سؤال پیش بیاید که اگر تقوای الهی زمینه ساز پیشرفت علمی است، پس چگونه برخی دانشمندان که تقوا نداشتند و حتی به خدا هم معتقد نبودند، توانسته اند به پیشرفتهای علمی دست پیدا کنند.؟

رهبر انقلاب اسلامی برای پاسخ به این سؤال، به وعده الهی در قرآن کریم مبنی بر اینکه هر فردِ برخوردار از تلاش و پشتکار، به محصول و هدف مورد نظر در مسیر حرکت خود، خواهد رسید، اشاره کردند و افزودند: اما میان کیفیت محصول و پیشرفتی که در چارچوب تلاش با جهت گیری الهی و حرکت در مسیر غیرخدایی به دست می آیند، تفاوت اساسی وجود دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین این تفاوت گفتند: امروز با وجود پیشرفت های گسترده علمی در عرصه های مختلف، خطرات، ضررها، انحطاط ها و قدرت طلبی هایی نیز برای بشریت بوجود آمده و این آفات انسانها را دچار رنج ها و گرفتاریهای فراوانی کرده است.

ایشان خاطرنشان کردند: اگر تلاش ها و حرکت های علمی در چارچوب جهت گیریها و تقوای الهی باشند، قطعاً نتایج و محصولات آنها، از ضررها و فجایع به دور و برای بشریت نافع خواهند بود.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: با چنین دیدگاهی می توان نتیجه گرفت که دستاوردهای علمی مجموعه دانشگاهی و تحقیقاتی کشور در 35 سال گذشته، قطعاً از دستاوردهای 35 سال بدون شرایط و روحیه جهادی، بیشتر و با کیفیت تر است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: بر همین اساس اگر این حرکت علمی 150 سال دیگر نیز ادامه یابد، پیشرفتها و دستاوردهای ملت ایران، به مراتب بیشتر از حرکت علمی کشوری همانند امریکا،  در 150 سال گذشته خواهد بود.

ایشان با اشاره به فاصله روز افزون علمی دنیای غرب با کشورهای شرقی و آسیایی، تأکید کردند: پُر کردن این شکاف و فاصله علمی، نیازمند حرکت جهادی است.

رهبر انقلاب اسلامی نیت خالص، ارتباط با خداوند، خشوع در مقابل پروردگار و زاویه پیدا نکردن با اهداف الهی را از پایه های اصلی حرکت و مدیریت جهادی برشمردند و افزودند: اگر این روحیه بوجود آمد، خداوند در همه میدانها اعم از مدیریت کشور و مدیریت علمی، سیاسی، اجتماعی و تعاملات جهانی کمک خواهد کرد و راهها را برروی بندگان خود خواهد گشود.

حضرت آیت الله خامنه ای، تقویت روحیه خود باوری و «ما می توانیم» را از ضروریات حرکت جهادی دانستند و گفتند: متأسفانه در سالهای متمادی تلاش شد تا به ایرانی تلقین شود که«نمی تواند» اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، امام بزرگوار(ره)، روحیه «ما میتوانیم» را وارد  فرهنگ و ادبیات سیاسی و انقلابی کشور کرد و نتیجه آن اکنون، بصورت بروز توانایی های ملت ایران، در عرصه های گوناگون، قابل مشاهده است.

ایشان خاطرنشان کردند: با وجود تزریق روحیه خودباوری در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اما همچنان ریشه فرهنگ غلط «ما نمی توانیم» قلع و قمع نشده است و متأسفانه هنوز عده ای در زمینه های مختلف، نگاه به بیگانگان و پیشرفتهای علمی، سیاسی، نظامی و مادی آنها دارند.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص یک نکته را متذکر شدند و گفتند: «ما می توانیم»، به معنای اِبا داشتن از فراگیری علم و دانش از دیگران و صاحبان پیشرفتهای علمی نیست اما آنچه که باید توجه کرد، آموختن دانش است و نه ، گرفتن دانش به همراه ارزشها و جهت گیریهای غلط آنها.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در موضوع حرکت و پیشرفت علمی، آنچه که باید به عنوان هدف مد نظر قرار گیرد، افزودن بر دانش جهانی و تولید فرآورده های جدید دانش بشری است.

ایشان گفتند: امروز ما به واسطه پیشرفتهای علمی کشور، می توانیم برخی از پیچیده ترین و پیشرفته ترین فناوریهای دنیا را بسازیم که مایه افتخار است اما این پیشرفتها قبلاً بوسیله دانشمندان دیگر کشورها به دست آمده، بنابراین باید به دنبال تولید محصولات جدید علمی باشیم که دانش بشری تاکنون نتوانسته است آنها را به دست آورد و دارای آثار مخربی هم برای بشریت نباشند.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به دانش هسته ای به عنوان یکی از پیشرفتهای مهم و پیچیده علمی بشریت اشاره کردند و افزودند: این دانش، با وجود اهمیت بالایی که دارد اما زمینه ساز تولید سلاح مخرب اتمی شده که صددرصد بر ضد بشریت است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ما باید در مسیر پیشرفت علمی خود بدنبال کشف ناشناخته های علمی باشیم که زندگی انسانها را متناسب با ارزشهای انسانی، ارتقاء دهد و در عین حال آثار مخربی برای بشریت نداشته باشد.

ایشان در ادامه سخنان خود به شکل گیری جهاد دانشگاهی براساس تفکر انقلابی اشاره کردند و گفتند: باید جهت گیری و مسیر انقلابی جهاد دانشگاهی حفظ شود و نباید گذاشت این مرکز مهم علمی گرفتار آسیب های ناشی از پیچ و خم های سیاسی و «چپ روی ها» و «راست روی های» غلطِ عرصه سیاسی شود.

رهبر انقلاب اسلامی یکی از آسیب های فراز و فرودهای محیط های سیاسی را دگردیسی برخی افراد دانستند و افزودند: افرادی که روزی با انگیزه های تند انقلابی حرکت می کردند، اکنون دیدگاههای آنها 180 درجه تغییر کرده و حتی بیّنات انقلاب اسلامی برای آنها نامفهوم است. باید مراقب بود، این خصوصیات به مجموعه جهاد دانشگاهی راه پیدا نکند.

حضرت آیت الله خامنه ای، مسئولان جهاد دانشگاهی را به استفاده از جوانان انقلابی و تقویت و تثبیت عناصر جوان انقلابی در دانشگاهها از طریق حرکت علمی توصیه و خاطرنشان کردند: یک نمونه از عناصر مؤمن، انقلابی و تأثیرگذار در حرکت علمی کشور، مرحوم دکتر کاظمی است که با ایمان و اخلاص خود، توفیقات زیادی را در مؤسسه رویان به دست آورد و دانشمندان برجسته ای را نیز تربیت کند.

ایشان تأکید کردند: یکی از مهمترین کارها، در جهاد دانشگاهی تربیت شخصیت های مؤمن و برجسته علمی، با جهت گیریهای انقلابی و دلبسته به آرمانهای انقلاب، است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم تدوین چشم انداز میان مدت و بلندمدت جهاد دانشگاهی در چارچوب جایگاه و وظایف این مجموعه در نقشه جامع علمی کشور، افزودند: مسئولان جهاد دانشگاهی باید با یک کار علمی و دانش بنیان، تعریف صحیحی از نحوه تعامل با دستگاههای مختلف و مدیریت این تعامل ارائه دهند تا براساس یک هدف گذاری دقیق بتوانند خانه های مربوط به خود را در جدول بزرگ نقشه علمی کشور، به درستی پُر کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان تأکید کردند: جهاد دانشگاهی باید با پرهیز از کارهای جزئی، به سراغ کارهای اساسی و عمیق تر برود.

در ابتدای این دیدار آقای دکتر طیبی رییس جهاد دانشگاهی در گزارشی با تشریح اهداف، چشم‌انداز و برنامه‌های جهاد دانشگاهی گفت: پشتوانه معنوی، دینی و سرمایه انسانی و نیروهای جهادی ما را بر آن داشته تا با روحیه و عزمی راسخ از گفتمان انقلاب اسلامی صیانت کنیم و مجاهدت انقلابی را با محیط دانشگاهی پیوند بزنیم.

وی باور به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، تقویت خلاقیت و نوآوری همراه با حفظ مولفه‌های بومی، طراحی ساختارهای علمی- تحقیقاتی، ایجاد فضای عمل برای دانشجویان، ساخت و طراحی تجهیزات و سیستم‌های صنعتی، دستیابی به دانش سلول‌های بنیادی، تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در محققان، تدوین برنامه پنجم جهاد دانشگاهی متناسب با اقتصاد مقاومتی و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان را از مهمترین رویکردها و برنامه‌های جهاد دانشگاهی خواند و برای ایفای نقش‌های جدید ملی از سوی این نهاد انقلابی اعلام آمادگی کرد.

ارایه گزارش رییس جهاد دانشگاهی در دیدار جهاد گران با رهبر معظم انقلاب اسلامی

دکتر طیبی : با روحیه جهادی و عزمی راسخ از گفتمان انقلاب اسلامی صیانت و مجاهدت انقلابی را با محیط دانشگاهی پیوندمیزنیم

دکترحمید رضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی در دیدار امروز جمعی از اعضای این نهاد با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به ارایه گزارشی از فعالیتها ،دستاوردها و توانمندیهای جهاد دانشگاهی پرداخت.

در ابتدای این دیدار دکتر طیبی رییس جهاد دانشگاهی در گزارشی با تشریح اهداف، چشم‌انداز و برنامه‌های جهاد دانشگاهی گفت: پشتوانه معنوی، دینی و سرمایه انسانی و نیروهای جهادی ما را بر آن داشته تا با روحیه و عزمی راسخ از گفتمان انقلاب اسلامی صیانت کنیم و مجاهدت انقلابی را با محیط دانشگاهی پیوند بزنیم

رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به آخرین دیدار جهاد گران  با رهبر معظم  انقلاب اسلامی گفت: توفيق دیدار امروز را فُرصتی مبارک  مي‌دانيم تا در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي، و مديريت جهادي،  با كسب راهنمايي از هدايت‌هاي حضرتعالي، توشه برگیريم و در مسير حركت آينده خود، آن را چراغ راه قرار دهيم.

دکتر طیبی افزود: به يقين، پشتوانه معنوي و دینی سرمایه‌های انسانی و نیروهای انقلابیِ جهاد دانشگاهي ما را برآن داشته است تا به رغم وُقوع دوران رُکود و فَتَرت، در این نهاد در سالهای اخیر، با روحيه و مديريت جهادي و پشتكار شبانه روزي و عزمي راسخ، گفتمان انقلابي خود را صیانت کنیم و مجاهدت آرماني را با پويش و كوشش علمي در محیط دانشگاه پيوند زنیم، و نمودهاي ارزشهاي اسلامي و انقلابي و آموزه‌هاي امام راحل  و جنابعالي را در عرصه جامعه علمي كشور استمرار بخشیم.

وی ادامه داد: اكنون جهاددانشگاهي مفتخر است كه اعلام نمايد با توفيق يافتن در انجام فعاليتهای گزين و خَلق محصولات برجسته و ممتاز، به فضل الهي توانسته است الگويي از مديريت جهادي، با تلفيق دانش و تعهد، پژوهش و رسالت ورزي، و پيشرفت و انقلابي ماندن را به بار نشاند، و هويت انقلابي، ارزش علمي و پژوهشيِ خود را توأمان حفظ كند.

دکتر طیبی خاطر نشان کرد: جهاد دانشگاهي همواره كوشيده است نكات ذيل را سر لوحه فعاليت‌هاي خويش قرار دهد:
- اسلامي بودن، اخلاق مداری، انقلابی ماندن و التزام به قانون 
- برخورداري از صبغه دانشگاهي و علمي، و دانش بنیان بودن
- پویش برای دستیابی به راهکارها و روش‌هاي عقلاني و اعتدالي، و تقويت مباني انقلاب اسلامی و ارکان نظام جمهوري اسلامي در محيط‌هاي علمي و دانشگاهي با اطاعت از رهبري معظم انقلاب اسلامی و حمایت از دولتهاي محترم در همه ادوار
- نوجویی و تحول‌خواهي، با رویکرد تشخیص چالش‌ها و مسأله‌یابی، برای پاسخ به نیازها و حل مسائل و مشکلات فراروی نظام
- اهتمام به استقلال کشور در حوزه های فرهنگ، علم و فناوری، و باور به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی
- خلاقيت، ابتکار و نوآوريِ مداوم همراه با مخاطره پذيري، در مسیر کم کردن فاصله‌ی علمي و فناورانه کشور، با مرزهاي دانش و فناوري
- حفظ مؤلفه‌های بومی و سنت‌هاي درون زا و حرکت در فرآيند خرد جمعي
-تعمیق فرهنگ خودباوری، ترویج امید، و صیانت از سرمايه‌هاي انساني واجتماعيِ کم بديل درکشور.
- پيشتازي در طراحي و اداره سازمان‌ها و ساختارهاي چابک فرهنگی، علمي و تحقيقاتي براي پاسخگويي به نيازهاي بومي
- ایجاد فضا و میدان عمل برای دانشجویان و فارغ التحصیلان، به منظور کسب تجارب فرهنگی، پژوهشی و مدیریتی

رییس جهاد دانشگاهی   بیان داشت:بر پایه نکات یاد شده جهاد دانشگاهی موفق شده است در مسیر استقلال کشور، با تکیه بر ایمان و توانایی تخصصی جهادگران، و در چارچوب تشکیلات سازمانی خود، طرح‌های برجسته‌ای را به ثمر برساند.

وی با اشاره به این که جهاددانشگاهي نهادي انقلابي، دانش‌بنيان و غيردولتي است   كه مطابق وظايف اساسنامه‌اي خود، در چهار حوزه فرهنگي، پژوهش و فناوري، آموزشي و تَسهیل اشتغال فارغ‌التحصيلان دانشگاهي، فعاليت مي‌كندافزود:جهاد از حيث ساختاري، نهادي هيأت امنايي و از حيث مالي، نهادي خوداتکا به شمار می‌آید، که با ضريب خودگرداني 70 تا 80% منابع مالي، طي سه دهه اخير اداره شده است.

وی گفت:مجموعه فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي هم اکنون در 3 پژوهشگاه، 2 دانشگاه، 6 موسسه آموزش عالی، 43 واحد جهاددانشگاهي، 25 پژوهشكده، 9 سازمان و مركز فرهنگي، 2 پارک علم و فناوری، 18 مركز رشد فناوري، و 11 مؤسسه و شركت، در گستره جغرافیائی کشور سازماندهی شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی به برخی از مهمترین  محورهایِ فعالیتِ دردستِ انجام، وانجام شده در حوزه‌های چهارگانه‌ی کاری  جهاد دانشگاهی اشاره کر و افزود :
•    طراحی و ساخت تجهیزات و سیستم‌های استرانژیک صنعت نفت نظیر دکل‌های حفاری نفت خشکی، دستگاه لوله مغزی سیار حفاری،  بازوهای بارگیری نفت و منابع تغذیه صنعتی با ضریب اطمینان بالا
•    تحقیقات در زمینه ازدیاد برداشت نفت با توجه به ویژگیهای مخازن نفت ایران
•    کسب  دانش فنی تولید برخی از مواد شیمیائی پر مصرف صنعت نفت، نظیر دیمولسیفایرها
•    کسب دانش‌فنی و تولید فرستنده‌های رادیویی در باندهای فرکانسی و قدرت‌های مختلف
•    طراحی و ساخت تجهیزات و سیستم‌های مبدل الکتریکی در صنایع برق و انرژی، نظير تجهيزات آزمايشگاه‌هاي مرجع فشارقوي، انواع اینورتر وکانورترهای صنعتی، مبدلهای فرکانسی قدرت بالا، یکسوسازهای جریان بالا، و ماشینهای الکتریکی مخصوص و صنعتی
•    طراحی و ساخت سیستم رانش واگنهای مترو
•    دستیابی به دانش فنی تولید سلول‌های بنیادی و تدوین پروتکل‌های درمانی در حوزه‌هایی نظیر بیماری‌های قلبی، چشمی، پوستی، استخوان و غضروف و برنامه ریزی تاسیس مجتمع تولید سلولهای  بنیادی و فراورده های سلولی
•    تاسیس و توسعه مرکز ملی ذَخایر ژنتیکی و زیستی ایران حَسَب دستورِ حضرتعالی
•    بومی سازی تولید آنتی بادیهای منو کلونال درمانی و برنامه ریزی تاسیس مجتمع تولیدی آنها
•    بازیابی میراث ادبی غنی کشور با تأکید بر پیام‌های جهانی ادبیات فارسی
•    طراحی و برگزاری مناظره‌های دانشجویی در موضوعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در قالب مسابقات ملی مناظره دانشجویی
•    تقویت روحیه امید، خودباوری و اعتماد به نفس ملی دانشجویان، از طریق شناساندن میراث فرهنگی و تمدنی ایران و اسلام در قالب اردوهای علمی- فرهنگیِ ایران؛ مرز پرگهر
•    برگزاری دوره‌هایِ دکترایِ پژوهش محور در 3 پژوهشگاه و 10 پژوهشکده جهاد دانشگاهی
•    برگزاری دوره‌های تخصصی و پیشرفته مورد نیاز دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی کشور و همچنین دوره‌های کاربردی و مهارتی برای توسعه اشتغال دانش‌آموختگان از جمله  این  این فعالیتها میباشد.

در ادامه  ،دکتر طیبی  گفت:مهمترین محورهای فعالیت و برنامه‌های کلان پیش رو از این قرار است:
الف- تقبل ماموریت‌های خاص به وسیله جهاد دانشگاهی در تحقق نقشه جامع علمی کشور
ب- تدوین برنامه پنجم جهاد دانشگاهی متناسب با رویکرد اقتصاد مقاومتی و اهتمام به فرهنگ و مدیریت جهادی با جهت‌گیری‌هاي اساسی زیر:
- نگاه جامع در عرصه فرهنگی
- بازشناسی و بازآفرینی میراث‌های فرهنگی و دینی
- توسعه قطب‌ها و شبکه‌های علم و فناوری در سراسر کشور با توجه به نیازهای ملی، مزیتهای بومی و مزیت سازی
- تاسيس شرکت‌های دانش بنیان به عنوان مکمل فعالیت‌هاي جهاد دانشگاهي در زنجیره‌ی تولید علم تا توليد ثروت ملی و بوجود آوردن فضا برای شروع رویشهای جدید
- توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهش محور
- توجه به الگوی رشد بومی، درون‌زا و مبتنی بر نیازهای ملی و تقاضامحور
- استمرار و تقویت حضور مؤثر جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها در عرصه فرهنگ و پژوهش

رییس جهاد دانشگاهی در پايان ضمن اعلام آمادگيِ جهاد دانشگاهی براي پذيرش نقش‌هاي جديد ملي، افزود: تقاضا داریم در صورت صلاحديد،  رهبر معظم انقلاب اسلامی بذل عنايت فرمایند  تا از ظرفیت و توانایی‌های جهاد دانشگاهی بر اساس نیازها و اولویت‌های کشور، به‌ويژه در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتي، استفاده مناسب به عمل آید و در خُصوص درخواست‌هاي زير، تعاملِ در خور با اين نهاد انقلابي همراه با تمهيد امكانات لازم صورت گیرد:
1-    واگذاري مسئوليت توليد و تجاری‌سازي فناوری‌های موردنیاز کشوردر زمینه‌هاي منتخب
2-    واگذاري مسئوليت انتقال، بومي‌سازي و توسعه فناوري در حوزه‌هاي خاص صنایع تکرارپذیر
3-    آمادگي پذيرش مسئوليت رصد و پايش تحولات حوزه‌هاي فرهنگ، فناوري، کسب و کار، اشتغال فارغ‌التحصیلان و كارآفريني در سطح ملي
4-    نقش‌آفريني جهاد دانشگاهي در بهره‌گيري نظام از نظرات مجموعه خُُُبرگانِ جامعه و سرمايه‌هاي اجتماعي در جهت ارتقاء كيفيتِ تدوين و اجراي برنامه‌هاي كلان ملي، تقويت وِفاق اجتماعي و پيشرفت كشور
5-    آمادگی پذیرش مأموریت برای تقویت هویت ملی جوانان به منظور ایفای نقش مؤثر در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی
6-    مشارکت موثر در ارتقای مهارت‌های کارآفرینی به منظور افزایش خود اشتغالی دانش‌آموختگان دانشگاهها
7-    نهادینه کردن و تثبیت ساختار اساسنامه ای مرکز ملی ذَخایر ژنتیک و زیستی ایران در نهاد های سیاستگزار کشور

  
  
 
   
  
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
    
  
 
  
 
  
 
  
 
خوانده شده 208

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک