.

.

معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه درصدد است مقوله انتقال فناوری در داخل را که به معنای تزریق فناوری به درون بدنه جامعه و صنعت می باشد را از طریق دفاتر انتقال فناوری انجام دهد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه دکتر معصومه خان احمدی در گفتگویی در رابطه با انتقال تکنولوژی و ضرورت توجه به این امر درشرایط  فعلی کشور اظهار داشت: در حال حاضر وجود پدیده شومی به نام شکاف تکنولوژیکی میان کشورهای در حال توسعه و کشورهای توسعه یافته صنعتی و فرا صنعتی واقعیتی تلخ است. انتقال فناوری در واقع ایجاد فرصت هایی برای بهره مند شدن از فناوری های مختلف کشورهای توسعه یافته در داخل به منظور به حداقل رساندن این شکاف می باشد.

وی در ادامه افزود: کشور ما نیز به دلیل شرایط سیاسی خاص خود دچار محدودیت هایی در بعد انتقال فناوری از دنیای خارج شده است و براین اساس می طلبد تا از تمامی فرصت ها به منظور انتقال فناوری در شرایطی که تحریم ها مانع از انتقال فناوری هستند بهره مند شد.

معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: انتقال فناوری متاثر از فاکتورهای سیاسی، امنیتی، اقتصادی و موارد عدیده دیگر می باشد و در این زمینه هر یک از دو طرف ارائه دهنده فناوری و وارد کننده آن دارای رویکردهای خاص خود می باشند که تطابق این رویکردها خود فرایندی پیچیده است.

خان احمدی سرمایه گذاری خارجی، انتقال حق امتیاز، استخدام پرسنل فنی، سرمایه گذاري مشترك، مهندسی معکوس، آموزش، واردات ماشین را از مهمترین روش هاي انتقال تکنولوژي دانست و افزود: به نظر من سرمایه گذاری خارجی یکی از بهترین روش های انتقال فناوری می باشد زیرا سرمایه گذاری مستقیم خارجی از طریق ایجاد شرکت های مشترک از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، چرا که سرمایه گذار خارجی به علت مشارکت در مالکیت و مدیریت شرکت، معمولا" فناوری قابل قبولی را ارائه می کند.

وی بیان داشت: به نظر می رسد در کشور ما فناوری طی سال های اخیر رشد متناسبی را داشته و در واقع به سمتی حرکت می کنیم که نیازمند فناوری های برتر بوده که در اصطلاح، های تک(hitech) تلقی می شوند.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری خارجی یکی از روش های انتقال فناوری است. انتقال فناوری که طی آن علوم و فنون یک طرف به متقاضی انتقال می یابد یکی از مباحث اساسی سرمایه گذاری خارجی را تشکیل می دهد که یکی از اهداف عمده کشورهای در حال توسعه دستیابی به تکنولوژی های جدید کشورهای توسعه یافته از طریق جذب سرمایه گذاری خارجی است.

وی به نقش انتقال فناوری در موفقیت شرکت های کوچک و متوسط اشاره کرد و گفت: بسیاری از شرکت های کوچک و متوسط به منظور تحقق ایده خود و تولید محصول و یا ارائه خدمات دانش بنیان نیازمند وارد کردن فناوری هایی هستنند که در داخل وجود ندارد که بر این اساس پارک علم و فناوری نیز که رسالت حمایت از این واحدها را بر عهده دارد تا جایی که درتوان دارد در روند انتقال فناوری برای واحدها تسهیلات ایجاد می کند.

خان احمدی در پایان گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه درصدد است مقوله انتقال فناوری در داخل که به معنای تزریق فناوری به درون بدنه جامعه و صنعت است را از طریق دفاتر انتقال فناوری انجام دهد، اما در بعد بین المللی از مدت ها پیش تعامل با افراد و شرکت هایی که قادر باشند انتقال فناوری از کشورهای دیگر به کشور ایران را تسهیل کنند در دستورکار قرار داده است.
خوانده شده 198

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک