معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه عنوان کرد: دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی هدفمند و منطبق با نیاز روز جامعه ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادانشگاهی کرمانشاه به نقل از ایسنا سید غلامرضا حسینی در گفت و گویی یکی از مشکلات حال حاضر کشور را بیکاری عنوان و تصریح کرد: گرچه بخشی از معضل بیکاری ریشه در مسائل اقتصادی دارد، اما عوامل مهم تر آن را باید در فرهنگ جامعه جست و جو کرد.
وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته بحث ایجاد فرهنگ کار بر عهده نظام آموزشی قرار داده شده تا افراد را از همان سنین کودکی برای زندگی در یک محیط پرتحول و تغییرپذیر آماده کنند.
حسینی با بیان اینکه در جهت ارتقاء فرهنگ کار شناخت عوامل موثر بر ارتقاء فرهنگ کار ضروری است، نخبگان، تشکل های صنفی، خانواده، مدیریت و آموزشهای مهارتی را از جمله عوامل موثر در ارتقاء فرهنگ کار عنوان کرد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خاطر نشان کرد: در همین راستا و در کنار این عوامل مراکز آموزشی با ارائه آموزش های هدفمند می توانند نقش موثری در تحول فرهنگ کار جامعه ایفا کنند.
حسینی اظهار کرد: دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در قالب بسته های آموزشی مهارتی در راستای ایجاد و توسعه مهارت کسب و کار تدوین و طراحی شده است.
وی خاطر نشان کرد: این دوره ها در رشته های مختلف مانند سخت افزار، شبکه، نرم افزار، انیمیشن، طراحی و گرافیک، نقشه برداری، نقشه کشی، متره و برآورد، طراحی داخلی، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، برق و الکترونیک، پزشکی و ... می باشد.
وی تصریح کرد: با گذراندن این دوره ها علاوه بر مشخص شدن مسیر حرکت می توان برنامه ریزی مناسبی در جهت رسیدن به اهداف متعالی و کسب کار مناسب صورت داد.
حسینی در ادامه اوقات فراغت را بستری برای شکوفایی استعدادهای گوناگون و ابعاد مختلف وجودی کودکان، نوجوانان و جوانان دانست و اظهار کرد: این درحالی است که اگر نتوان توجه کافی به اوقات فراغت و غنی کردن آن داشت اوقات فراغت می تواند زمینه ساز بسیاری مشکلات اجتماعی شود.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خاطر نشان کرد: چنانچه آگاهانه در خصوص اوقات فراغت جوانان برنامه ریزی نشود، قطعا خسارتهای جبران پذیری از این ناحیه متوجه جامعه خواهد بود.
وی تصریح کرد: یک از راه های غنی سازی اوقات فراغت ارائه آموزشهای هدفمند به جوانان است.
حسینی با اشاره به ارائه هدفمند آموزش در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه عنوان کرد: این امر موجب می شود تا همانند کشورهای توسعه یافته بتوان استفاده بهینه ای از اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان به عمل آورد.
وی خاطر نشان کرد: در دوره های آموزشی جهاد نحوه یادگیری متفاوت است و مبنای یادگیری بر مبنای شناختی گذاشته شده که هم یادگیری نوین و هم خلاقیت و استعدادیابی هر دو در آن لحاظ شده است.
به گفته این مقام مسئول شکل گیری مهارت نیاز به پارامترهای مختلفی دارد و این فرآیند در کودکان به تدریج شکل می گیرد و بر همین اساس در دروه های آموزشی جهاددانشگاهی سعی شده تا آموزش یک مهارت از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته و به علاقمندان آموزش داده شود.
حسینی با توجه به تغییر سبک زندگی و نگرش مردم به کسب و کار، عنوان کرد: در کنار رشته های آموزشی سعی شده تا آموزش هایی نیز در خصوص بحث درآمد و پس انداز به تمامی اعضا در رشته های مختلف آموزشی داده شود.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خاطر نشان کرد: آموزشهای هدفمند جهاد دانشگاهی در قالب بسته های چند وجهی برای رده های مختلف سنی از پنج سال تا مقاطع دانشگاهی تنظیم شده تا علاوه بر کسب مهارت، آموزش های اجتماعی و انسانی مورد نیاز نیز به فراگیران داده شود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه: آموزشهای هدفمند می تواند فرهنگ کار جامعه را متحول کند
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه: آموزشهای هدفمند می تواند فرهنگ کار جامعه را متحول کند
سه شنبه, 17 تیر 1393
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…